Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 363
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 540
Английската версия ако поръчам интернационална ли е? За дъщеря ми е .То е ясно ,че осветление и климатик няма начин да командва , ще казва времето евентуално ,новини, и явно ще го ползва като органайзер ,за аларма и за музика.То май тя ползва айфона за това  ,говори си с него.....Ох купих им смарт часовници  за коледа ,напълно са излишни....все по трудно ми става с подаръците .За ММ имам портфейл приготвен ,той ще ми е най- скромен.

# 541
  • Стара Загора
За англ. пишат, че е за Англия и Ирландия, на интернационална  там ме праща към 2 ра генерация: https://www.amazon.co.uk/dp/B07682X5RY/ref=me_amb_294ba8a0-cc79- … amp;asn=center-28
Няма проблем да си ползвате англ. версия в България. Има разни ревюта из бг сайтове.

# 542
  • На брега на реката
Разбира се, въпрос на вкус е, дали ще ви се хареса храната от оптигрила. Удобството, че плочите се свалят и мият е голямо. На сегашния си акъл обаче не бих го купила заради тефлона. Smiley

На описанието на грила пише - незапелващи алуминиеви плочи или плочи от лят алуминий. На някои от моделите им, пише тефлон, но конкертно на този, не.

# 543
Скрит текст:
алуминият също е вреден. Hands V

# 544
  • тук-там
Някой с предложение за Шиатсу масажор? Цяла седалка.

# 545
  • here and now
След 2 закупени си мисля, че този "мобилния" би бил по-добре.

# 546
  • София
Разбира се, въпрос на вкус е, дали ще ви се хареса храната от оптигрила. Удобството, че плочите се свалят и мият е голямо. На сегашния си акъл обаче не бих го купила заради тефлона. Smiley

На описанието на грила пише - незапелващи алуминиеви плочи или плочи от лят алуминий. На някои от моделите им, пише тефлон, но конкертно на този, не.
Не го пишат тефнона вече,  защото и децата знаят че е ужасно вреден.  Това не означава, че не е тефлон.  Пишат незалепващо покритие и толкоз,  инак доста хора не биха купили.  Алуминият също не е ок.

# 547
  • тук-там
След 2 закупени си мисля, че този "мобилния" би бил по-добре.

Да, имах предвид не стол, а цяла подложка, не само за врат или гръб. Laughing

# 548
  • here and now
Аз точно 2 седалки съм ползвала и си мисля, че този който се мести е по-добрия вариант.
Първо взех тази. За около 2 години се амортизира напълно. Първо спря да работи затоплянето, прокъса се текстилната част, а после и механизма вътре блокира. Това за д-то е само вибрация. На някой може и да му харесва, но аз лично не съм го ползвала изобщо.

Скоро взех тази. Нещо се подведох и се оказа, че няма масаж на врата.

Общо взето неприятното е, че трябва да се "наместваш". Аз съм висока 169 и първата изобщо не ми стига до раменете, а за масаж на врата трябва да се изпъвам. Втората е по-добра, но за врат нъц.
На втората като и видя сметката , си вземам от тези коланчета и тъй.

# 549
ctefani няма проблем Алекса да командва и осветление, стига да си купите смарт крушките. Даже някъде мярнах и смарт контакти които работят с Алекса така че може и уреди да направиш да командва Simple Smile

# 550
Абонати на Prime имат възможност да се абонират за продукти,  които да се доставят на всеки месец, на 2,3...6 месеца.тези продукти имат 5%отстъпка.Когато се абонираш за 5такива продукта получаваш по-голяма отстъпка, за някой е 15%,за други 20%.
За всички акаунти важи оцията за абонамент. Стоките са хранителни (трайни продукти), козметика, домашни потреби (препарати, парцали) и т.н. Ако се абонираш за 5 продукта с една и съща дата на доставка, без начение дали посочиш да се достави на 1 или 6 месеца, получаваш 15% отстъпка, но има артикули, за които максималната отстъпка както писахме е само 5%. Цената , на която поръчаш сега обаче, може при следващата доставка да е различна - по-висока или по-ниска. Понякога тези продукти имат и промо ваучер, който може да маркираш и използваш еднократно и стават още по-евтини. Тези продукти се доставят безплатно, без минимална сума на поръшката и доставката им е автоматична, така че не е зле да си проверяш цените като ти наближи дата за нова доставка, за да канселираш ако цената е висока. Веднъж обаче като ги видиш заредени в страницата си поръчки с вече излязла дата на доставка, цената им няма да мръдне, дори да поскъпнат преди да са ги пратили.

Абонатите на Прайм обаче, могат да се абонират за еднократнни пелени и мокри кърпи за бебета например, които са с 20% отстъпка.

# 551
  • София
Идея какъв е този банк акаунт, който ми се появи (маркиран по дифолт), опитвайки се да платя през телефона? Нямам карта с такъв номер...

Тези седалки май са доста изгодни. Медисаната не може ли да се настройва на височина? Понеже за врата на майка ми ще е добре. Иначе в К-д има тип колан за 50-60лв.
До кога ще е черния петък?

# 552
Черния петък приключи. От 30.11. до 2.12 е Кубер понеделник.

# 553
  • Варна
Идеята за Алекса на Амазон е много добра като подарък за тийнейджъри, на които вече нищо интересно не може да им се купи. Може ли линк към това устройство ,което имате, докато чета подробности из нета?

# 554
  • София
Поръчах Alexa от немския Amazon, но за жалост чак на 30.12 ще пристигне при превозвача.
Цена 22 евро Simple Smile https://www.amazon.de/gp/product/B07PHPXHQS/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт