Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 269
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 795
  • София
radinna, благодаря. Ще си спестя разговора със съпорта в такъв случай. Само да успея да оправя тая бакия, която направиха Амазон и ще съм щастлива...

# 796
Аз съм си чатила с тях в подобна ситуация, те писаха, че ще върнат И пощанските (бях го пуснала до Б-я). Като са се ангажирали писмено, не би трябвало да се притесняваш, с което искам да кажа все пак да си пишеш с тях. Успех!

# 797
Получих тези обувки, Тed Baker. Много са красиви на живо, взех 38,5 вместо 38.
Сега остава дъщеря ми да се научи да ходи с тях. Joy
Искаш да кажеш ,че принципно тя е 38 но са умалени и си и взела 38.5?  И стават ли и точно? Моята също не е свикнала с ток и мисля да и взема нещо с каишка да държи стабилно като ходи.

# 798
  • София
Писах си с тях ей сега, да, ще върнат и пощенските. Мога да откажа поръчката, когато я изпратят. Що за глупост, се чудя, ама карай.

# 799
При тях координацията доста куца, а и може би вече са я предали на куриер. Но при мен -  дори в този случай я бяха върнали обратно - явно за да може куриерът да си получи парите , не знам, но беше отишъл до адреса на превозвача и се беше върнал - като веднага след това отбелязаха "отказана поръчка по искане на клиента".

# 800
  • Варна
Получих тези обувки, Тed Baker. Много са красиви на живо, взех 38,5 вместо 38.
Сега остава дъщеря ми да се научи да ходи с тях. Joy
Искаш да кажеш ,че принципно тя е 38 но са умалени и си и взела 38.5?  И стават ли и точно? Моята също не е свикнала с ток и мисля да и взема нещо с каишка да държи стабилно като ходи.
Да, и двете носим 38 номер. Аз ги пробвах, стават ми точно на дължина, за тесен до нормален крак са. Тя не ги е пробвала още, никога не е носила подобна обувка. Взех ги защото ми харесаха, бяха на нормална цена, черни, стандартни, все ще влязат в употреба. Дали ще станат за бала и не знам, няма рокля още, купих ги с идеята да тренира ходене у дома няколко месеца. Че без такава ще е странна гледка.Simple Smile))

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 12:27 от Flash*

# 801
Аз получих днес едни шоколади Lind които трябваше да са 5 броя за 6 лири но са ми пратили други които са 4 броя. Искам да им пиша ама чата нещо са го променили и ми излизат само някакви автоматични отговори от които да избирам. Странно. И мейл са махнали за връзка.

# 802
  • Варна
Аз получих днес едни шоколади Lind които трябваше да са 5 броя за 6 лири но са ми пратили други които са 4 броя. Искам да им пиша ама чата нещо са го променили и ми излизат само някакви автоматични отговори от които да избирам. Странно. И мейл са махнали за връзка.

Чатът е станал ужасен, съгласна съм. И няма опция да си го пратиш на е-мейл после...
Влез, поговори си първо с бота, по някое време, в зависимост от отговорите ти, ще ти се появи опция за свързване със сътрудник, чак тогава вече се нормализират нещата. Преди малко се обяснявах с един от съпорта, че имам 3 шоколада, поръчани на 23 октомври, които още не са изпратени... Уж щял да ескалира нещата, че да ги пратят по-бързо, ама да видим. Бяха по 1 паунд, ето защо имам чувството, че ще ми ги анулират накрая...

# 803
  • София
И аз имам такива шоколади, поръчани октомври, още ги няма.

Яд ме е на мен си, че не проверих по-рано, ама цената в другия Амазон сега е доста по-добра и искам да поръчам от там. Всъщност проверявах в неделя и цената не беше така хубава. Тогава поръчах, а те се мотаха до днес, когато проверих отново... Казаха, че мога да я откажа, когато я изпратят вече.
А в чата наистина я няма опцията да го изпратят по мейла, пфу че ме е яд.

# 804
  • София
Samsonite Disney Ultimate 2.0 Medium https://www.amazon.de/gp/pr … ?ie=UTF8&th=1
Дали е подходяща за училищна раница? Не мога да преценя като я сравнявам с размерите на тази, която имаме сега. Търся раница за 3ти клас, но хубава, да се ползва дълго време.
Малко е детска. Има опасност догодина да не иска да я ползва.

# 805
Да, след триста автоматични отговора успях да се свържа с чата и реших проблема. Защо са тези усложнения не знам.

# 806
  • София
От момента в който започнах да  пазарувам в Амазон, до сега връзката се усложняват и става все по-трудна. Накрая съвсем няма да има начин.
Верно е, че искат да си спестят човешкият труд, ама има случаи когато стават грешки при изпращането.
Хубаво си имаше опция е- мейл преди.

# 807
  • София
Да, опцията за мейл си беше много добра. И снимки можеш да прикачиш, а сега говориш половин час с бот Wink

# 808
  • София
Аз още с първото изречение отивах на сътрудник.
 Изобщо не си говорех с бота. Директно пишех, имам еди какъв проблем и ми се появяваше опция за сътрудник. После само копирах горното и запохвахме диалога.

# 809
  • София, Манастирски ливади
Samsonite Disney Ultimate 2.0 Medium https://www.amazon.de/gp/product/B07BZQPLJN/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ?ie=UTF8&th=1
Дали е подходяща за училищна раница? Не мога да преценя като я сравнявам с размерите на тази, която имаме сега. Търся раница за 3ти клас, но хубава, да се ползва дълго време.
Зависи колко неща носи. В общия случай мисля, че ще е малка. Синът ми е с 26 литра на Dakine и му е добре. В дни когато   не им се повтарят часове си е доста запълнена. 4 клас е.

Общи условия

Активация на акаунт