Дългото чакане след трансфер - Тема 79

• 46 434
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Моят опит приключи, както и очаквах. Малко съм разочарована, но продължаваме напред!

# 121
Момичета,  3 ден след трансфер и ми е ужасно зле понякога. Свят ми се вие, замаяно ми е, но най ме притесняват болките като ПМС.  Пия дуфастон и слагам утрогестан (доста прогестерон). Дали е от него това замайване?

# 122
Момичета,  3 ден след трансфер и ми е ужасно зле понякога. Свят ми се вие, замаяно ми е, но най ме притесняват болките като ПМС.  Пия дуфастон и слагам утрогестан (доста прогестерон). Дали е от него това замайване?
Вие ти се свят от утрогестана. Аз предния път като го слагах бях по същия начин.

# 123
  • София
Момичета 🥰
Да ви вдъхна малко кураж 🤗
Нашият двудневен ембрион, вече е на 8 месеца и спи в креватчето за наша радост ❤. Това ми беше 5 опит, трансферите - не им знам броя. Връщали са ми 3, 4 и 5 дневни ембриони - пресни и замразени. Имах бременност и с едни 4 дневни замразени, но не завърши с успех 🙄.
Като ми звъннаха за трансфер на 2 ден на един ембрион, колко рев изревах 😕, но малкия мъж се оказа борбено ембрионче ❤
Та не отписвайте 2 дневните чудеса 🥰
Стискаме ви палчета 🤗
Мечтите се сбъдват, вярвайте ❤

# 124
Джиджи, спомням си случая ти, спомням си, че се радвах все едно аз имах +, спомням си надеждата, която ми вдъхваха появата ти и вълшебния прашец, който ръсеше за късмет. Благодаря ти, че се появи пак! Господ те прати да ръснеш малко от прашеца.

# 125
Здравейте момичета,малко встрани от темата,но исках да се допитам колко време е хубавонда се почине между стимулацийте.Защото аз за година и половина имам 4 месеца с фемара за инсеминация и три ин витро стимулаций.Предстой ми нова ,за това ако може да споделите

Не са ли много? Аз след едво ин витро едвам се съвземам. Как издържате? Или с били по-леки?

# 126
Аз си мисля,че това много изчерпва запаса...и товари организма.Тия хормони са...
Правете си проф.прегледи на гърдите,така са ми препоръчали.

# 127
Аз си мисля,че това много изчерпва запаса...и товари организма.Тия хормони са...
Правете си проф.прегледи на гърдите,така са ми препоръчали.
Доктори ми обясниха,че стимулацията няма общо с изчерпването на резерва.Определен брой антрални тръгват,дали ще ги стимулираш за да порастътжвсички или не,ти пак ги губиш.
Цитат на: darssy
link=topic=1157979.msg39732706#msg39732706 date=1574976803
Бях първият път с ниска гонал 175
Вторият гонал 250
Третия менопур 265
Здравейте момичета,малко встрани от темата,но исках да се допитам колко време е хубавонда се почине между стимулацийте.Защото аз за година и половина имам 4 месеца с фемара за инсеминация и три ин витро стимулаций.Предстой ми нова ,за това ако може да споделите

Не са ли много? Аз след едво ин витро едвам се съвземам. Как издържате? Или с били по-леки?

# 128
Да,но може би по-бързо става това.Не знам...

# 129
Боже Господи, Благодаря ти! Момичетата, вие сте първите на които споделям, треперя от радост- ЧХГ-116.  Не мога да проумея как е възможно след това прокървяване, без абсолютно никакви симптоми. Ще се пукна от щастие, дано всичко занапред се развива нормално.
Чакам моя мъж да си дойде да му го кажа фейс ту фейс!
Прекрасна новина. Стискам палци всичко са се развива добре и да гушкаш едно или две пухита.
Момичета бях със забрана 5 дни и се измъчих, че не можех да ви пиша. Явно бях сгафила с правилата. След обяд ще пиша за новини около мен.
Много яко повръщам от вчера, почти всичко, което хапна и не знам какво ще става. Със язва и прегъната злъчка съм и явно от хормоните се разби стомаха и не се издържа. Днес пробвам  с по две три хапки през един час, за сега от 3 часа не съм повръщала. Дано имам късмет да се успокои стомаха. Ако някоя дама знае какво да ям или  пия да пише.

# 130
Моят опит приключи, както и очаквах. Малко съм разочарована, но продължаваме напред!

# 131
Хайде момичета и аз вече да споделя хубавите новини. ЧХГ вчера 14 ден след трансфер на 2 тридневни точици 120. Днес  на 15 ден след трансфера е 189.55. Сега само да се молим за щастлив финал. Дано Господ е с всички нас и поръси всички с много благодат, прашец и сили.
Благодаря на всички за подкрепата.

# 132
Вече официално може да ти кажем тихичко честито! Кога смяташ да посетиш  АГ-то за преглед?

# 133
Момичета цял ден чета и се вълнувам ту във възходяща, ту в низходяща посока. Много се радвам за всичко с плюсчета, и си пострадвам и изживявам тихо съдбата на неуспелите Sad Добре че е черния петък, та се разсейвам със сайтове и други маловажни неща. 4 ден след трансфер ми е и нито ми се вие свят от тоя Утрогестан, нито ме придърпва нещо... Не знам нормално ли е? Днес даже на фризьор отидох, ей така да бъда красива ако съм забременяла случайно Simple Smile
Казаха ми да ида на кръвен тест във вторник... 8 ден ще се пада от ЗЕТ-а. Ок ли е това, като чета тук на по 10-13 ден масово ходите 🙄

# 134
Браво, Наталия! Много се радвам за теб и от все сърце ти желая успешна и лека бременност!
Всички щастливи нови във форума действат обнадеждаващо и стимулиращо да не се отчайваме и отказваме.
Аз, лично, много тежко изживях моя първи неуспешен опит, но си давам кураж и вярвам, че и аз ще се похваля с положитен тест. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт