Много се радвам, че нашето отборче продължава да обменя опит в тази тема. Ако въпросите около коремчетата бяха много, то сега около бебетата са безброй. А и друго си е да прочетеш, че още някой има същите проблеми или радости като теб! Пожелавам на всички мами много сили, малко проблеми, весели дни, спокойни нощи и много щастие с малките бебоци!
Ние от сряда сме си в къщи и все още положението е под мой контрол. Но все пак момченцето ми, което е само на 6 дни определя правилата на играта.
. Марти е спокоен, суче много добре. Буди се на около 3 часа. Вечер го кърмя по 2 пъти, когато се събуди. Вчера ни падна пъпчето. Според акушерката, която ни посещава всеки ден, жълтеницата му отминава. Вода му давах само първите два дни, като 'дохранване' след коластрата. Като ми тръгна млякото, той сам се отказа от нея. Сега проблема, който имам е с памперсите. Ползваме 1 номер, но почти всеки пропуска. Явно не е в мeн причината, защото в болницата акушерки и сестри като го сменяха пак същата работа беше. За 2 дни вече събрахме за една пералня дрехи.

Утре ако е хубаво времето смятаме да направим първата разходка.
Поздрави и целувки на всички мами и бебета!

. Казаха, че до 6тия месец ще се оправи. 
Ще ви звънна след това да проверя как сте ни представили.
Особено питам тези, които не дават вода на бебоците си и са само на кърма?
прави 1 месечинка. По този повод ви черпя виртуално. Да ми е жива и много здрава куклата!