Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 643
  • 780
  •   2
Отговори
# 135
  • София
А имаше ли някакви странични ефекти? Например - болезненост, подуване, синини. Някой ми беше казал, че от Рестилейн често стават алергични реакции и леко се страхувам.

Аз мислех по-натам за скинбустер на Рестилейн, но Михайлов каза, че от него имало проблеми и спрял да работи с него. Все още не съм се отказала..

# 136
Какви проблеми, спомена ли?

# 137
  • София
Какви проблеми, спомена ли?

Не. Проста каза, че е имало проблеми с него, след като го е използвал при някои пациенти и затова вече не го предпочита и не работи с него. Но пък има и други скинбустери, което е добре. Simple Smile

# 138
  • София
Здравейте, момичета!

Да ви кажа, че в Скин лайн са пуснали от днес новите промоции до 04.01.2020 г.
Ботокса продължава да е на цена от 14 лв. на 11 лв./ед.
Жуведерм волайт  в меню "промоции" сега от основна цена 600 лв. е намален на цена от 520 лв.
Миналия месец от основна цена 700 лв. (все още е такава в меню "цени"), беше намален на 590 лв. Дали са намалили основната цена и са забравили да коригират в меню "цени'...или са я объркали в меню "промоции"... Което и от двете да е сега намалението е по осезаемо.

Да попитам някой от вас ходил ли е при док Рени Христова. Също работи в Скин лайн. Мисля, че само те двамата с Михайлов са дерматолози в клиниката и ходят и в кв. Младост и на бул. Драган Цанков в центъра. Има още две лекарки, но не е пояснено какви. Чудя се евентуално при нея за Жуведерм волайт по-натам, да кажем януари преди да изтече промоцията, а и да видя дали и тя ще ми каже, че са необходими 3 мл. за цялото лице или може и с 1 мл. Ако се наложи ботокса малко да се допълва, също...засега над едната вежда като ги вдигна нагоре не е хванал напълно, има 3 черти, а над другата много лека линийка. Но все пак утре към 18.30 става точно 1 седмица от както го поставихме. Има още малко време. Въпреки, че при мен още на втория ден полека започна да хваща... и така постепенно всеки ден. Само там нещо зацикли.

Хубав ден от мен Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 10:05 от SBALEXIS

# 139
  • Anywhere
Здравейте, много ми се иска да си сложа малко хиалурон в тънките устни. Някой може ли да ме посъветва къде в Пловдив да отида?
Благодаря!

# 140
Здравейте, много ми се иска да си сложа малко хиалурон в тънките устни. Някой може ли да ме посъветва къде в Пловдив да отида?
Благодаря!
д-р Алексова, има кабинет в ДКЦ Тракия

# 141
Здравейте, момичета!

Да ви кажа, че в Скин лайн са пуснали от днес новите промоции до 04.01.2020 г.
Ботокса продължава да е на цена от 14 лв. на 11 лв./ед.
Жуведерм волайт  в меню "промоции" сега от основна цена 600 лв. е намален на цена от 520 лв.
Миналия месец от основна цена 700 лв. (все още е такава в меню "цени"), беше намален на 590 лв. Дали са намалили основната цена и са забравили да коригират в меню "цени'...или са я объркали в меню "промоции"... Което и от двете да е сега намалението е по осезаемо.

Да попитам някой от вас ходил ли е при док Рени Христова. Също работи в Скин лайн. Мисля, че само те двамата с Михайлов са дерматолози в клиниката и ходят и в кв. Младост и на бул. Драган Цанков в центъра. Има още две лекарки, но не е пояснено какви. Чудя се евентуално при нея за Жуведерм волайт по-натам, да кажем януари преди да изтече промоцията, а и да видя дали и тя ще ми каже, че са необходими 3 мл. за цялото лице или може и с 1 мл. Ако се наложи ботокса малко да се допълва, също...засега над едната вежда като ги вдигна нагоре не е хванал напълно, има 3 черти, а над другата много лека линийка. Но все пак утре към 18.30 става точно 1 седмица от както го поставихме. Има още малко време. Въпреки, че при мен още на втория ден полека започна да хваща... и така постепенно всеки ден. Само там нещо зацикли.

Хубав ден от мен Simple Smile

За мен Волайта крайно не си заслужава 500те лева.

# 142
Преди 3 години си сложих филър Ellanse за изравняване на гърбицата на носа. Не че инах голяма нужда... Но след процедурата не се харесах. Докторката каза, че филъра уж ще се разгради след няколко месеца.. И след година се наложи да направя ринопластика. Докторът, който ме оперира, изначално каза, че целият филър няма да може да премахне... След ринопластка формата на нослето ми допадна, но там където имах и все още имам филър, стои като изпъкнало топче... Ходих на радиочестота десетина пъти -  резултатът нулев... С какво мога да го разградя този филър на Ellanse? И въобще, какви са ми вариантите?

# 143
Преди 3 години си сложих филър Ellanse за изравняване на гърбицата на носа. Не че инах голяма нужда... Но след процедурата не се харесах. Докторката каза, че филъра уж ще се разгради след няколко месеца.. И след година се наложи да направя ринопластика. Докторът, който ме оперира, изначално каза, че целият филър няма да може да премахне... След ринопластка формата на нослето ми допадна, но там където имах и все още имам филър, стои като изпъкнало топче... Ходих на радиочестота десетина пъти -  резултатът нулев... С какво мога да го разградя този филър на Ellanse? И въобще, какви са ми вариантите?

Преди време бях ходила в Аесте Хил на др. Деспотова, когато я попитах за филъри на носа, тя ми каза, че страшно трудно се разграждат, а понякога изобщо и затова тя отказва да ги слага... Лекарите според мен си знаят много добре това......

# 144
  • София
Здравейте,
Няколко момичета писаха, че когато са болни се подува областта, в която е слаган филър. Ясно ли е това подуване в резултат на какво е? В смисъл, от марката филър ли зависи или от мястото на поставяне или от друго нещо?

# 145
Здравейте,
Няколко момичета писаха, че когато са болни се подува областта, в която е слаган филър. Ясно ли е това подуване в резултат на какво е? В смисъл, от марката филър ли зависи или от мястото на поставяне или от друго нещо?

Много го коментирахме, имаше и линк от Realself. Типично е повече за филърите на Juvederm. Според лекари, организмът разпознава филъра като вирус и се получава нещо като алергична реакция /оток/ на местата, където е поставен. При мен се случи 2 пъти. Това няма нищо общо със случаите, когато филърите набъбват в следствие на   задържана вода след ядене, пиене и т.н..

# 146
Аз все още немога да се оправя от това възпаление на филъра след настинка вече 2ри месец!

# 147
Здравейте,

А възможно ли е да има някакъв автоимунен процес в тялото, за който не се предполага?

# 148
Хм, аз съм с Жуведерм вече втора година - подновяван, естествено, но досега не съм имала такова подуване в областта на поставяне...ще ви следя по темата

# 149
  • София
Аз съм с автоимунно заболяване и не съм имала проблеми от ботокс или филър. Нито подуване при разболяване. Консултирала съм се с моя лекар и ми каза само да си правя процедурите при сигурен дерматолог, за да не стане инфекция.

Общи условия

Активация на акаунт