Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 817
  • 780
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм била два пъти само при нея.
По нейни думи е от лекарите, които искат естествен вид у хората и никога няма да направят гротеска пациент, дори да иска, както че не е и за агитирането на излишни процедури(това по нейни думи)
На мен постави скули, даде ми съвети, но не ме е карала нищо да правя, само мение .
Последващо още един лекар ми даде същите насоки, но аз не се съобразих и се вслушах в трети.Не защото насоките не бяха правилни, а защото четох много малко положителни отзиви за процедурите.(хайфу)
Защо не сте си запазили остатъците от продукта, обикновено може да св съхранят месеци някакви и да се досложат после?
Наистина е малко странно да се плати, а да не се използва!
Аз сега имам остатък от устните ,с който ще  направят корекции по тях , а остатъкът ще инжектират в брадичката.

# 256
  • София
Аз с един малко страничен въпрос - някой с опит с брекети,по конкретно лингвални ?

# 257
Аз с един малко страничен въпрос - някой с опит с брекети,по конкретно лингвални ?
Има мн.обширна тема във форума, на мен ми помогна като избирах ортодонт за сина ми.

# 258
Аз съм била два пъти само при нея...

Едната от процедурите, които ми промотираше, беше вампирския лифтинг, другата не помтя, но беше мн. скъпа на две посещения й намеквах, че не е моето.

Иначе хайфуто го пробвах и не видях ефект.

# 259
Аз пак да побутна питане за опит с филър Априлайн?

# 260
Аз пак да побутна питане за опит с филър Априлайн?
Др.Бончев работи с този филър ,мисля.Има инстаграм профил.Може да го питате на лично там, отговаря.
https://instagram.com/dr.ivanbonchev.aesthetics?igshid=1dmsi7qfmo1z

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 10:42 от bubanka

# 261
Здравейте,
Искам да попитам някой дали си е правил ринопластика ( корекция на нос) в България или Турция?
Кого бихте препоръчали?
Ще се радвам да споделите някои мнения Simple Smile
Болеше ли ви? Колко време ви трябваше да се възстановите?

# 262
Здравейте,
Искам да попитам някой дали си е правил ринопластика ( корекция на нос) в България или Турция?
Кого бихте препоръчали?
Ще се радвам да споделите някои мнения Simple Smile
Болеше ли ви? Колко време ви трябваше да се възстановите?
Аз се правих тук в Бг, в Софиямед при Йорданов. Исках само да ми изправи гърбица и леко стеснение, тъй като не исках излъчването ми да се променя.
Още на първата консултация ме посъветва да гледам моето си лице, моите черти и да не си лепя чужди носове, веднага ме спечели. Търсехме естествен нос, постигнахме го. Доволна съм!
Болка нямаше при мен, но цялото преживяване беше изключително неприятно; а за капак детенце се разболя и на четвъртия ден след операцията влязохме в болница..
Бях много синя, направо черна под очите, отоци също имах доста, но за около 10-12 дни спаднаха, обаче пиех много вода.
Носа ми спря да се променя след 5-6 месеца, като основно през това време се стесняваше.
Дано съм била полезна!

# 263
Само Йорданов ли те оперира или беше и Георгиев?

# 264
Само Йорданов, или поне не съм видяла Греоргиев

# 265
Само искам отновода пусна заявка за препоръка за RF в София!

Благодаря ви предварително!

# 266
Здравейте, момичета,
Някой знае ли каква е цената на новите конци с хиалуронова киселина на Aptos?

# 267
  • София
Харесах си промоция в Дерма акт на хиалуронова мезотерапия и филър,но до сега съм ходила все на друго място и имам други филъри. Проблем ли е смесването на марките ?

# 268
cinnamonjellybean, може ли снимка преди и след на носа. И аз искам да правя стесняване на върха и малко да си "свия" нозддрите. Не знам дали ще стане.

А на мен филърът под очите, който слагах при Георгиевски май се е капсуловал. За година и няколко месеца не е мръднал. За мен не е нормално чак така. Притеснява ме само дали няма да има някакви последствия...
Иначе и аз от д-р Георгиевски съм разочарована. Прекалява с количествата и сега с това капсуловане.

За сега ботоксът при д-р Трендафилова се развива супер - имам си мимика, но челото ми е гладко (но не като на Джоли, все едно е от восък) и веждите много хубаво се лифтираха.

Другата седмица имам час за скули и назо. Исках да слагам в брадичката, малко да я направим V-shape,но Трендафилова не ми препоръча, защото каза, че имам интересна форма на лицето и ако ми го направи, ще загубя индивидуалност. Стискайте палци да е всичко ок и с филърите и най-накрая да си намеря моя док Simple Smile

Ако имате резултат от капсулования филър и евентуални последици -- сроделете моля!
И аз се притеснявам от последиците

# 269
Здравейте, не знам доколко се вижда, но как според вас е възможно да се въздейства на тази линия? Вдлъбната е, преди време ми слагаха филър в скулите, но нямаше желания ефект. Има и лека пигментация

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 14:21 от 4o4olina

Общи условия

Активация на акаунт