Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 308
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета, искам да ви питам дали апаратните процедури са противипокоазни за бременни, лазерните, микрониидлинга, радиочестотните? Както и радиеса? Предстояха ми през януари но...

# 466
Здравейте, момичета, искам да ви питам дали апаратните процедури са противипокоазни за бременни, лазерните, микрониидлинга, радиочестотните? Както и радиеса? Предстояха ми през януари но...
Със сигурност са!!!

# 467
Дами, аз съм на 44г. и темата с поддържане и подмладяване на лице силно ме интересува през последните години. Включила съм много серуми, активи, третиноин. Обмуслям закупуването ан някои уреди за домашно ползване също. На филъри и ботокс още не съм се решила. Днес в една чуждоезична група ми подана каналът на този лекар и съм впечатлена от информацията. Казва неща, които нашенските лекари няма да ви кажат. Надявам се и за вас да е полезен. Аз ще преслушам поетапно видеата му. Само днес изгледах няколко и научих много.
Весели празници ви желая! Simple Smile
https://www.youtube.com/user/viccosmeticinstitute/videos

# 468
Благодаря, много интересни видеа.

# 469
И аз наскоро открих този канал, доста полезна информация съдържа, др Давин Лим също дава добри съвети, както за процедури, така и за козметика.

# 470
Да, Лим го следя от доста време. Simple Smile

# 471
Според вас ботокс само на гневни, не на чело, крие ли тези рискове? Там ми се вижда по-минимален риска - поне няма как да паднат или да се вдигнат веждите.
Това е единственото, което бих направила и ми се иска.Трябва ми много малко количество и бих го подновявала веднъж годишно, не по-често.

# 472
Не мисля че крие рискове.

Аз си поставях в чело, гневна и около очи - всичко е наред.

Искам да попитам за Venus Legacy - мога ли да очаквам реален ефект върху корем и паласки , ако взема 10 процедури ?
Интересува ме дали наистина помага за стягане, целулит и отслабване.
Виждам че само Алена е доволна изцяло от него, а други има ли които са го пробвали ?
Какви са останалите алтернативи ?

Някой пробвал ли е Интралипотерапия с Aqualyx инжекции?
link

# 473

Аз си поставях в чело, гневна и около очи - всичко е наред.

Искам да попитам за Venus Legacy - мога ли да очаквам реален ефект върху корем и паласки , ако взема 10 процедури ?
Виждам че само Алена е доволна изцяло от него, а други има ли които са го пробвали ?

Някой пробвал ли е Интралипотерапия с Aqualyx инжекции?
link
Аз съм правила  Venus Legacy  на бричове ,при мен нямаше никакъв ефект от 8  процедури, не бих повторила повече.

# 474
Попадам на клипчета на жени, които слагат ботокс само на гневни и казват, че не искат на чело, за да избегнат ефекта от повдигане или падане на вежди. Звучи ми разумно, но все пак се притеснявам.
Все пак знам, че всяка една подобна процедура крие риск.

# 475
  • Бургас
Не мисля, че ако уточните това с лекаря и той е професионалист ще Ви се случи. Има си точки на поставяне и добрия лекар знае точно в коя точка да сложи за веждите или очите, ако не го искате просто няма да сложи на тези места. Аз имам приятелки, които пък само в гневна и за веждите слагат, защото имат леко свличане там и им седи мого добре и естествено, а нямат бръчки по челото и там не слагат. Мисля, че проблеми има при неуверени или не достатъчно запознати с анатомията лекари...
Мое мнение, не е миродавно!
 Весели празници!

# 476

Отслабване и стягане съм имала само от спорт и хранителен режим. Венус Легаси и Аксент Прайм заглаждат кожата, но стопяване на мазнини не съм видяла. И да е имало, е било почти незабележимо.

Снимките "преди-след", които слагат в рекламите на тези апарати, според мен са силно заблуждаващи.

# 477
  • София
И аз не забелязах резултат от Venus,а направих пълен курс процедури

# 478
На кои зони си правили Ssaa и къде ?

Отчайвам се, Има ли изобщо апарат който да действа!!!
А за Велашейп 3 отзиви ?
Четох коментари на Francais че е доволна в съчетания с Lpg .

Има ли други пробали тази процедура и колко минути/сесии сте направили?
Виждам че 200 лв са 30 Мин , а 300 лв -60 Мин .
Дали си заслужават ?

# 479
Alethea, като цяло апаратите действат, но не вършат работата по отслабването или стягането вместо теб. Помагат за релефа и изглаждането на целулита. Казвам го от опит, защото и аз се бях отчаяла и в отчаянието си купих няколко пакета за различни апаратни процедури без търсения от мен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт