Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 305
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм с почти втори месец след ботокс при Трендафилова. Веждите се повдигнаха перфектно, но нещо взе да ме пуска в челото Sad
Преди като бях при Георгиевски беше бетон почти 6 месеца, но той сложи голямо количество.

Дали това кога ще отпусне зависи от количеството илич е закъснях малко за ретуш. При всички положения ще подновя сега. На 15ти имам час. Мислех да правя устни, но имам херпес и трябва поне месец да е минал. Ще сложа скинбустер в долина на сълзите и си мислех да я питам за скинбустер леко в назолабиалните.
Мислех да слагам филър в скулите за повдигане, но реших засега да действам само с хубав скинбустер.
Последно сложих на един нов бранд при жената, която ми го прави с мезогън - засега ефектът е уау. Дано не спадне, но ми попълни хлътналостта в бузите и повдигна и оформи.Края на януари ще сложа пак за затвърждаване.

По едно време миналия месец се зарибих по контуринг и ги бях решила едни, добре че се отказах.Засега само лека поддръжка с бустери, ботокс и устните ще правя, защото съм още под 30.

# 496
Ще ми е интересно да споделиш отзиви за бустерите.
И аз се интересувам за назо  и под очи.

# 497
Ще ми е интересно да споделиш отзиви за бустерите.
И аз се интересувам за назо  и под очи.
За назо при мен супер, със Saypha rich, но се прави курс..За дълбоки ще трябва и филър, мое мнение.

# 498
Моите не са дълбоки и  затова мисля да пробвам първо с бустер.
Трябва да видя къде във Варна работят със Saypha. Виждам само Skinline , нокато че ли не искам там. ....
Не съм впечатлена от Restylane при мои приятелки .

А всъщност Saypha е Princess , нали ?
http://aesthetic-club.com/%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8/

Тук ми излиза в раздел мезотерапии ....

# 499
Мен само от 5 мл бустер веднага ми се повдигна лицето, но не по грубия начин, по който ми беше с филъра, с просто освежи.
Иначе аз назолабиални нямам, но просто от слабост и преумора съм леко изпита и имам по-скоро гънки.

Под очите ще видим как ще стане и там нямам, но си стои от филъра, който почти не е мръднал и по моя мнение и това на Трендафилова е срастнал с тъканта.

При всички положения сега изглеждам по-добре, отколкото когато бях с филърите при Георгиевски.

# 500
За всяко лицв трябва да се прецени, така е..Но с 1мл бустър нищо няма да стане, а е хубаво да се направи втора серия след месец , так поне ми казаха

# 501
  • София
КРР, спри се, момиче. Нямаш 30, а си се пристрастила като наркоман към дрогата.
След още няколко сраствания как ще изглеждаш?

# 502
Аз, например, се шашнах от снимките преди/след на устни в сайта на Балабанов. Такива страхотни устни да имат някои жени. ....и да посягат към филъри. Изобщо не ги разбирам доста момичета и жени - красиви са,  а с мания за корекции .....

# 503
  • при Arctic Monkeys
Аз, на 44, вече си замислям преди всяко едно бодене, въпреки, че съм много суетна. До нищо хубаво не води прекаляването.

# 504
Хубави неща пише за филърите, които ползва Балабанов:
http://neauvia.bg/tehnologiya-2/omrezhvane-s-polimera-polietilenglikol-peg/

Швейцарски са.

# 505
Хубави неща пише за филърите, които ползва Балабанов:
http://neauvia.bg/tehnologiya-2/omrezhvane-s-polimera-polietilenglikol-peg/

Швейцарски са.

Ако става въпрос за Балабанов - стоматолога от Благоевград, не съм чула до сега нито едно положително мнение за работата му като трайност. Снаха ми си сложи филър в устните. Докато имаше оток се виждаше някаква разлика. След месец нямаше и помен от филъра. За лазерната операция,която прави,хич не искам да говоря.
В провинцията е малко по-различно. Няма много информация и коментари за специалистите,тъй като всички,които искаме някаква интервенция,ползваме услугите на лекари в София. Освен това,едно е с какви материали пише,че работи и съвсем друго с какви наистина работи Simple Smile

# 506
Мен само от 5 мл бустер веднага ми се повдигна лицето, но не по грубия начин, по който ми беше с филъра, с просто освежи.
Иначе аз назолабиални нямам, но просто от слабост и преумора съм леко изпита и имам по-скоро гънки.

Под очите ще видим как ще стане и там нямам, но си стои от филъра, който почти не е мръднал и по моя мнение и това на Трендафилова е срастнал с тъканта.

При всички положения сега изглеждам по-добре, отколкото когато бях с филърите при Георгиевски.

Кой бустер препоръчваш?

# 507
  • София
Здравейте,

търся отзиви за Belkyra. Някой правил ли е и може ли да сподели, дали има видим ефект?

# 508
Процедурата, която днес правих, дерматоложката нарече мезоботокс.
Но ме боде по шията и долна челюст, това, по описание съответства на "нефертити лифтинг"?

# 509
Процедурата, която днес правих, дерматоложката нарече мезоботокс.
Но ме боде по шията и долна челюст, това, по описание съответства на "нефертити лифтинг"?
Може ли след 1-2 седмици да споделиш резултат? Предвиждам същата процедура. При кой лекар я прави?

Общи условия

Активация на акаунт