Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 113
  • 780
  •   2
Отговори
# 75
Здравейте дами!
Искам да се консултирам с тези от вас които имат опит с аблативен фракционен лазер CO2.
Става въпрос за белези от акне и петна. На консултацията в клиниката ми казаха, че това е най-бързият и ефикасен метод. Тъй като процедурите са "соленички" поне за мен - 600лв. за една, а ми казаха че на мен са ми нужи поне 3, съм длъжна да се консултирам дали имате опит и резултати. Състоянието ми не е фрапиращо, но в профил кожата ми стои вдлъбната. Ще прикача и снимка на състоянието ми, всички белези са по бузи/скули. ( на слънце и в профил е много по-зле)
Благодаря предварително.

Скрит текст:

# 76
Аз вчера не си направих ретуша на ботокса и устните, защото съм болна и д-р Трендафилова ме посъветва да изчакаме с интервенциите. Записахме ретуш за 9ти, обаче ще е минал почти месец и рецепционистката ми каза, че шо този начин ботоксът нямало да издържи дълго време. На мен ми се стори леко абсурдно това. Вие имате ли такава информация?

Иначе си правих за трети път микродермабразио - тази процедура направо ми обновява кожата и тя светва. Обаче, в Дермаакт апаратът им е и с накрайник с кристали, които след като са те "остъргали" с диамантените глави, накрайникът впръсква в кожата. После като си пипнеш лицето и се усещат. Те действали антибактериално. Мноого съм доволна. Обаче всеки месец 80 лв....

Аз си поръчах микродермабразио машина от ибей, но сега търся такъв накрайник с кристали. Някой да е чувал?

# 77
А за каква кожа е подходящо това микродермабразио и има ли зачервяване след това?
За какво допринася всъщност тази процедура?
Почистване на лицето като Хидрафейшъл ли е ?

# 78
Здравейте,
Винаги съм имала двойна брадичка, бях на консултация в Хил клиник с идеята да направя процедурата с Belkyra след като изгледах доста видеа в youtube на доволни пациенти. Лекарката обаче ми каза, че при мен тази процедура ще дойде прекалена и нямам нужда от нея, предложи ми по-евтин и щадящ вариант с акцент прайм, до колкото разбирам това са 3-4 процедури базирани на ултразвук, няма подуване както при Belkyra и според нея резултата е по-добър тъй като се дефинира и по-добре самият контур на лицето. Има ли такива запознати с едната или другата процецура или пък и с двете, дайте мнения и съвети. Благодаря

# 79
Според мен за всякаква. Моята е тънка и чувствителна, но образувам и милиуми. Процедурата почиства кожата, ексфолира, полира. Не е като Хидрафейшъл. Зачервяване при мен има само същата вечер. После се ходи задължително със слънцезащитен крем.

# 80
  • София
Здравейте дами!
Искам да се консултирам с тези от вас които имат опит с аблативен фракционен лазер CO2.
Става въпрос за белези от акне и петна. На консултацията в клиниката ми казаха, че това е най-бързият и ефикасен метод. Тъй като процедурите са "соленички" поне за мен - 600лв. за една, а ми казаха че на мен са ми нужи поне 3, съм длъжна да се консултирам дали имате опит и резултати. Състоянието ми не е фрапиращо, но в профил кожата ми стои вдлъбната. Ще прикача и снимка на състоянието ми, всички белези са по бузи/скули. ( на слънце и в профил е много по-зле)
Благодаря предварително.

Скрит текст:
Аз съм правила гази процедура веднъж миналата зима.Имам почти същата кожа на бузите като теб.Ефект има,кожата много се избистря,но мисля,че наистина само с една процедура няма да се заличат петната.Кожата става страхотна,поизпъват се и финните бръчици. Аз имах страхотно зачервяване,но само за 3-4 дни,ходех си на работа въпреки това.Заради болката и цената не си направих още процедури-правих възможно най-дълбокия лазарен пилинг според доктор Михайлов.За съжаление кожата сега е в старото положение въпреки грижите и постоянното използване на слънцезащита и избелващи серуми.

# 81
Здравейте. Търсих отговор на въпроса си ,но не намерих затова реших да го задам тук.Уголемявях си устните с хиалуронов филар 5-6 пъти като всеки път пробвах различни марки.При всички ефектът беше не повече от 3 седмици.Клиниките който посетих нямаха логичен отговор.Намирам се в Германия ,но и в Бг съм слагала и пак същото.Дайте съвет как да се задържи ефекта за по дълго.Благодаря предварително.

# 82
  • Стара Загора
С този за спортисти пробвахте ли?

# 83
Не,може ли да споделите повече за него.

# 84
  • Стара Загора

От моя дерматолог знам за Teosyal rha4 динамичен филър. Прочете в нета повече Simple Smile имате много активен ензим, наречен хиалуронидаза. Особено и ако тренирате активно...

# 85
Според мен за всякаква. Моята е тънка и чувствителна, но образувам и милиуми. Процедурата почиства кожата, ексфолира, полира. Не е като Хидрафейшъл. Зачервяване при мен има само същата вечер. После се ходи задължително със слънцезащитен крем.
Може ли да споделите за микродермабразиото колко време протича процедурата?

# 86

От моя дерматолог знам за Teosyal rha4 динамичен филър. Прочете в нета повече Simple Smile имате много активен ензим, наречен хиалуронидаза. Особено и ако тренирате активно...

Кои марки сте слагали ?

# 87
  • Стара Загора

Кои марки сте слагали ?

Аз не съм слагала. Само имам информация, защото се интересувам за бъдещите ми нови устни Simple Smile.

# 88
Не само не спортувам, ами и почти никаква физ.активност нямам(не мога), а филърите ми издържат макс 2 мес...

# 89
  • София
Някой с личен опит от Термаж? Четох много, рускините са доста обстоятелствени, но все рекламно ми звучи... Парите са наистина много, а не намирам истински изпробвали го и мнения дали си заслужава. Повечето снимки са на жени на възраст над 50-55+ и ефект има, но някак не кой знае какъв. Чудя се, дали ако се прави от по-ранна възраст (когато все още имаме повече собствено производство на колаген) ефектът няма да е доста по-осезаем. На 40г. съм. Нямам видими бръчки, но вече има леко отпускане в долната част на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт