Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 102
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
Не само не спортувам, ами и почти никаква физ.активност нямам(не мога), а филърите ми издържат макс 2 мес...

И аз съм така. Няколко пъти съм слагала различни марки филъри в устни с цел хидратация - всеки път изчезват за нула време.
Под очи се задържат с години, а в устните след месец - два вече няма нищо Confused
А устните ми са тънки и сухи, имат нужда...

# 91
Някой с личен опит от Термаж? Четох много, рускините са доста обстоятелствени, но все рекламно ми звучи... Парите са наистина много, а не намирам истински изпробвали го и мнения дали си заслужава. Повечето снимки са на жени на възраст над 50-55+ и ефект има, но някак не кой знае какъв. Чудя се, дали ако се прави от по-ранна възраст (когато все още имаме повече собствено производство на колаген) ефектът няма да е доста по-осезаем. На 40г. съм. Нямам видими бръчки, но вече има леко отпускане в долната част на лицето.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215646668908322&id=1489564681

Нели от Търси се си е правила Термаж .

# 92
Здравейте. Нова съм тук. Интересува ме тази тема. Опитвала съм доста неща да освежя лицето си (на 36 съм), сега започнах с разни филъри, мезотерапия, но явно не попаднах на добър доктор и вместо да ми подобри лицето, стана по-зле. Няма да споменавам име, но е прехвалена, за София става въпрос. След няколко посещения при нея, на контролните прегледи вместо всичко да е наред и с очаквания резултат , тя дооправяше несполучливо станало нещо от предния път. Не мисля повече да ходя на контроли там, защото виждам, че няма смисъл и само пари, хвърлени на вятъра.
Искам да попитам за торбички под очите към кого може да ме насочите, назолабиални гънки, пачи крак.. И да попитам бръчиците точно под очите има ли как да се позагладят с нещо, по някакъв начин? Моля, дайте си мнението за специалисти в тези области, които работят качествено и ще се получи това, което искам. Може и за Пловдив ,Благоевград, София.. Четох някъде назад за Пловдив , че някоя от вас тук беше правила доста неща на лице, дали е останала доволна? Не се сещам за ник
Ще следя темата с голям интерес.

# 93
Здравейте!
И аз съм нова тук и бих искала да ви попитам за добър дерматолог в Пловдив за поставяне на ботокс, филъри и др. козметични процедури.  Благодаря ви предварително! На 48г. съм.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 16:30 от Moly123

# 94
Здравейте!
И аз съм нова тук и бих искала да ви попитам за добър дерматолог в Пловдив за поставяне на ботокс, филъри и др. козметични процедури.  Благодаря ви предварително! На 48г. съм.

Доктор Чокоева - гарантирам за нея, страхотна е и има голям опит в естетичните процедури. Ходих при нея, когсто работеше в Дерма акт, сега има клиника в Пловдив.  Моя приятелка от Асеновград ходи ори нея за устни и е много доволна.

# 95
  • София
Благодаря, alethea!

# 96
Здравейте!
Д-р Алексова

# 97
Нещо съм ви изпуснала..
Обмислям уголемяване на устни..харесвам си ги по принцип, но се спихнаха доста..мъъъничко ме е страх да не станат такива, каквито не искам

# 98
pienca, ами всъщност и аз го слагам при Денкова филъра и в действителност се надува - като съм болна, сутрин, като не съм пила вода, като съм уморена. За Жуведерм доста дерматолози са на това мнение, още повече че в действителност този филър дават, че задържа вода.

И д-р Присадашка не харесва Живудерм, специално волайт и го критикува много. За него ми е казвала, че задържа вода. Аз два пъти съм правила с него мезо и също не съм доволна, ама не да съм се подула, а просто не виждам особен ефект. Присадашка си работи с рестилейн и според нея е най-добър, но не съм пробвала филърите, а съм правила при нея само скинбустери с рестилейн витал. Филърите винаги ми ги прави само д-р Денкова, а тя работи с Живудерм. Не знам, може би всеки организъм различно реагира, но аз наистина никога не съм имала проблем да правя подуване от филърите нито като съм болна, нито в други случаи. Бих пробвала филъри и на друга марка, но не бих искала да ми ги слага друг лекар.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 08:55 от bubanka

# 99
  • София
Здравейте момичета!
Да кажа и аз как мина при д-р Михайлов вчера и какво каза. Като цяло лицето ми има нужда от малко неща и процедури и не толкова тежки..
Необходим ми е малко ботокс за гневна, чело и пачи крак. Отделно ми е необходим по малко филър в бузи-вътрешна част за леко повдигане и малко в назолабиални (по 0,6 на страна). Само не разбрах 0,6 с бузите или отделно. Освен това ще бъде добре и Живедерм волифт поне 3 броя за да има за цяло лице-за 1 процедура. След това скинбустер. И накрая може филър в гневната за хидратация, като мине малко време от поставянето на ботокса.
Каза, че Рестилейн не слага вече, защото няколко пъти имало проблем след него (аз попитах за този скинбустер).

Сложихме само ботокс вчера. Не мога да кажа дали всичко е било както трябва при поставянето. Определи ми 20 ед. в гневна бръчка, 10 ед. в чело и 12 ед. (х 6 от страна) в пачи крак.  Знам, че боцна веднъж в гневна и по 1 път в началото на всяка вежда. После около 5 пъти в чело и по 2 пъти в пачи крак. Като от ляво се усети, че за второто боцкане в пачи крак все едно нямаше материал и само боцна.
Много пъти каза, че това е възможно най-минималното количество, което слагаме.., че за гневна минимума са 20 ед., за чело били 30 ед., а за пачи крак мисля, че пак към 20 ед. т.е. общо към 70 ед. На мен ми се събраха 42 ед. Не ми звучи никак малко, но знам ли.
Това което ми направи “не добро” впечатление е, че дори не ми показа продукта, какво ми слага, какво смесва, колко мл./ед. Няколко пъти излизаше от стаята и викаше на момичето на рецепция я за игли, че му трябват и няма, я за нещо друго. После си заставаше с гръб към мен, на един плот и си правеше нещата. Видимо много бързаше, аз бях последен час (17-15-30)ч., но това не би трябвало да е причина. А и като цяло говори много бързо, всичко като заучен рецитал. Дори когато поне 10 пъти ме пита как съм, се усещаше че не е от истинска загриженост, а машинално. Сега чакам да видя ефекта.
Слагала съм си още веднъж ботокс пред почти 3 години, но само в гневна и чело-30 ед. при д-р Здравкова в Джуел скин. Тя е мила жена, и обяснява, но там е много много меркантилна работа. Имаше една друга жена която стоеше на една каса и от вратата се започваше за пари, измислени отстъпки..Мисля, че тя беше или управител или клиниката беше нейна, незнам точно. Но всеки излизаше от процедура и заедно с докторката отиваха при нея (вкл. аз) и тя започваше да изчислява.., без ценоразпис. За поставянето-спомням си, че бях седнала на стол, докато сега бях полу легнала. Тя боцна на повече места, по по-малко продукт. Докато сега беше на по-малко места, по повече количество. Тогава нямах дори 1 подутинка и не усещах местата болезнени където е било убодено. Сега имах на няколко места папули, вкл до едното око. Много бързо изчезнаха, което е добре. А днес като пипна и усещам къде е убождано, местата са малко болезнени. Това само за сравнение..

Някак си в мен остана една неудовлетвореност от вчера. Очаквах повече внимание. От друга страна това пък не означава, че ако един док е по внимателен, бавен, показва всичко, непременно ще е добър в самите процедури. Така, че по скоро съм неутрална за момента.

Хубав ден за сега от мен...

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 12:18 от SBALEXIS

# 100
При мен 8-12мес издържа в устните, мезотерапията също.

# 101
Teoxane вече имат нов Филър за устни - RHA Kiss 0.7ml .

——————————

Може ли повече информация за фотоподмладяване и по- специално с апарата Lumecca , дали някой има добри резултати ?
Евентуално става ли за премахване на малки капиляри по лицето?
Чудя му се, а сега е на хубава цена /140 лв във Варна / .

# 102
Sbalexis, колко струваше ботокса при Михайлов, тези 42 единици, ако не е тайна?

# 103
Минаха почти две седмици от филърите които слагах,брадичката не ме боли вече,скулите също,включително не усещам там филъра ,а отначало се напипваше,и даже малкото хематомче избледня,но това което ме притеснява е под очите.Вижда се ,че е пълнено с нещо,няма хлътналото отпреди,но се усеща болезнено костта точно под очите към носа.Дано обяснявам правилно.Просто при натиск е много неприятно.Примерно при почистване на грим,бутам съвсем леко,защото усещам чувствителност.Възможно ли е филър да се е свлякъл там?Щото аз не намирам обяснение.Там май не е работено

# 104
Здравейте , имам нужда от съвет.
От определен период забелязвам торбички Под очите , едно хлътване което придава уморен вид  , опитах с кремове - но не се влияе. Замислям се за консултация при доктор и корекция С ХК . Препоръчаха ми Георгиевски , които е ученик на Денкова ... аз прочетох позитивни отзиви за Ванеска и Валянова.Моля за съвет за добър специалист.Още едно мнение не ми е излишно.Благодаря .
Здравейте! Аз бях при Ванеска за попълване на хлътване под очите или т. нар. “ долина на сълзата” . Сложи ми Реденсити 2, процедурата не е болезнена, веднага има ефект, но при мен след два дни се появи синина под окото и там ми стои по- хлътнало окото, а другото е перфектно. Но ми казаха, че ефект ще има след 3 седмици, а аз ходих преди 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт