Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 253
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 135
И аз така мисля тя е слабичка и ниска- 1,60м. Направо се губи в този тюл.

# 136
  • Пловдив

Ако е нисичка прилепнала рокля трябва да е силен цвят, и трябва да се внимава с дългите рокли.

Всъщност ако е нисичка освен подчертана талия, обожавам тюлени поли до над глезена и много високи обувки..

Е точно рокля с този тюл и никаква дължина стоеше ужасно ... истината е в меренето - различни модели, различни цветове.
А по магазините има такива безумия ... но явно и за тях си има клиенти.

# 137
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

Ако е нисичка прилепнала рокля трябва да е силен цвят, и трябва да се внимава с дългите рокли.

Всъщност ако е нисичка освен подчертана талия, обожавам тюлени поли до над глезена и много високи обувки..

Е точно рокля с този тюл и никаква дължина стоеше ужасно ... истината е в меренето - различни модели, различни цветове.

Trollface да не ви плаша...
Скрит текст:

# 138
Скрит текст:

Скрит текст:
Добри,
тези са за Коледа. Тогава ги купуват и носят. Виждала съм Германия, но само по Коледа. Сега трябва десен с цветя и дъги.Innocent

# 139
Simple Smile Simple Smile Simple Smile е, след американските пуйки за деня на благодарността, идващи у нас за Коледа, вече и немските коледни костюми се появиха за баловете. Simple Smile

спомних си, че миналата година сравнявахме моделите и цените на роклите на Чи чи от чужди сайтове и на ремикс.
и сега има от тях и са на много прилична цена.

# 140
Аз мислех да взема такава, защото по принцип ги харесваме. Но не попаднахме на едновременно подходяща и седяща добре. И взехме друга. Иначе си струва да се дебнат, според мен чи чи са си много хубави и седят достатъчно добре.

# 141
  • София
Тези костюми ме удариха в сърцето. А са и много практични, защото ще си ги носят децата по празниците. Joy

...Като изключим някои простички правила.. останадото е до пробване.
За слабичко девойче обичам много подчертана талия и не прекалено обемна пола. ...
Слабичкото девойче може изобщо да няма талия, та да я подчертава.

# 142

...Като изключим някои простички правила.. останадото е до пробване.
За слабичко девойче обичам много подчертана талия и не прекалено обемна пола. ...
Слабичкото девойче може изобщо да няма талия, та да я подчертава.

Мерене му е майката. Ако момичето не знае, какво иска, да се разходи да попремери. Не го карайте насила на шивач.

# 143

Скрит текст:

Направо си поръчвам отсега за бала на сина ми след .... N  бр  години.Joy

# 144
  • Карлово
А-а-а, не бързай дотогава още по-чудни и ненагледни ще излязат!

# 145

на ананасчета? и други
https://www.amazon.co.uk/Opposuits-Tropical-Suits-High-Quality/dp/B0756YTQ9N?th=1

# 146

на ананасчета? и други
https://www.amazon.co.uk/Opposuits-Tropical-Suits-High-Quality/dp/B0756YTQ9N?th=1
Видя ли, как веднага намери други, по - актуални? А ти, моля ти се, ни предлагаш коледни костюми!!! Ето, на цветни точки, подходящ за всеки повод - Коледа, абитуриенски бал, сватба  и.т.н.

# 147
и чорапи на розови фламинга видях, но от възмущение нета ми заби и всички замина.
за добро е, та не се оплаквам. Wink

# 148
А, не, чорапи на розови фламинга нося аз. Недей да ги обиждаш. Сега при нас е карнавално време в част от Германия, та такъв костюм е съвсем на място.😉

# 149
Много доволна - купихме костюм от раз, е на 3-то мерене чак се хареса, но стана свеж.
В Андрюс всичко, но много добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт