Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 256
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 150
И ние вече имаме рокля.  Не се мотАхме да  избираме много - много. Това беше третата рокля, която пробва и реши, че няма повече да търси. Така пропуснахме изложения и обикаляне по други бутици. До тук, добре. Сега обувки, но нещо...май още нищо не ни харесва и  на нея, и на мен. То, не че има и кой знае какво предлагане. В краен случай, ще поръчаме да ѝ направят обувки от бутика (правят такива с цвета на роклята), но това наистина в краен случай. Има време...

# 151
  • Варна
Привет!
Младежът тръгна от пълен отказ да ходи на бал, мина през "ще ходя само за вечерята, без нощувка" и в крайна сметка ще нощува, но вълнение от предстоящото - никаво.
За костюм не искаше и да чуе, но един ден след семейно кино в мола, минахме през Андрюс(Гранд МОЛ Варна), където попаднахме на много точен консултант, с чиято помощ абитуриентът даже се хареса в костюм. Държеше да е черен. Купихме го, че и намаление имаше -40%, излезе 180 лв. Остават другите неща. Категорично не иска традиционни официални обувки. Ще търсим варианти.
И за изпращането трябва нещо да измислим, защото в гардероба му има само спортни дрехи, разбирайте анцузи и маратонки и категорично отказва да носи друго, дори дънки. Фотосесии с класа предстоят... с анцуг щял да бъде... Трудна е борбата!
Качвам една снимка да го видите с костюма, която ще изтрия после.
Скрит текст:

# 152
  • Варна
Аййй, първия хубавец показан в темата! Пу-пу както казват старите хора към които клоня и аз. Simple Smile))

# 153
  • София
Много симпатичен младеж.
Попътен вятър пожелавам.

# 154
Аййй, първия хубавец показан в темата! Пу-пу както казват старите хора към които клоня и аз. Simple Smile))

И аз така Joy

Пу-пу много хубаво детето. Попътен вятър!

# 155
  • Sofia
Милото дете Hug ,от удобните и непретенциозни спортни дрехи,изведнъж по задължение навлечени в костюми...
И моят син мина миналата година през всички тези откази и противоречия с нас,тамън се бяхме съгласили на дънки и сако,но пак при проби в магазин изведнъж реши, че ще е с костюм и всичко към него...
Всичко  седи сега забутано някъде в гардероба и носи само коланът Grinning

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 11:49 от Doli

# 156
Великолепен младеж! Костюмът му стои като излят,всичко е много естествено и съответно на събитието.

# 157
  • out of space
Страхотен е!!!

Хубавото при момчетата, че облеклото им не е за еднократна употреба както често се случва при момичетата...

# 158
  • София
mar4ela5, моят синковец се спретна в същия костюм, но ние вече купихме и всичко останало. Облича го отвреме на време и все си търси кусури. "Ма не е ли много широк панталона, не може ли да се стесни по крака?" А не мен много ми харесва как му стои и той е слабичък като твоя син. Много са сладки, защото нищо освен анцуг, слим дънки и маратонки не могат да носят.

# 159
Как може такова лъчезарно и красиво момче да се облича само с анцузи? Много е готин!

# 160
  • София
Марчела, много е сладък.
И цената на костюма е чудесна. Какво е съдържанието на материята?

# 161
  • Пловдив
О и при момчетата много често се случва до края на следващата година да не успеят да влязат пак в костюмите си. Ако за роклите трябва специален повод или пък да бъдат "преработени", момчетата израстват още.

# 162
Голям сладур е синът ти, Марчела. Изпаднах в носталгични мисли. Май две поредни години не ми стигнаха... Скоро бяхме в заведението в което празнувахме  събитията и на двамата ми сина, то ни остана като семейно местенце. Поздравихме се със собственичката, и я уверих, че ако имах още едно дете, с радост бих събрала всички близки на същото място. Радвайте се на тези мигове, момичета - дайте спомени на децата си. Където и да ги отведе пътят насетне, това събитие  ще остане в сърцата им.  Положителната  енергия насочена към тях от всички  роднини, близки, приятели - това е храна за душата на младия човек.

# 163
  • Варна
Благодаря, момичета! 😊
Нямам търпение да видя останалите деца! 😊 Във форума съм от преди първи клас, та голяма част от тях ги чувствам близки с всички споделяни вълнения през годините!
Марчела, много е сладък.
И цената на костюма е чудесна. Какво е съдържанието на материята?
Спунк, на етикета пише: 56% ВИ, 41% ПЕ, 3% ЛА. Много приятна тънка материя. Дано да му става до май. Не го е мерил, откакто сме го купили. 😅

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 21:18 от mar4ela5

# 164
Да подгрея и аз. Много хубаво дете и лъчезарно.
Продължавам по инерция да ви следя от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт