Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 859
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Ами сложете в заглавието на темата, че е само за бг абитуриенти!
Е, защо да е само за български абитуриенти?
Аз лично винаги се радвам да науча как празнуват на други места.

# 1 486
  • В полите на Пирин планина
Е, защо?!
Супер е щерка ти, Тарти!
На мен винаги са ми идвали малко "свръх" българските тертипи покрай завършването на гимназия...

# 1 487
  • Mediterraneo
Ели, може ли да коригираш цитата, моля, ще изтрия по- късно.

Рокля и кубинки от H&M, корсет от Амазон, чантата е на леля й, толкова за суетата. Прекалено готик за моя вкус, но никой не ме е питал. Чорапите бих махнала веднага, но не ме послуша.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 14:25 от Тарталета

# 1 488
  • в сърцето на един мъж...
Тарти, страхотна е дъщеря ти! Дори и готик Simple Smile А и щом й е било удобно така, все пак това е нейния празник. А колко е усмихната и слънчева! Да ти е жива и здрава и да й върви по вода!

# 1 489
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз за усмивката се хванах. Simple Smile

# 1 490
  • България
Рокля и кубинки от H&M, корсет от Амазон, чантата е на леля й, толкова за суетата. Прекалено готик за моя вкус, но никой не ме е питал. Чорапите бих махнала веднага, но не ме послуша.
Супер е!
Дъщеря ми също беше в готик стил на бала си през 2010 година.
Ако тогава е имало такава тема, сигурно абитуриентката ни е била добре "нахранена". Joy

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 19:49 от МоарейнД

# 1 491
Тарти, да ти е жива и здрава.

# 1 492
  • Най-красивата страна
Хубаво е момичето на Тарти.
Племенницата ми беше облечена в подобна рокля на изпращането...но няма да пускам снимка,че ако се види тук ще ме убие...

# 1 493
  • София
Моята ако сега беше абитурентка, щеше да е в същия стайлинг 1:1. Затова няма как да не ѝ симпатизирам, чаровната усмивка е само бонус. Ти може да искаш да махаш чорапите, ама нас никой не ни пита. Вече им свикнах и даже ме кефят.

# 1 494
  • Най-красивата страна
Точно чорапите я правят по-интересна и различна.

# 1 495
Тарти, да ви е жива и здрава, честито дипломиране! Не е важното ни рокля, ни стайлинг, чистата още детска усмивка и пламъчето в очите.
Това е тя:)  не може висчко да е в рамка и по наш вкус, те са млади, щури сега им е времето.
Виж ко аз и ти се барнем с тез чорапи, тогава вече ще е смях:)

# 1 496
  • Mediterraneo
Благодаря ви! Аз си я харесвам, моята си е и се радвам, че беше себе си на този важен за нея ден. Не съм участвала в избора на тоалет. Всъщност тя искаше едни убийствено грозни и тежки платформи и успях да я разубедя, предлагайки кубинки. Това ми беше участието. Сега остава по- важната част- да се събере в следващите 2 години и да завърши следващия етап на обучение подобаващо! А, усмивката е нова, тъкмо навреме преди 2 месеца махнахме брекетите.

# 1 497
  • Down south
Ако някой се добере до финалистките от конкурса, моля, нека ги сложи тук.
Искам да видя, до къде е стигнала моята фавритка  "момичето с цветята" ако въобще е в, ъъъ, челната десятка?

Мили Боже, пребродих десетки, ако не и стотици снимки с пухо-пернати-короновани- кукленски девойки, но не мога да стигна до 'момичето с цветята"
 Явно не съм "запазила" снимката Sad

Намерих яяя

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 04:08 от Daylily

# 1 498
  • London

Много ми хареса.

# 1 499

Общи условия

Активация на акаунт