Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 862
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 1 470
Много благодаря на всички, трогнахте ме.. Heart искренно се надявам да има повече млади хора като нея, те са нашето бъдеще! Факт е, че тя заминава да учи в чужбина и ще се надявам на чудо да се върне някой ден в България да работи и живее. Пожелавам успех и на добър час на всички завършващи и дано си намерят тяхното място и бъдат щастливи! Heart

# 1 471
И аз се присъединявамкъм поздравленията за djonova, какво прекрасно момиче има. Това, че е красавица е разбира се заслуга на природата, но това, че е стилна и изискана е и родителско възпитание в естетика. Аз нямам дъщеря, но мисля, че ако имах, бих държала на естетическия вкус(със син, надявам се, ще ми е по-лесно, ако въобще има балове дотогава, ама пък мъжете са по-скучни за обсъждане Joy)

# 1 472
Джонова, прекрсна е дъщеря ти! Тоалетът също ми харесва. Рядко решават да са с панталон момичетата, но и моята такъв избор беше направила.

# 1 473
И аз се присъединявамкъм поздравленията за djonova, какво прекрасно момиче има. Това, че е красавица е разбира се заслуга на природата, но това, че е стилна и изискана е и родителско възпитание в естетика. Аз нямам дъщеря, но мисля, че ако имах, бих държала на естетическия вкус(със син, надявам се, ще ми е по-лесно, ако въобще има балове дотогава, ама пък мъжете са по-скучни за обсъждане Joy)

На мъжките майки - остава ни да се надяваме, че възпитаваме синове, които да търсят такива момичета Simple Smile

# 1 474
djonova, поздравления за абитуриентката! Прекрасно момиче! Нямаше как да не я забележа! Пожелавам й щастие!

# 1 475
  • Down south
И такива неща ли има?
Нещо свткащо "имплантирано" в роклята за по-голям ефект?

Това момиче прилича на Ким К.
Жалко, че са и "отрязали" краката Sad

# 1 476
  • London
Още една натурална девойка от фотографа с маковете, който ще вземе да ми стане любимец. Май няма лош кадър.

Още и от мадамата с маковете, този път с рози

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 08:26 от La Catrala

# 1 477
Още една натурална девойка от фотографа с маковете, който ще вземе да ми стане любимец. Май няма лош кадър.

Още и от мадамата с маковете, този път с рози

На фотографа абитуриентските фотосесия са от 200лв ако няма промяна (говорим за Казанлък), за сватба почва от 2к

# 1 478
  • с/у ОколоМръсТното
Скрит текст:
Здравейте Simple Smile Момичето с черния гащеризон е моята дъщеря, благодаря на всички които с я харесали. Има много хубави момичета тази година, важното е всяка една от тях да изглежда така, както тя се харесва и се чувства добре.  Моята дъщеря беше много семпла, тя така пожела и се чувстваше прекрасно, а това беше най-важното за мен.

Точно дойдох да хваля твоето момиче. Много се радвам, че си тук за да го кажа Simple Smile
Наистина много ми хареса.
Думата "семпло" я замествам със "стилно".
Изглежда наистина прекрасно!!!😍😍😍

Много благодаря! Heart
И една снимка в цял ръст Simple Smile

красавица!
Снощи я мернах във ФБ Конкурса и ме плени!
Много хубост Heart

# 1 479
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичето вече го разнищихме, и тоалета си мина от ред Simple Smile (с най-голяма симпатия го казвам) смятам да се съсредоточа на фотографа.
Скрит текст:
първо да си кажа, че не знам кой е, профи ли е, комшията ли е или е на самоснимачка, но какво ми направи впечатление.
Simple Smile позата - няма поза патица с опашката нагоре, няма вдигнат крак, гаче ли подкова ще ѝ слагат, няма заметнати пополки, така че да се виждат чак сливиците, няма стисната уста тип "патешко дупе", няма нищо от така модерните от години пози.
естествена поза на  спокойно и уверено младо момиче.
Simple Smile фона - обрамчва момичето, без да отнема вниманието и без присъствието на ултра-мега-гига- модерната кола, с най-(не)вероятния номер "АбЕтЮренКа!",  или контейнери за боклук, тава под шкафа, спалня с метната върху нея недотам чиста хавлия.
родата - всеки би искал да се снима с детето, мама, тате, баба, дядо, роднини по двете линии, племенници и племенничета... в това няма нищо лошо, но в конкурса би трябвало да участва само тя. другите снимки са си за вкъщи.
това е. харесва ми детето, харесва ми тоалета, харесва ми и снимката. Simple Smile

# 1 480
  • Mediterraneo
Абитуриентки в испанско училище.

Няма тежък грим, високи обувки, официални тоалети. Получиха си дипломите днес, ще ходят на обяд и това е.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 14:26 от Тарталета

# 1 481
Абитуриентки в испанско училище. Дъщеря ми е с черната рокля зад масата, жената с белия потник е учител, беше им класна в първи

Няма тежък грим, високи обувки, официални тоалети. Получиха си дипломите днес, ще ходят на обяд и това е.

Не е много честно да сравняваш.. две различни страни с различни традиции са все пак.

В Бсн много у-ща си правят изпращане с рокли, грим и токове. Разбира се не както в БГ и момичетата си изглеждат момичета , но са с вечерни рокли и прочее.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 16:59 от Eli..........

# 1 482
  • Пловдив
Аз съм виждала снимки от Канада - с рокли, прически, високи токове, момчета с костюми. Защо трябва да се сравнява изобщо?

# 1 483
А защо не? Темата нали е за абитуриенти? Тук, там - няма значение.
Че суетата тук е в пъти повече е ясно. Че няма нужда от нея-също!

Успех на детето!

# 1 484
  • Mediterraneo
Ами сложете в заглавието на темата, че е само за бг абитуриенти!

Общи условия

Активация на акаунт