Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 005
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
И аз споделям последното мнение. Но, кой както му харесва. Нито аз ще се чувствам кофти, че няма да си купя тоалет и да празнувам на софри заради някой, нито който му е на сърце ще се спре заради такива като мен.
Хареса рокля! Grinning
Всъщност поръчахме втората от двете които хареса, първата ще я носи друга девойка.
Роклята е ... на точки. Simple Smile
Ура, с кеф го чекнах като изпълнено.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 22:43 от Flash*

# 316
  • София
Точките много добре звучат. Ще се открои със сигурност.

# 317
Кажете свестен магазин с рокли в София

# 318
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за теб или за детето?
като за мами-дами съм попадала на добри рокли на много прилична цена в no comment на Пиротска, но там е до късмет.

# 319
  • София
Чак сега видях темата. Погледнах синята рокля - страхотна е - различна, елегантна, удобна, красива и запомняща се!

# 320
Синята рокля наистина е прекрасна!

# 321
Здравейте, следя темата с интерес. Бихте ли ми казали къде в София има магазин за официални рокли големи размери. Дъщеря ми е доста пълна и не знам къде да  търся?Предварително благодаря!

# 322
  • Варна
Точките много добре звучат. Ще се открои със сигурност.

А, едва ли. А и тя не иска това, определено не е тип който иска да се показва много, характер. Дори ще променят модела, от дълъг ще стане 7/8 и деколтето ще е максимално непоказващо бюста. А и роклята е стар модел от миналата година, т.е. познат.
Снощи като писах още ми беше странно и смешно, явно и двете ми деца ще са на точки на бала си. Сина ми освен сакото и вратовръзка сложи на точки и тя ми беше в повече. Ама ха настоявай за друго.

Сега се опитвам да намеря такъв или подобен модел обувки
Скрит текст:
Тези са на GiAnni но са от естествен велур а предпочитам да са от лицева кожа.
Ако не намерим, може би ще са тези. Пробва ги, удобна извивка имат.

# 323
  • София
Онези на Тед Бейкър, които купи не са ли подходящи?

Моят син си разтъпква обувките отвреме наавреме. Цяла сутрин се разхожда по пижама и шпицарки. Grinning

# 324
  • Варна
О, бяха големи бонбончета но ги върнах. 10см и дойдоха в повече.
И понеже не страдам от суеверия 😂,  да не съчинявам по картинки ами да си ги покажа. Картинките.
Тази рокля искаше най-много но е взета както споменах.
Скрит текст:

Та ето с коя рокля избра да отиде на 25ти.
Скрит текст:

И май не я виждам с лак и блясъци.

# 325
Флаш с първата рокля беше облечена тази Евелин Костова от Съни Бийч беше на премиерата на сериала 😅
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 14:09 от Анонимен

# 326
  • Варна
Не знаех.Simple Smile
На мен ми е интересна макар, че ми идва бая лъскава за моя вкус. Ама на мен ми  е достатъчно човека да е чист, във всеки смисъл на думата и ще го харесам, ако ще и с брашнян чувал да се е облякъл. Та лъскавини, точки, раета - и в минали години ако нещо не ми допадне то е липсата на баланс - много грим, или тен, или груби обувки на тънки крачета, такива работи.

# 327
Много хубави точки, много!

# 328
  • София
Втората рокля - с точките - ми харесва повече. Много повече.
Първата ми напомня сутиен и жартиери. Simple Smile

# 329
Днес обикалям заведенията около нас. Малко ми настръхна кожата. Около 40 лв куверт за човек ми предлагат. (шопска, мин вода, безалкохолно, пържола с гъбен сос и топка картофено пюре, предястия панирани сирена, кашкавалчета и пил филенца с корнфейк) Много ми се вижда. За около 30 човека 1 200 лв някъде. Алкохола и тортата ние си вкараме. Бира и вино, кафета и попълните но неща се поръчват там. Някой да ме успокой и да приема офертата има ли? Imp

Общи условия

Активация на акаунт