Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 885
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 540
По моите скромни знания - мисля, че е частен университет в Милано 🙂

Браво на децата, страхотни резултати!

# 541
  • София
Хора, дайте да се организираме и да пратим някакво протестно писмо срещу забраната за балове. Не може от днес за утре непрекъснато да се променят нещата. Затварят, отварят, разрешават, забраняват на луди ни направиха вече. Бургас обявиха официални дати по училища. Може да ходят по фитнеси и да се събират на тълпи навън, а не може да се съберат на прощална вечеря. Края на юни беше, според мен, последният разумен вариант за това. След това вече всички се разпиляват, кой да учи, кой да работи по света и у нас.

# 542
  • София
Нямам дар-слово да го напиша, но ще го подпиша.

# 543
  • Sofia
Подкрепям и аз.
Въпросът е,че няма никакво време.Има деца с бал другата седмица.Хората се чудят да отменят ли,да не отменят ли...Пълна гавра е това.Цяло лято с балове ще се занимаваме...То и на децата вече им се отщя.

# 544
  • ВАРНА
Да - и по Би ти ви го изписаха - до 30 юни включително пълна   забрана за сватби - абитуриентски балове - тържества - семейни  и всякакакъв вид събирания над 10 човека!
   - отпадат тези за 19-26 юни...за след 30 юни вкл.

Обко взето тези за 26 юни не виждам какво губят като пренасрочат за 2-3 юли?
  И без това времето го дават лошо до 25-27 юни.

# 545
  • София
Как каво губят?
Има хора, които са поканили гости, ангажирали са заведения, направили са някаква организация..... Това не става с иди ми/дойди ми..... Балът на наше близко дете е обявен за 28.06. Ще ходим ли - няма ли да ходим? При лимит от 10 души ..... Родителите изпадат в тъпата ситуация да пробират гости. Аз проявявам разбиране и не бих се засегнала по никакъв начин, ако не съм в Топ 10, ама дали всички отпаднали гости ще са така? За сина ми исках по този случай да купя по-официален тоалет, дето наесен вече ще му е омалял - като го знам как дърпа на ръст всяко лято. Да купувам или да не купувам? Май ще се въздържа, а пък ако се налага- ще търчим по магазините в последния момент. Ама нашите са бели кахъри. Милите 12-токласници....

# 546
Подкрепям.Ще подпиша ако има петиция.Възмутена сън от нодомислените заповеди на г-н здравния министър Ананиев.Как може предния ден Бойко Борисов да казва -нищо няма да затваряме,а на следващия ден в петък вечерта,повтарям в петък вечерта хоп заповеди и то ограничителни .След като заболелите са само отделни огнища,които могат да се ограничат,защо нашите деца трябва да страдат.Нямам думи, и това ще продължи докато си мълчим.

# 547
  • София
Да - и по Би ти ви го изписаха - до 30 юни включително пълна   забрана за сватби - абитуриентски балове - тържества - семейни  и всякакакъв вид събирания над 10 човека!
   - отпадат тези за 19-26 юни...за след 30 юни вкл.

Обко взето тези за 26 юни не виждам какво губят като пренасрочат за 2-3 юли?
  И без това времето го дават лошо до 25-27 юни.

Ами губят планове, резервации за почивка, други ангажименти. Не всички са без планове и им е все едно кога ще им хрумне да разрешат събитията. Например нашите планове за почивка са съобразени с единствената възможна дупка във времето свързано и със класиране и записване на седмокласник, планове за заминаване за чужбина на абитуриента и други подобни.
 От сутринта тече обсъждане за кога да го сменят- едните на единия ден имат изпит, другите не искат по-натам, избраха дата, която съвпада с резервирана още зимата почивка, звъня да се опитам да променя нещо, след малко решават друга дата, а какво ще се случи дотогава, изобщо не е ясно.

# 548
  • София
Ето едно събитие, организирано от професионалистите, които работят в този бранш, засягащ освен баловете, така и сватби и всякакъв друг вид развлекателна дейност.
Понеделник, 18ч

https://facebook.com/events/s/%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0 … 6564815850/?ti=as

# 549
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз вече тотално не знам какво да кажа https://www.vesti.bg/bulgaria/noshtnite-zavedeniia-otvariat-na-15-iuni-6110894

# 550
И аз вече се нервирах яко!
Сега, пак май разрешили..?

# 551
  • Пловдив
Ще има ремонт на поредната заповед на Ананиев.
Време и ние да на дадем вой, защото това е пълна подигравка.
Народът купонясва по кръчми, по стадионите дистанцията е мираж, отварят бардаците, но нашите деца са опасни заразоносители. Бясна съм е меко казано.

# 552
  • София
Бях сигурна, че ще отменят заповедта, та не съм се ядосвала. Така или иначе ще дойдат само бабите вкъщи да го изпратят, заведение се отказах отдавна да запазвам.

# 553
Извинете за невежеството, но що е туй Бокони?
Университет в Италия. Мисля, че се намира в Милано, ако не се лъжа.

# 554
  • ВАРНА
И аз вече се нервирах яко!
Сега, пак май разрешили..?

Разрешиха отваряне на дискотеки от 15 юни - техникаческа грешка!

Има шанс  понеделник - вторник  да се появи техническа грешка и за баловете и да се проведат!

Общи условия

Активация на акаунт