Абитуриентски страсти 2020/2021

• 145 482
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 660
  • Карлово
Та заради грим и прическа приятелка на дъщеря ми миналата година изпусна самото изпращане.Laughing

# 661
  • София
Благотворителните тениски се купуват за изпращането. Това, което се прави в училището при нормални обстоятелства и за което част от учениците също си купуват тоалет. Това се прави от години в 2 АЕГ и не виждам нищо показно или насила.

# 662
  • с/у ОколоМръсТното

След дни става на 19г.
Онзи ден отиде да ми купи цигари и за пореден път са и поискали личната карта. 
Каза, че се надява на възмездие и след 10 години това да не се промени.Simple Smile))

моята скоро на 23 ще стане и без ЛК не й продават и кенче бира. Simple Smile
Ама гледам, това й се нрави Simple Smile)

Колежанката не ми допада.

# 663
Пловдив ме остави безмълвна
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8735139

# 664
  • Пловдив
Добре, че Пловдив не е само с 2 училища. Девойките в споменатото училище в болшинството са от една от пловдивските махали.

# 665
Замислих се, по новите планове, тия дето завършват в 10 клас, ще имат ли балове?

# 666
Цццц.. а колата сякаш на погребение ще ходи. Ужасно:-( онзи ден и в Сф имаше една кола с черни балони окичена..

# 667
  • Майничка
Аз пък се впечатлих от "гуменетки". От 35г. сигурно не бях я чувала.

# 668
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Цццц.. а колата сякаш на погребение ще ходи. Ужасно:-( онзи ден и в Сф имаше една кола с черни балони окичена..

И на мен това ми направи впечетление ..... Frowning1

# 669
  • Пловдив
Това е училището, в което учи Сузанита. Пиша го, за да внеса яснота за контингента му 😉🙂.

# 670
  • Майничка
Само за протокола, не учи там. Simple Smile

# 671
Добре, че Пловдив не е само с 2 училища. Девойките в споменатото училище в болшинството са от една от пловдивските махали.
М дааа, стилът напомня на Мечо Омуртаг...! Joy

# 672
  • Пловдив
Само за протокола, не учи там. Simple Smile
Дааа, с едноминутно търсене в Гугъл вече излиза, че е частна ученичка, а повече не ми се отделя за нея.
Както и да е. Много от завършващите това училище сами си шият тоалетите, правят прически и грим и изпробват придобитите умения, така че бъдете снизходителни.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 04:10 от AlexaS

# 673
  • Пловдив
Моята баба преди точно 80 години е завършила това училище. Тогава се е наричало "Стопанско училище". Беше забележителна жена и страхотна шивачка. Много жалко за училището и възпитаничките му.Frowning1

# 674
  • No Line On The Horizon
Моята баба преди точно 80 години е завършила това училище. Тогава се е наричало "Стопанско училище". Беше забележителна жена и страхотна шивачка. Много жалко за училището и възпитаничките му.Frowning1

И моята баба е завършила това училище. 26-ти набор е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт