Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 186
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 75
  • Монтана
Нашата е от Пиротска, но видях няколко познати като минахме по край изложението и след това казаха, че са си купили рокли.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 06:53 от tanq_mt

# 76
Хубава е!

# 77
  • Варна
Честито за тоалетите.Hug
Леко завиждам, че сте отметнали тази грижа.

tanq_mt, купили сте рокля в мой много любим цвят. Дори моята щерка облече за 5 минутиброкля с подобен цвят само за да ми угоди Simple Smile
Скрит текст:
...зелена рокля...
и аз ще махна снимката, че ще ме усмърти ако ме пипне:-))) Обаче тя не харесва цветовете които аз харесвам и няма да ме огрее. Wink

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 22:31 от Flash*

# 78
Flash, много е красива! Страхотен модел и цвят.

# 79
  • София
Чудесно ѝ стои, Flash*. Жалко, че не я харесва.

# 80
  • Велико Търново
Много красива рокля в смарагдово-зелено. И девойката с нея е прекрасна!

Не можах да видя роклята на дъщерята на tanq_mt. Честито и от мен, за покупката.

# 81
С много красиви рокли сте се уредили. Blush  
След много перипетии и аз съм най-накрая готова със всичко за бала Joy
С рокля се уредих още в началото на ноември, имах малка трудност с обувките, после с цвета на чантата... Joy
Днес официално приключих с обувките и чантата. Ходих сутринта до Еконт да си взема чанта номер 2 , която този път е точния цвят.
Съученичките ми : Леле купих си много изгодна рокля само 600 и нещо си лева, отделно дадох 100-200 лева за чанти, обувки и глупости.
Аз: Дадох около 300 лв за рокля за изпращането, рокля за бала, 3 чифта обувки и 2 чанти Joy

# 82
На фона на цените по магазините, не знам как си успяла да се вместиш в тея пари.

# 83
Зеленото ли се очертава като тренд цвят? Много е хубаво!

# 84
  • Монтана
Зеленото ли се очертава като тренд цвят? Много е хубаво!
Не мисля, че има цвят с приоритет тази година.
Черно- девойката го отхвърля категорично, и аз е подкрепям.
Светлите цветове не и отиват защото самата тя е с много светла кожа.
Ориентирахме се към бордо, тъмно синьо и зелено.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 06:53 от tanq_mt

# 85
О, и тази рокля е много хубава.

# 86
Моята пробва също зелена рокля, и ми беше фаворит, но се спря на друга. Взе я от изложеното, но от дама, която има бутик на Пиротска и е много любезна и беше мерила при нея. Предстоят малко корекции, дано залепне Simple Smile

# 87
  • Шумен
На фона на цените по магазините, не знам как си успяла да се вместиш в тея пари.

Ами не е купувала от магазини, а онлайн от чужди сайтове или от Ремикс, където има чисто нови или с етикети прекрасни рокли за случая, а може и  от някой аутлет като Меркари, мисля, че беше.

# 88
Не съм ходила до София или Асеновград да гледам и да меря рокли. Всичко поръчах онлайн Grinning
Първата рокля нямаше нищо общо с това на снимката и я върнах. Сегашната рокля също я поръчах онлайн. Лично за мен няма смисъл да купя рокля за няколко стотин (хиляди) лева и да я облека само веднъж.

# 89
Купихме рокля от изложението, взеха й мерки и до 2 месеца ще сме на проба и с вече готова рокля!
Мина доста бързо, видя, че черното не е нейният цвят и избра страхотна тъмно синя рокля на бутик Алегра. Дизайнерката е много готина, роклите са с отлично качество, и бъдещата абитуриентка е доволна!

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 15:03 от Desislava A.

Общи условия

Активация на акаунт