Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 188
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 90
Има ли разнообразие на костюми, за младежите? Ние трябва да пътуваме 2.30часа, до София поне да знам, дали си заслужава? Има ли къде да се паркира в близост? Цените как варират?

# 91
  • софия
Взехме рокля от изложението.По-скоро поръчахме,ще я шият.Роклята е къса,шифон мисля,черна долна част,с розово-черно бюстие.На въпросното изложение всички рокли ни се видяха еднотипни...Тя мери две,три,но не бяхме очаровани...И когато си тръгвахме,съвсем накрая се залепихме за една,и двете бяхме възхитени...Паркирахме в близкият мол-Сити център.Цените бяха 300-1200 лв.Това беше първият ни опит за рокля,слава Богу,успешен!Че девойчето дума не даваше да се каже за бал.Чанти,обувки ,ресторант,има време.Минахме и през университетите,видяхме изпитните дати,нея това повече я вълнува.
А майките на абитуренти..?Оглеждате ли се за тоалети?

# 92
  • в резерват
И тази година има много мили и красиви  деца.

# 93
  • нейде там, където ....
Има ли нещо за младежи на изложението? И без това ми е зор да стигнем до там в комплект, та не искам да мрънка, ако е било напразно.

# 94
За момчета препоръчвам костюмите на Massimo Dutti. Струват около 550лв. Ако ви влизат в бюджета, наистина си заслужава. Стоят като изляти и могат да се ползват за всеки случай, който иска костюм за напред.

# 95
Най-добрият костюм е шитият за конкретния мъж такъв.

# 96
Моя младеж се довери на Mango. Има големи намаления в момента в моловете. След 2-3 седмици ще пуснат новите колекции и цените ще са други.

# 97
  • нейде там, където ....
Не става въпрос за бюджет на този етап. В момента искам просто да го видя в костюм. Ако може и да се хареса в него - идеално. Това, което виждам по витрините из моловете, както и в on-line магазините, нещо не ме грабва. Най-вероятно ще прибегнем до шивач в последния момент, но нека видим какво има преди това.

# 98
На изложението има много фирми и отделни дизайнери, които не могат да се видят другаде.

# 99
Днес бяхме там! Много бях разочарована като видях, че има само три фирми за мъжки костюми, ако търсите костюм. Синът ми обаче искаше да мери и в крайна сметка купихме костюм с елече и риза за 460лв, на фирма Бартел, като ни направиха отстъпка и получихме подарък вратовръзка и кърпичка. Той е щастлив, а аз останах малко разочарована, от прибързаната покупка 🤔

# 100
Ако имах момче - бих го завела по магазините да види цветове, материи и кройки и най-вече да пробва, за да добие представа. Може би това е първият им сериозен сблъсък с естетическата красота. И имат нужда от рамо, каквото и да плямпат и представят на пръв поглед. Мъжете цял живот са неуверени що се отнася до облекло. Ние жените им внасяме усещането за вкус и самочувствие по отношение на визията. И това е добро начало. Разбира се, аз съм пълен аматьор като родител, дъщеря ми е на година и половина. Просто разсъждавам, пък ако мога и да помогна, би било чудесно.
Дамите по природа са суетни и го мислят, така че инициативата вече сигурно е дошла от тяхна страна 🙂
С нетърпение очаквам тазгодишните тоалети.

# 101
Здравейте, не знам дали тук е правилното място, но всякаква информация би ми била от полза. Имам две рокли, които искам да даря – едната е балната ми, другата абсолвентската. И двете стават за абитуриентски бал. Не знам дали има такива кампании и доколко са реални. Искам да намеря две момичета, които нямат възможност да си позволят тоалет поради редица обстоятелства. Вероятно с наближаването на май ще започнат такива постове и питания. Затова искам да потърся  по-отрано информация и да намеря хора, които наистина биха се зарадвали.
Ще съм благодарна да се отзовете.

# 102
rallie, потърсете Красавицата и Вяра в фейсбук Hug

# 103
  • нейде там, където ....
Така и не стигнахме до изложението, но като чета - не съжалявам.
Няма проблем с вкуса, самочувствието и визията, но ми се искаше да си сверя и аз часовника - какво се очаква от младежите за бала. Това, което виждам в магазините из моловете, не ми харесва.

# 104
Ами то...важното е на абитуриента да му харесва..някак си

Общи условия

Активация на акаунт