Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 198
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде ... тук ...
jd, той какво иска? Нека си изясни той, пък очакванията на другите няма смисъл да ги търсите Simple Smile Няма да ходи на Мистър..., я.
Говорили сме с теб при моят син как беше. Искаше да е различен. Беше.
На техния бал имаше и момче в народна носия (потури, калпак,...каруца) Crazy

# 106
  • нейде там, където ....
Ами то...важното е на абитуриента да му харесва..някак си

Аз се загледах, след като той каза, че нищо не е харесал ... някак си.

ЕлиТ, ясен е. Иска да пропусне мероприятието. Говорим си по въпроса, но костюмите, които вижда и се предлагат като за абитуриенти, не помагат. Мислех, че нещо послъгва, но като направих една бърза обиколка, не знам и аз какво да мисля по темата. Иска ми се все пак да има нещо подходящо, ако размисли в последния момент. И да може да се носи и по други поводи, ако е все така непреклонен.

# 107
Има толкова възможности.
Може да си ходи с дънки и по спортно сако-никой няма да го върне.
Може да си вземе тениска от “с тениска на бала” която не е официална, но пък е с кауза.
Може да си вземе панталон от някъде, сако от другаде за да си комбинира.
Смея да твърдя, че при момчетата има множество варианти, без да са строг костюм. И без мерене категорично не става.
А на младежите им трябва само да бъдат подкрепени в избора си.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 17:51 от second

# 108
Моята щерка си взе толкова банална рокля Simple Smile обаче много й хареса, залепи се и само си я гледа Joy Какво повече да искам,след като е щастлива Simple Smile

# 109
Хепи, сега остава една рокля и на теб да ти залепне!

# 110
  • София
Така и не стигнахме до изложението, но като чета - не съжалявам. ...
Нищо не сте пропуснали. Имаше само три щанда, на единия от които можеше и евентуално да се загледаш. Ама евентуално.

♥ HAPPY ♥, честита!

Ние избрахме вратовръзка. Все е нещо. Head Band

# 111
Всъщност най ентусиазирана е за фотосесията, която ще си спретнем...сама и семейно Kissing Heart та ще трябва да се издокараме Wink

# 112
  • София
За фотосесията ще правите ли прическа и грим?

# 113
# 114
  • Варна
♥ HAPPY ♥, пет пъти те прочетох и все 'бална рокля' чета и все не ми се връзва с целия ти пост. Та накрая прочетох ... банална била роклята. Simple Smile То щото иначе уникат до уникат ще се наредят:-))) Важното е, че тя се харесва и ще си я облече с кеф!

Спунк, ваш'та работа е като копчето и балтона.Simple Smile))  Все от някъде трябва да се започне.
На мен/нас едно време ми беше много трудно с 'тоалета' на младежа. Накрая купи каквото му хареса и ... какво да кажа. Laughing Имаше точки по сакото и вратовръзката, хаха. Ама той и до днес на шаренко се радва.

Аз живея с надежда тази седмица да купим нещичко, стискайте палци да се хваля другата седмица. Relaxed

# 115
  • София
Да, концепцията е важна. Другото са технически детайли. Joy

# 116
Ако под "банална рокля" се има предвид нещо класическо като кройка и модел, значи изборът е чудесен.
Често стремежът за интересност и оригиналност дава като резултат модни изцепки, кич и прекаляване с детайли.

# 117
На 18 още никой няма опит как и какви рокли да носи. Критериите много често се толкова грешни. Сложни прически, тонове грим и рокли провокативни/вулгарни...са много чести грешки. Момичетата изглеждат +10г, даже на един бал сбъркахме абитуриенката с майка и́... Та както и да е...
Важното е да се харесат Simple Smile
После ще се научат.

# 118
  • Карлово
На 18 още никой няма опит как и какви рокли да носи. Критериите много често се толкова грешни. Сложни прически, тонове грим и рокли провокативни/вулгарни...са много чести грешки. Момичетата изглеждат +10г, даже на един бал сбъркахме абитуриенката с майка и́... Та както и да е...
Важното е да се харесат Simple Smile
После ще се научат.
Точно!
Ако се очакваше аз да одобря избора, сигурно и до бала нямаше да сме купили роклята. В последния момент миналата година, разпоредих да отиде по магазините и без рокля да не се прибира. За около час всичко беше капарирано. Носи си я с голямо удоовлствие и се чувстваше красива, повече няма да я облече, въпреки че имаше повод. Прическата също не беше, която аз бих избрала, но тя и сега ако си види снимките, се произнася, че е била с най-хубавата прическа.

# 119
Миналата година бях абитурентка. Визията ми беше любима, ако всяка година ми се налагаше да съм абитурентка, пак бих избрала нея. Закупена е от бутик в Асеновград. Цената беше “приемлива”, защото я търсих края на март и разпродаваха балните рокли. Грима ми беше лек, косата нищо особено. Първите 10мин бях с обувки на ток, след това си обух кецове , които също отиваха на роклята(някакви от Дайхмън с камъчета от детската серия). Та не се старах особено, но накрая резултата беше хубав. С интерес следя темата тази година.

Общи условия

Активация на акаунт