Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 072
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 480
Ние ще сме на 23.06
Но още не знам в колко ще са в ресторанта или в у-ще..
Засега около 16-17 ч и аз планирам роднини и приятели да събера.

# 481
  • София
Ще го изпратят в двора на училището и после ще дойдат в ресторанта. Той е в съседство.

# 482
Здравейте група 🙂 Дано от тук насетне имат късмет дечицата ни,че с този вирус доста се пообъркаха плановете ни за бала.Нашият бал трябваше да бъде на 25.05 ,като имайки предвид,че е неработен ден заради 24 щях да събера родата към 17.00ч. да се почерпим към 19ч да я изпратим.Сега бала го гласят от училище за 22.06 понеделник,а  бала с родата бях определила за 27.06,тъй като до скоро незнаехме кога ще е бала.Досещате се ,че ако много се чака после няма свободни дати за заведение и така наслуки с датите малко се разминахме.Здраве да е ,ще се празнува в отделни дни.Малко дълго стана ,дано не досадя 😄

# 483
Здравейте група 🙂 Дано от тук насетне имат късмет дечицата ни,че с този вирус доста се пообъркаха плановете ни за бала.Нашият бал трябваше да бъде на 25.05 ,като имайки предвид,че е неработен ден заради 24 щях да събера родата към 17.00ч. да се почерпим към 19ч да я изпратим.Сега бала го гласят от училище за 22.06 понеделник,а  бала с родата бях определила за 27.06,тъй като до скоро незнаехме кога ще е бала.Досещате се ,че ако много се чака после няма свободни дати за заведение и така наслуки с датите малко се разминахме.Здраве да е ,ще се празнува в отделни дни.Малко дълго стана ,дано не досадя 😄
Не се тревожи и ние бяхме така, дори така го бях планирала....ще видиш колко е добре датите да са различни, на деня ще си изпратиш детето спокойно, отпочинало, ще обръщаш внимание само на него....не потно, изтерзано и изморено от хиляди емоции да тръгне за празненството! Ако толкова искат да я видят с тоалета на деня с родата след химическо да облече роклята! Ние дори и това не направихме, показахме само снимки...! На самия ден дойдоха у нас да я изпратят само бабите...и да направи снимки с роклята с тях, все пак те са най близки...изпращат детето на детето им Heart

# 484
Да, това че са различни дати може да е плюс даже,тъй като от самото начало девойката ни искаше цяла вечер да купонясва с нас.Имаше само коментари от някои познати,как така почерпката с родата ще е след бала?!Какво да направя като аз до оня ден не знаех въобще дали ще имат бал.Как да е,май вече се примирих,че тази година баловете просто няма да са като друг път.

# 485
Всичко ще е чудесно, настрой се позитивно...! Чакат ви разкошни емоции...!

# 486
Мислите ли, че ще отменят баловете? Има нови 83 случая на Covid-19. Още нямаме костюм, но се чудим дали има смисъл да се купува, ако случайно обстановката отново се усложни и отменят баловете.

# 487
  • Пловдив
Ако случаите са в Доспат и Сърница, не виждам защо ще връщат мерки навсякъде, но знае ли се какво ще им дойде на акъла на НОЩ.

# 488
  • София
Не вярвам да отменят баловете. Като изключим случаите в Доспат, на другите места няма кой знае каква промяна.
Иначе ние само с бабите ще изпратим абитуриента, че се пада в работен ден, а по-голямо събиране след това.

# 489
  • Sofia
И аз не вярвам да ги отменят.
А и един костюм никога не е излишен.Wink Smile

# 490
  • София
Според познатите ми с по-големи момчета, този костюм ще му става още година - година и половина максимум.

# 491
  • Sofia
Ми знам ли...,зависи и от детето,разбира се.
Мои познати дълго време си ги носят.Комбинират с дънки,с фанелки...

# 492
Аз вече си мисля, че може  да ги отминат с това развитие на нещата . Казаха , че ще мислят как ще продължат извънредната обстановка.

# 493
  • София
Ми знам ли...,зависи и от детето,разбира се.
Мои познати дълго време си ги носят.Комбинират с дънки,с фанелки...
Дано ти си права.
Комбинирането е лесно, важното е да им стават.

# 494
  • Sofia
И двете сме прави в случая.Аз затова казах,че зависи.Дъщеря ми,например,не е мръднала от бала си 5 години вече /не говоря,разбира се,за плюс-минус 1-2 кила/.Но това не значи,че никой не се променя.

Общи условия

Активация на акаунт