Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 887
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
И как може такъв черен тоалет. Ужас.

# 1 441
Не разбирам този тоалет.

Понеже съм миньонче... ще кажа, че човек следва да се съобразява с ръста си. За ниска жена изобщо такава дълга затапяща рокля не е подходяща. Слага се нещо до коляно или с голяма цепка с голи крачета. Anguished

И тревата "скъсява" краката още повече.

Роклята буквално е изяла девойката. То само е дълга, а е и много обемна... До коляно и с много високи обувки щеше да е доста по-добре..

В подкрепа на това девойче, ще кажа, че на 18г. още не са имали много възможност да се научат какво как им стои.

# 1 442
На мен роклята ми харесва.

# 1 443
Много свежо момиче

# 1 444
Хубава е,но снимката е ужасна.Ръце,бюст.Черните сенки,коса ли са?

# 1 445
Това в светлозелената рокля е свежичко и младежко. И снимката изглежда естествена, с всичките й художествени недостатъци, просто откраднат кадър под пролетното слънце Hands Plus1 Всичките други изкуствении омръзват.

# 1 446
  • Варна
Толкова сте свикнали с обработени снимки на мутанти без бръчки, с кожа която не прави гънки, че всяка естествена снимка не се харесва.
Красиво дете, с или без черни сенки-бръчки-коса, страхотна е.

# 1 447
Супер е. И аз харесвам много този цвят.

# 1 448
  • London
На мен роклята ми харесва.
Тя е хубава ама е за жена над 1.70 поне.

# 1 449
  • София
Дали има снимка и отпред на последното момиче. Струва ми се, че цветята минават и отпред по полата и ми е любопитно да видя.
Харесва ми роклята, както и тази на момичето, което беше снимано на стълбищния парапет. Свежи цветове, изчистени кройки.
На девойката с черната обемна рокля ми харесва прическата.

# 1 450
  • London
Нещо приятно за окото

Ето отпред. Аз не мога да кажа, че съм очарована. Не е моето определено.

# 1 451
  • София
Благодаря! Точно така очаквах, че минават цветята отпред.
За моя вкус би била с по-къса и не толкова обемна долна част, но нали не съм аз Simple Smile Жълтото ѝ подхожда на тена.
За мен всички момичета са хубави и не гледам тях. Зяпам моделите на роклите Simple Smile

# 1 452
Много хубаво, нежно момиче с панталон.

Скрит текст:

# 1 453
  • Down south
Момичето с панталона и на мен ми хареса. Има нещо в лицето, което се разминава, но това са подробности.

Тази млада дама, също има магнетично излъчване, лице и очи.
Роклята е нежна и е "точна" на точните места.  "Наметката" която допълва тоалета не ми хареса, сякаш е търде груба

От всички девойки, заложили на етно мотивите, тази е единствената, която ме накара да я сложа тук, с голям положителен знак. Освен ако мотивите не са етно и бъркам, но момичето е хубаво и е свеж полъх, след пера, перушини, тела и д.....а, изложени на показ

# 1 454
Здравейте Simple Smile Момичето с черния гащеризон е моята дъщеря, благодаря на всички които с я харесали. Има много хубави момичета тази година, важното е всяка една от тях да изглежда така, както тя се харесва и се чувства добре.  Моята дъщеря беше много семпла, тя така пожела и се чувстваше прекрасно, а това беше най-важното за мен.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 09:27 от djonova

Общи условия

Активация на акаунт