💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 530
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Дано Веселин Панчев оправдае участието си дотук и цялото мрънкане, което изтърпяхме, елиминирайки близначките.

# 1 186
Подобна игра като с монетите утре. Хубаво е,че всеки играе за себе си така да го кажем.

# 1 187

А добро утро! То само това да  й беше кусурът - с мед да я намажеш!

# 1 188
  • варненка от София
Ох, Ането утре пак ще хапе джунички...

# 1 189
Мисля, че предпочитам крещящи кокошки, импулсивни лъвове... обаче жена, която лежи до тебе в леглото и накрая се държи толкова студено и жестоко. 10 пъти й каза ''съжалявам, че ти го казвам, аз мисля че си много слаба, ще бъде изненада за мен да достигнеш до финал''. Ще ми хареса да си тръгне даже преди нея.
Макар че това е вид стратегия също, просто ми е стана неприятно Sad и честно казано, ако Ана Мария издържи емоционално и психически на нея, на Веско, на всичко... заслужава да е там. Аз нямаше да мога да заспя след такъв разговор с Радостина. А и отдавна щях да съм си тръгнала плачейки от това предаване. Grinning Абе изобщо не бих се записала.. наливам си още една чаша Wine Glass

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 22:23 от Morella Allan Poe

# 1 190
Радостина промени тактика, този път реши да смачка самочувствие на Ана-Мария. Егото на Веско е раздуто като изкуствено напомпени му мускули, които количествено са обратно пропорционални на сивото вещество.

# 1 191
Обаче какви баджаци е отпрала Анка... В клина не си личи толкова, ма с тия бели гащи дето се беше опнала, яката работа!

Ааа, забравих и Пламен като избра имунитет,  а не два гласа, що пак имаше право на втори глас? Както казах, ако са 2:2:1 трябва да се реши някак. Е, реши се от втория глас, дето нямаше да го има.

# 1 192
Аз ако бях на мястото на Ей Ем, след такъв разговор, пращам Рада да се доказва срещу близначките.. че нЕкои много си повервАха.. Wink

# 1 193
В тази игра освен чисто физическите качества е много важно да поддържаш добри отношения с останалите играчи. Вижте че "единак" като Амелия Мира изгърмя, въпреки че бе силна, Юлиян е все на пангар, а Пламен, Добрин и които не се карат с никого стигнаха толкова напред. Радостин също усвоява добре манипулативните тактики.
Дори когато останат осем, шест или пет съзтезателя, ще е много важно да имаш доброто отношение на останалите, за да те номинират колкото се може по-късно. Хич не е глупав  Добрин.  Ако днес бе изпратил Юлиян на номинация шанс той да се изправи срещу близначките или Венцислава бе убийствено голям, и тогава почт сигурно щеше да се върне с желание за реванш.

обяснявам за всички неразбралии. Да имаш два гласа, значи два гласа, при самото номиниране, т.е. малка е верятността да се стигне до равенство. освен ако гласовене да речем не са 2-1-1-2 или нещо от този род..  Да си капитан значи, че ако има равенство твоят глас е решаващ. Това не е втори глас

# 1 194
  • София
Дали Анка няма да даде фира утре? Радостина да се присламчи за Весо, така и Томас ще изгори другата седмица.

# 1 195
Морела, като те чета и все едно сме някакви астрални близначки Joy Ревливи лъвове,  падащи си по лъвове биткаджии Heart Eyes

Този път познах за близначките, утре чакам Веско. Интересно е обаче сравнението, че на момичетата не им мина и през ум да ги саботират, как ли се чувстват гледайки.
Радостина е тенекиен човек, много ми е странна.

# 1 196
Обаче какви баджаци е отпрала Анка... В клина не си личи толкова, ма с тия бели гащи дето се беше опнала, яката работа!

Ааа, забравих и Пламен като избра имунитет,  а не два гласа, що пак имаше право на втори глас? Както казах, ако са 2:2:1 трябва да се реши някак. Е, реши се от втория глас, дето нямаше да го има.

Правото на капитана да избира при равен брой гласове е привилегия на капитана и не е двоен глас

# 1 197

Ако беше избрал двата гласа щеше да ги има дори и без равенство. Това е разликата.

А Радостина е змия и не заслужава никакво съчувствие за това, че е отнесла обиди. За нея съм сигурна, че е абсолютно същата и в работата, и в личния си живот.

# 1 198
Скрит текст:

Правото на капитана да избира при равен брой гласове е привилегия на капитана и не е двоен глас
Абе чух те и първия път, но не те разбрах. Relaxed И тогава и сега. А какво тогава беше това, дето щеше да е два гласа, ако го беше избрал?

Аха, Петя го е обяснила. Благодаря!

# 1 199
Скрит текст:
Гледах пак промото, странно е, че когато Алекс казва "Кой да отиде на елиминационна битка, решението е изцяло..." са строени и двете племена, ще има нещо различно този път при номинирането. Да не би и двете племена да гласуват?
Въобще не гледай дали кадрите отговарят на произнесените реплики, тъй като често не е така. Последният пример е с "директна дисквалификация".
[/quote]

Точно така стана, както каза, много заблуждават, а аз се надявах нещо по-различно и интересно да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт