💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 263
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 305
Ще се ослушват когато е финалът на конкуренцията и ще го пуснат тогава, за да могат да натрият носа на фермерите с рейтинг.

# 1 306
това е глупаво и безобразно. Ако не се съобразяват със собствената си игра нищо чудно Фермата да им натрие носа. Всяка подобно предаване рябва да има ясен регламент, ако разчита и другата година да се гледа

# 1 307
Мда, последен епизод в петък, 13 ( хубава символика ) ще даде възможност за цикъл от игра за имунитет/номинация и игра за оцеляване. А Финал на 14 или 15.

Така да ми се иска инфото за финал на 6.12 да не е вярно защото по този начин продукцията "убива" най-интересната част от формата.

# 1 308
  • Другата България
Отвсякъде си е вярно инфото за 6.12., въпросът е дали тогава са го заснели /ще го заснемат/, или тогава ще го излъчат. Или ще излъчват директно, което поне на мен не ми се вярва, но вече нищо не може да ме учуди. Както вече писах, предвиденото време от два часа с рекламите за финал много ми мирише, ама много. Mr. Green Вече си мисля, че са решили да няма СМС гласуване, както и на отпадналите, само игри. Което всъщност ....не знам дали е добре. newsm78 Каквото и да си говорим тук, в мрежата, навсякъде, истината е една-Юлиян им направи сезона. Във всеки един аспект. Повечето от хората гледат заради него-едни го харесват, останалите не, но и в двата случая гледат заради него. Едни го хейтят, други хвалят, но все той им е в устата. Така че ако е на финал може и СМС гласуването да е отпаднало, ако изобщо е било предвиждано.
За довечера вече писах-искам нова победа на славяните и Юлиян номиниран. Освен, че го искам, и смятам, че така ще стане. За Юлиян ще са двете сестри, Венцислава и този път Добрин. Има малка вероятност номиинирана да е Венцислава, и ако близначките саботират /което не знам защо не вярвам...още повече ще ме разочароват, ако е така/ ще е заради това-защото предвид снощния вот на Добата ще решат, че и сега ще я номинира нея. Но той може и да ги изненада. Laughing Та довечера или Е/С- Юлиян, или Е/С-Венца. Или Е/С-Веско, ама почти не го вярвам. И в трите случая отпаднали Е/С. И честито ви студио Mr. Green, което аз с 109099%-ва сигурност ще пропусна.

# 1 309
Качил е снимки Юлиян. Ама нищо интересно...

# 1 310
...
Каквото и да си говорим тук, в мрежата, навсякъде, истината е една-Юлиян им направи сезона. Във всеки един аспект. Повечето от хората гледат заради него-едни го харесват, останалите не, но и в двата случая гледат заради него. Едни го хейтят, други хвалят, но все той им е в устата. Така че ако е на финал може и СМС гласуването да е отпаднало, ако изобщо е било предвиждано.
...

Съгласна съм за Юлиян, но в последните епизоди шоуто толкова се завъртя около Ана-Мария, че даже вече не искам да отпада Joy

# 1 311
аз искам Добрин и Юлиян на финал. Ако и двамата отпаднат - спирам да гледам.

# 1 312
  • Пловдив
Водещата казва:
-Кой ще успее да спаси своето племе от номинация, това е игри на волята, нищо не е сигурно до самият......,

Не гледате, казах стр.84 има линк, това са буквално последните секунди от предаването.

Гледах каченото във Vbox, 3 та част е последната от предаването, абсолютно същото!
Изобщо не говоря за промото, което се показва в края на снощния епизод!
Става дума за ново промо, което е качено ДНЕС в 10 ч. във фб страницата на предаването, което е леко изменено и което завършва с думите: "Капитанът трябва да вземе решение."
Влезте и го вижте с очите си, щом не ми вярвате и смятате, че е възможно човек, който не пропуска епизод или ново видео във фб, да обърка промо на излъчен и изгледан епизод с ново на предстоящ такъв...

# 1 313
аз все си мисля, че Веселин не посвети седмицата на Март, а само победата.

# 1 314
Ането с изявление към нас и мъжете славяни

# 1 315
  • ВАРНА
Снежко - ти се сети кога "да спреш" - финала ще го излъчат на Никулден.
3 часов лайф/20.00 до 23.00 ч. в празничния петък  с есемеси по традицията на Нико Тупарев.

# 1 316
Скрит текст:
Водещата казва:
-Кой ще успее да спаси своето племе от номинация, това е игри на волята, нищо не е сигурно до самият......,

Не гледате, казах стр.84 има линк, това са буквално последните секунди от предаването.

Гледах каченото във Vbox, 3 та част е последната от предаването, абсолютно същото!
Изобщо не говоря за промото, което се показва в края на снощния епизод!
Става дума за ново промо, което е качено ДНЕС в 10 ч. във фб страницата на предаването, което е леко изменено и което завършва с думите: "Капитанът трябва да вземе решение."
Влезте и го вижте с очите си, щом не ми вярвате и смятате, че е възможно човек, който не пропуска епизод или ново видео във фб, да обърка промо на излъчен и изгледан епизод с ново на предстоящ такъв...
https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/713607782460512/
Довечера водещата е облечена просто фамозно! Laughing

# 1 317
  • Пловдив
За довечера вече писах-искам нова победа на славяните и Юлиян номиниран. Освен, че го искам, и смятам, че така ще стане. За Юлиян ще са двете сестри, Венцислава и този път Добрин. Има малка вероятност номиинирана да е Венцислава, и ако близначките саботират /което не знам защо не вярвам...още повече ще ме разочароват, ако е така/ ще е заради това-защото предвид снощния вот на Добата ще решат, че и сега ще я номинира нея.
Щом се стига до равенство и решаващ глас на капитана, не вярвам да е Юлиян, освен ако Пламен не го врътне накрая, но след снощи не го допускам.
Най-вероятно падат Славяни днес.

# 1 318
  • София
Харесва ми какво е написала Ана-Мария и преди са я навиквали заради игрите, но не го приемаше навътре, защото бяха отделни реплики, а не тормоз като сега. Веско се държи нетърпимо, много се изложи, сдържаше се 2 месеца, само на номинации показваше какво мисли всъщност, е, показа наяве същността си, страшен селянин е. Каквато и да е Ана-Мария в игрите, той няма право да се държи така с нея.
Досега виждахме Юлиян да избухва, ядосва се от загуба в отборни игри, повиква малко, пък му минава, такова нещо с дни наред тормоз във всяко изречение сме видели само от близначките, Наско и от Веско сега.
АМ не заслужава финал, разбира се, но и Веселин не заслужава победата. Надявам се, ако стигне финал, да е трети и да няма кьорав смс за него.

# 1 319
  • Другата България
Скрит текст:
Снежко - ти се сети кога "да спреш" - финала ще го излъчат на Никулден.
3 часов лайф/20.00 до 23.00 ч. в празничния петък  с есемеси по традицията на Нико Тупарев.
hahaha Дали можеш да подкрепиш твърдението си с доказателство/а? Програма на Нова например, каквато вече беше показана от друг с двучасов епизод, никъде не пишеше че ще е лайф, както и че ще има СМС-и. Та дай да се уверим, че това, което казваш е истина и ще си посипя главата с пепел.

Гледах новото промо, да. Не знам защо са махнали това с л@йното, сега то е заменено със звучното "простак" - от едната сестра към няма да казвам кой, сетете се. Grinning И то в отговор на негова реплика към Пламен, че някой може да саботира. Е, как да не искаш да се махат по-бързо тези двете? #Cussing out Това за капитанството и аз го чух, замислих се ако е към Пламен как отново е възможно да има равенство. Е/С-Юлииян, Венца-Юлиян, Пламен-Венца, Юлиян-Венца, Добрин-няма вариант друг освен Венца или Юлиян. Значи може и да е към Анка. newsm78 Хмм, жалко ако е така. Много, ама много искам точно Юлиян да ги отстрани тези двете.

Едно мнение от фейса, разбира се, изцяло споделено от мен и писано още от вчера. Пръстите ме сърбят, ама там не съм толкова анонимна както казва Белла, та засега се удържам. Laughing
Цитат
Юлиян не е толкова елементарен за описване.В началото и аз не го харесвах,груб и невъздържан е.Промених си мнението.Забележете ,че не напада самоцелно,при прабългарите се ядосваше на Роберта,че не спира да яде,а на Венцислава,че пуши.Той разсъждава като спортист и ако нещо го дразни,той веднага го казва.Хитрите като Пламен се дразнят,но откровеничат само пред камерите.Така си спестяват врагове.Държи на думата си и това,че Венцислава го предаде той не може да прости.После при траките тези близначки не спряха да го предизвикват.Ако тези двете имаха малко мозък и бяха направили коалиция,или пък просто да бяха си затворили човките.Ама не,кудкудяк....Саркастични,мазни и лигави,те мислят,че всеки срещу тях е враг.И те като Юлиян имат проблем с доверието.И на края изнервена обстановка,която вреди на всички.Пред всяка игра близначките винаги разиграват по някой скеч,ама не за друго,а защото са глупави.Е,в това време Анчето действа.

Общи условия

Активация на акаунт