💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 277
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 335
На няколко пъти срещам това за предателството на Венцислава, а нали не съм гледала началото; ще иска ли някой с две изречения да разкаже какво е станало?
Аз си спомням за предателството на Венцислава още когато бяха Прабългари и имаха номинации ,имаха равни гласове за номинационна при Венци и Георги -Ямболския бек.Тогава Юлиян имаше решаващ глас и изпрати Георги .А после вече като ги превзеха Траките ,Венцислава предаде Юлиян като вместо да номинира вече и аз не помня кой  hahaha,и да спаси Юли ,тя се направи на луда калинка така Юли отиде на номинация

# 1 336
Аз пък все си мисля че от глупост го направи Венца тоя избор тогава. И после се усети, но беше късно. Имам чувството че не се замисли въобще, беше една отнесена и разсеяна и каза нещо колкото да каже. После й чатна, като осмисли, но мандалото лопна.

Близначките омръзват определено вече. Едно и същи, едно и също за всеки, срещу всеки.....

# 1 337
  • Другата България
Скрит текст:
И аз си мислех за онова промо, което дадоха за секунди и в което Юли каза, че всичко е нагласено. Нямаше такъв момент във вчирашния епизод.
Мислех си и за това, че дори и по сценарий Юлиян не може да "играе" и искреността му личи. Става въпрос за репликите, които записват след играта, а дават по време на нея. И по-точно - когато каза нещо от сорта, че смята, че ще се справи най-добре със стрелбата, затова е на този пост. От изражението му обаче, от очите, от тона прозираше разочарованието му.
Rolling Eyes Честно да ти кажа, аз мислех, че си въобразявам и умишлено снощи, а и днес търсех някой друг дали го е написал, и като не видях, реших, че проблемът е в моя телевизор. Но вече съм спокойна, явно не съм само аз. Още в началото на играта, когато двете сестри го дадоха бойкотирайки относно стратегия и започнаха да се питат останалите кой къде ще застане, преди да започне играта дадоха Юлиян с въпросното изказване: "Решихме с Венцислава да сме на пъзела, защото аз ще съм най-точен при хвърлянето /или нещо такова/...", та още тогава аз бях категорично убедена, че именно заади него са загубили и не се е справил. Това беше записано след играта, и цялото му тяло "крещеше" колко е разочарован от себе си. Не може да се преструва този човек, да лъже, да "играе". Затова и приема по този начин стореното от Венцислава, защото я смяташе за близка. Още един такъв момент ще го срине. И във фейса масово пишат, че досега така не са виждали никога Юлиян-унил, подтиснат, сякаш разочарован.

# 1 338
  • Испания
Прегледах по диагонал и мисля, че никой не е публикувал /ако не съм права, моля да бъда извинена/.

vesko.panchev

Първа номинационна битка за тази последна седмица преди образуването на финалната осмица. Залогът беше ясен - ако спечелим ОК, ако загубим аз съм номиниран. Много ама много държах Ана-Мария да носи знамето и да води племето към арената. Тя си извоюва приза капитан 😊
Битката - многокомпонентна и супер интересна. Като всички знаехме, че пирамидата ще е ключова. Държах да взема няколко звена от играта поради няколко причини. 1. Защото съм уверен в това което правя 2. Защото нямаме хора 3. Защото аз бях мишената за номинации при евентуална загуба и исках дори и да загубим аз да си понеса отговорността 4. Не вярвах на никой освен на Томас, но неговата роля беше малка в тази игра и нищо не зависеше от него.
Радостина се забави на лабиринта в началото, но после вдигна темпото. Нямахме стратегия за въжето просто се нагодихме към него. Казах на Ана-Мария само да ме слуша и да си мести краката бързо другото ще го свърша аз. Тя наистина се справи отлично с това 👏Нямаше място за Томас и му казах само да наглежда въжетата да не се оплетат, защото това ще ни забави. Буквално ми се откачиха раменете с тези въжета, но успяхме да завършим на равно с близначките, а изоставахме с много. Следващият елемент - вкарване на обрач. Нещата със стрелба ми се отдават, имах и практика от Териториална битка и вкарах ринга от 4-5 опита. Траките там се поизмъчиха. От губещи вече водехме. Остана пирамидата - ужас... в такива моменти адреналина е на макс. Нямахме идея как ще се получи, при което Траките ни настигнаха. В един момент ми хрумна да сложа два елемента един върху друг за да получа връх ( в епизода Алекс казва, че Радостина има идея, но истината е че аз ги наредих един върху друг и и казах да ги държи, а аз да мина от другата страна и да нагодя останалите два ) получи се пирамидата и ПОБЕДА! Най-печеливш днес, с най-малко участие беше Томас, защото той, Радостина и Ана-Мария бяха сигурни за следващата фаза от играта. При мен си стоеше риска за номинация...
П.С. Днес са забравили да ми пратят снимки от епизода 😁😂

# 1 339
  • София
...за предателството на Венцислава...
На едни номинации Подводницата косвено прати Джулката на елиминационна битка, като се оправда, че не е преброила гласовете.

Но преди нея гласувал по същия начин Пламен. Незнайно защо не се прие като предателство, а като индивидуална игра, парадокс! След тази случка прякора, който Пламен лепна на Венцислава, идеално подхожда на самия него.
Защото  Пламен гласува преди Венца, когато още нямаше равенство на гласове. Отделно, Пламен няколко пъти са го давали да казва, че играе основно сам, не влиза в коалиции и сам решава кого да номинира - още от началото на формата. И Джулката винаги е бил наясно с този факт.

# 1 340
Че Томас кога е бил с голяма роля в игрите 😂😂? Панчо, пак не си внимавал....

# 1 341
Венцислава лишена ли е от това право - сама да решава? За мен Пламен е истински предател ( ако уместно да се използва тази дума в този формат)  и .... мнооого мазен. Вчера нещо не му стигна смелостта да номинира Юлиян по същата причина - лоша игра.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 17:01 от La_Valletta

# 1 342
  • София
Аз пък все си мисля че от глупост го направи Венца тоя избор тогава. И после се усети, но беше късно. Имам чувството че не се замисли въобще, беше една отнесена и разсеяна и каза нещо колкото да каже. После й чатна, като осмисли, но мандалото лопна.
Ами, от глупост, нищо подобно, съвсем осъзната и целенасочена си беше номинацията. После се опита да замаже нещата пред Пламен, че не била преброила гласовете, но в интервюто след това си каза, че не е толкова тъпа, че да не може да преброи до три.
Между другото оправданието на Добрин снощи звучеше по същия малоумен начин.  Rolling Eyes

# 1 343
  • Пловдив
Може само на мен така да ми се струва Stuck Out Tongue Winking Eye но мисля, че Пламен и Юлиян са си в нормални отношения и след играта. Съдя по постове на Юлиян в инстаграм. Не мисля, че Пламен ще го номинира, ако паднат отново.

От инстаграм:
(Първата е от днес, тагнал е и Пламен.)
Скрит текст:

# 1 344
Между другото, много съм съгласна с това, което каза Ана-Мария -  в това предаване истински мъже няма. Когато Георги изгаряше знамето, някой от мъжете да се е намесил? Седяха като мишоци и се опитваха да се слеят със столове. Някой да е спрял тези, които се подиграваха с жените? Не. Със Стоян? Не.  Иначе са много смели, да, но насаме с камера.

Забравих, мъжкото малодушие в това предаване се нарича тактика и индивидуална игра.

# 1 345
  • Другата България
Може само на мен така да ми се струва Stuck Out Tongue Winking Eye но мисля, че Пламен и Юлиян са си в нормални отношения и след играта. Съдя по постове на Юлиян в инстаграм. Не мисля, че Пламен ще го номинира, ако паднат отново.

От инстаграм:
(Първата е от днес, тагнал е и Пламен.)
Скрит текст:

Grinning Дано да си права, и да не ти се струва само на теб Wink, въпреки че аз си искам двубой близначки-Юлиян.
Това, че го е тагнал може и нищо да не значи, а може и много да значи. Но дано да не значи.
Относно номинацията тогава на Венцислава много писахме. За мен тя можеше да номинира когото тя реши, сама. Избра Юлиян-нейно право е. Мишкарското, не предателското беше, че не се изправи и не му го каза директно в очите, а излезе с тъпото оправдание, че не преброила. После зад камера си призна, че е преброила всъщност. Но не посмя достойно да се изправи и да си каже нещата тет-а-тет. Това за мен беше  Sick Stop. Добрин снощи направи нещо подобно, само че с много различен мотив. И той не посмя пред всички да си признае, или почти, че го е направил за да не го намразят.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 17:11 от Merri_An

# 1 346
На мен вчерашното обяснение на Пламен беше жалко и смешно.

# 1 347
Според мен Юлиян се чувства предаден от Венцислава и защото тогава я спаси от отпадане, иначе тя още тогава щеше да си в къщи.

# 1 348
# 1 349
  • Испания
И?

Общи условия

Активация на акаунт