💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 277
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 425
Обаче близначките изглеждат много по-добре без грим.
Истината е, че и Амелия ми харесваше повече без грим. Важното е кожата да е чиста и ако имаш и хубави черти е идеално. Лекият грим също, но в днешно време рядко се случва някой да оцели пропорциите...много се прекалява.

Хора, Юлиян прекалява много сериозно. Колко пъти ще им повтори, че са стари моми и продавачки? На 31 години си стара мома? Grinning

# 1 426
А, че тук ням никаква изненада. Вече всеки е сам за себе си. Плмен сигурно си представя, че той ще е шампион.

Според разбиранията на моята баба (всъщност и на двете ми баби) н 24-25 години си стара мома. Тогава са се женели на 18-19 г.  А за жена след 30 г се е знаело, че ражда по-трудно.

# 1 427
Близначките какво човъркат другите какво мислят за Юлиян. Те за добри хора ли се имат,обиждайки всеки наред и то по най-грозния начин винаги?

# 1 428
  • Брюксел / София
Близначките са изключително плиткоумни!
Мн прости моми. Не мога да ги гледам.
Значи те може да се изказват като последна инстанция, а когато някой друг им каже нещо започват да врякат.
Юлиян ги пусна по пързалката.
А Пламен е същото мазно петно като Венца.
Опа, близначките работят Пламен. Да видим дали той ще се хване.
Само да кажа: и близначките, и Венца не са добри хора! Могат да дишат спокойно!

# 1 429
Венца как ще определя кой е за финал и кой не-тя пък изобщо не е за тая игра  #Cussing out

# 1 430
Не знам, но аз рязко ще изпадна от агитката на Юлиян. Не виждам защо Пламен да няма място на финала. Лицемер бил и не знам какъв... ето каза му го, а и длъжен ли е всеки да казва всичко на хората и да се занимава с личните им истории? Играе си играта човека и не се занимава с глупости. На никого нищо не е обещал, не е предал и не се е държал зле.

Аз съм за Добрин.

# 1 431
Близначките яко си падат по Юлиян,само с него/на него говорят.  Щом всичко делят,живеят заедно,обличат се еднакво и на над 30, никаква индивидуалност,сигурно и Юлиян искат да си поделят.
Да, едната да му изяде сърцето, другата черния дроб. Така ще си го поделят. 👹

# 1 432
  • Испания
Радостина е мазна Гана.

# 1 433
  • София
Страшно са грозни и тегави разправиите при траките, едва ги издържам. Няма друга такава простотия, точно като в ББ.  Crazy

# 1 434
Радостина наистина ли не знае, че патронизиращото поведение само по себе си е обида? Много са зле тези хора - все едно са от гората...

# 1 435
ахахахахахахаха
Отиваме в Миланската скала, но за да участваме, не да пляскаме

Ахахахахахах

# 1 436
Весо селянчето кво се държи като тренер на националния Joy
Изключително противен смешник!!!

# 1 437
"Какви сме ние....." ,Веско вика ще кажеш че е на абитуриенски бал и вика "Кой казааа"  smile3514

# 1 438
  • София
Скрит текст:
...  и Венцислава, а вече и Пламен започнаха много да ме дразнят! Naughty

# 1 439
Веско: Ти уважаваш ли ме? (веднага си го представих с чашка вино)

Общи условия

Активация на акаунт