💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 328
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 530
Тоя смешник Веселин... Защо си мисли, че някой от другите участници с нещо му е длъжен? Пък било то и Ана-Мария. Уж много силни тримата глупаци, а си умират от страх да не отидат на елиминации. И Март беше така, Веско Панчев също. Такива смешници, те се били доказали? С какво бе?!? Ще ме уморят!

# 1 531
  • София
АМ обаче сериозно си повярва в последните няколко епизода. Така самодоволно се хили, че едва я изтрайвам. Като се усмихне така, ужасно много ми прилича на Сид от Ледена епоха.

# 1 532
  • Брюксел / София
Веско как се гаргари с АМ: била подобрила рекорда от 5 секунди:)
Трябва да я разкарат АМ, мн е нагла!

# 1 533
  • София
Тоя Весо, бее... такова биене в гърдите какъв свръхбоец е, а не може да преживее една номинация! Тъп чукундур!  hahaha ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 534
"Ти ще ми разбъркваш картите последните два-три дена"

принципно е прав, че силата й в Операта, а не в Игри на волята, но много простее.
"АКо се върна аз ще ти кажа кой кар влака"

# 1 535
На тоя ще му спукам анаболните мускулчета, ако го видя!
Противняк!!!!!!!!!

# 1 536
Ама те и двамата нещо много насериозно са се взели.

# 1 537
Веско да вземе да се гръмне, Веско Панчев България - USA, смешник.

# 1 538
Веско май иска да има второ име като Анна Мария и затова си говори на Веско-Панчев. Ами има право обаче,че това нейното е чист късмет, и много хора като Амелия си отидоха преди нея...

# 1 539
Тоз Веско Панчев пък какво очаква. Стигнала е дотук, как ли пък не би се отказала заради него.

# 1 540
  • София
Томас къде е казал, че е живял с близначките и изобщо казал ли го е?
Това го бях забравила. Значи ако живее с тях, тоест Веско отпада утре. Няма да е финалист ..
Но пък ако остане , как ще живее с близначките Томас тогава?
Томас никога не е казвал, че е живял с близначките. Споделял е само неща от игрите.
Поне десетина пъти го четох тук!

# 1 541
Тримата глупаци не преживяват номинациите.  Отдавна не им е тук мястото. Месеца , веското и стриптийзьорчето

# 1 542
Майкоооо, какъв мутренски език!

Леле, има ходене по греди. Еееее, сега е момента Стефания да бие Веско.

# 1 543
"Твоята сила е да отидеш в операта, да хванеш флейтата ... " Laughing Laughing Laughing Мислех, че Веско кара камион, а не влак.

# 1 544
  • София
Веско ако му дадат игра като на Томас и Амелия ,няма много голям шанс.
Не мога да разбера защо всеки мъж като го номинират и подивяват? Чакай малко ,като си толкова велик докажи се.

Общи условия

Активация на акаунт