💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 084
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Светозаре, благодаря за доброто мнение за нашата компания Simple Smile Сега, Веско може и да гледа нещата общо, едва ли не кой участник по принцип има качества за финалист и победител , и затова да смята, че Март трябваше да продължи (макар че не знам показал ли е изобщо нещо стойностно, освен плуването), пък АМ едва ли не сама да си събере багажчето. Обаче нещата не стоят така, напредва се стъпка по стъпка, късметът има значение също... И така. Трябва да го преглътне. Simple Smile

# 1 711
Веселин "изтрещя" от поведението на АМ.А ако беше на мястото на Юлиян в Тракийското племе, щеше тотално да "изпуши"😀

# 1 712
  • София
Как не успяха, поне в ново сформиралото се тракийско племе да запазят добрия тон с Юлиян, видяха, че са малцинство и са застрашени от номинация и пак с рогата напред.
Аз така и не разбрах, тези двете, защо още от началото на пратраките се настроиха толкова негативно срещу Юлиян, след като той с тях се държеше добре . Не ми е достатъчна причината, че той скри за имунитета. Имаха доста повече основание да са срещу Радостина и Анка, някак си бързо забравиха как ги тъпчеха Гастонови,
Защото Атанас им "завеща" да се съюзят с АМ и Радостина и да са срещу Юлиян. А те са много глупави момичета, видяхме, че не мислят изобщо, какво остава за стратегически. Просто чакат някой да ги насъска срещу даден обект и се впускат с всички сили и хъс и нямат спирачки. В същото време високата им самооценка и ниският умствен капацитет не им дават възможност да преценят, че не правят нищо повече от това да се излагат безгранично.
Не могат и да схванат, че тръгването с рогата напред никога не е добра идея, защото когато си в такава позиция, си с наведена глава  и е трудно да виждаш по-далече от носа си. Което е много жалко, защото са най-силните играчи измежду жените. 
И въпреки това много ми се иска тази вечер близначките да изпратят Веско ТъПанчев у дома, че този също е клиничен случай, макар и различен.  Laughing

# 1 713
  • София
На мен Веско в настоящия случай ми е  много по симпатичен от АМ.
Да, имам забележки към изразните средства, но е абсолютно прав за "туристката".

Преди много ме дразнеше заради Амелия-Мира, Роберта и Марешка.

# 1 714
  • София
Тази игра не е за сила, да, Ана-Мария няма шанс да спечели, но в крайна сметка си е изиграла играта по-добре, щом стигна до финалната част. Социалният елемент и стратегията са много важни в такива игри и това, че някои са отпаднали преди нея, си е техен проблем.
Няма обща картина, разбира се, че АМ заслужава да е в играта, спечелила си го е и няма никаква причина да се отказва в името на Веско или Март, те не са й никакви. Може да се откаже в името на свой фаворит, който има шанс - Радостина, Добрин, Пламен.
Проблемът е, че въобще е допусната в играта, не би трябвало да има такива участници. Юлиян и компания се опитаха да я отстранят след играта с ключовете, но другите прецениха, че искат Юлиян аут.

Тя нали сподели, че взима мнго ниска заплата и няма пари, така че, ако и в това предаване, като в другите подобни, има хонорари за всеки ден престой, й е от полза да стои всеки ден в повече.

# 1 715
  • София
Ако не беше кутията на Пандора, АМ да си е заминала.
Лично на мен такива хора като нея ми лазят по нервите, мижитурки, дето се промъкват като мокра връв, че и със самочувствие.

# 1 716
Ами да открием на Анка дарителска сметка като и е малка заплата. Ама това, мисля че ще е по унизително за нея.
Тя се взела за Райна Кабаиванска и за Райна Княгиня едновременно. Развява знамето на популяризирането на операта. Колко и се получава е друг въпрос. Не би следвало да е там за пари.

# 1 717
Добре де, аз грам не симпатизирам на АМ -намирам я за доста глуповата, самонадеяна и out of space като цяло, но все имаше игри, в които не беше толкова зле . Имам чувството , че доста се преувеличава некадърността, нарочена е един вид ( то си има основание де Simple Smile и всяка нейна грешка вече е повод за големи подигравки. В същото време  доста други играчи също не блестят- Добата до преди няколко игри само се дънеше, Март не помня да е блеснал някъде също, Венца и тя, че дори и Радостина. Да не говорим , че Роберта при славяните беше пълна нула, но нея си я уважаваха заради лични симпатии.
Факт е , че момичето е стигнало до тук -къде с късмет, къде с интриги , но това е част от играта и трябва да сме по-обективни.

# 1 718
  • Испания
Вадете химикалките и тефтерите!

vesko.panchev

Втора и последна номинационна битка преди образуването на финалната осмица! Залогът беше изключително голям. Ако победим четиримата влизаме в осмицата, ако загубим аз отивам на елиминационна битка от която не се знаеше дали ще се върна. Тук е момента да кажа, че ние не знаехме кой е номинираният от Траките! Денят започна добре с настроение и с бъзици основно към Ана-Мария. Радостина ме познаваше от битките през целият сезон и знаеше, че при мен няма тън пън, също оценяваше какво направих за двете поредни победи. Започна да ме опознава и като човек и усещах симпатията и и дори подкрепа, като беше съгласна с много мои виждания/решение и неща за които се изнервям в поведението и решенията на Ана. Преди битката ги надъхах и усещах, че те искат ние да победим дори и Ана-Мария. Разбира се пуснах поредния бъзик на тръгване... Бяхме тръгнали към Миланската опера да пеем, а не да ръкопляскаме нещо в което Ана беше мастър в Игри на Волята. Тя обеща, че ще пеем...
Битката - колкото отборна толкова и индивидуална за сила, издръжливост, баланс и психика. Тръгнахме да пеем опера а професионалната певица изгуби гласа си много бързо. Битката се разви перфектно. Силните мъже на Траките отпаднаха и намирисвах победата. Накрая останахме аз и Томас срещу Елена. Томас мисля, че оценяваше факта, че му осигурих място в осмицата и очаквах да натисне и да ми върне жеста! Постара се много, но и той изпусна топчето. Аз се държах и още се чуваше гласа на Лучано Павароти в Миланската опера. Не виждах Елена, но чувах от Алекс, че е желязна. Държах съдбата си първо в двете си ръце после в ръцете на племето и най-вече на Ана-Мария. Аз бях добър, но Елена беше невероятна и ме победи. Поздравления 👏🙌
Номинации всичко беше ясно и цирка беше пълен! Човекът който им осигури резиденция, който също ги поведе към победата вчера, който остана последен днес бе номиниран.

Туш!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 15:59 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 1 719
“Намирисвам победата” ще ми е любимо оттук нататък. С това и ще си остане. Дано!

# 1 720
  • София
Този е много смешен.

# 1 721
  • София
Не мога да разбера целта на заяждането и обиждането на Веселин към Ана - Мария.
...тя е в пълен дисонанс с неговите рицарски представи за достойнство и чест. Той искрено вярва, че тя няма как да не е наясно, че е най-слабия участник в целия формат и е НЕдостойно тя да се натиска там по всякакви начини.
Интересно, а дали той си е в сонанс със собствените представи за достойнство и чест?!?
Арията има право да е там точно толкова, колкото и Тъпанчев има това право. А неговото поведение и отношение изразяват убедеността, че тя, всъщност, няма право... хъм... когато това е само личното му мнение. Реално погледнато, в така създалата се ситуация, той е по-недостойният от двамата.

# 1 722
Не знам защо всички си мислят, че Анка е със самочувстие, самонадеяна и прочие. Каква реакция очаквате от нея - да каже "Да, за нищо не ставам" и да седне в ъгъла и да си реже вените.... момичето просто се опитва да се защитава и се опитва да изкара самочувствие (което изобщо няма), за да не я тъпчат толкова. Сама не си позволява да падне съвсем духом, за което евала. Почти всеки на нейно място и с нейните възможности ще постъпи така. И в никой случай не прави чест на ТъПанчев отношението към нея.
Да, определено мястото на Ана Мария не е в такъв формат, но е факт, че е там.

А този кух индивид ТъПанчев ми е толкова противен, че чак засенчва Георги. То бива да си вярваш, бива, ама това неговото... цялото племе трябва да му е длъжно, да му благодари и направо боготвори.... смешник пълен. Добре, че дойде Радостина да им прави стратегиите, че бяха наредели един куп поредни загуби.

П.П Благодаря за ТъПанчев. Толкова се смях като го прочетох това и толкова му отива Grinning

# 1 723
От това изречение на бат Веско
Цитат
ако загубим аз отивам на елиминационна битка от която не се знаеше дали ще се върна.
съдя, че той именно е победителя, тъй като думата, която е употребил е "не се знаеше", но го пише сега когато вече знае. Ако беше паднал, думата, която сега щяхме да четем е "не знаех".

# 1 724
  • Sunshine state
Веско прекали, АМ действително не става за нищо, ама пък от какъв зор ще се самономинира? Такава глупост не бях чувала.
Браво на Елена. За мен лично тя направи грешка и трябваше да пусне топчето преди Веско, защото й беше ясно, че ще се изправят срещу него със сестра си.

Общи условия

Активация на акаунт