💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 093
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 935
А Ана-Мария за пореден път показа колко е БЕЗХАРАКТЕРНА.

Ако беше жена ми на мястото на Ана-Мария щеше да му лепне една ютия по главата, та да му се понаместят малкото сиви клетки там.

# 1 936
  • София
Отщя ми се да гледам, чувствам се ужасно омерзена.  Confused
Ана Мария и тя е такава овца! Не очаквах това от нея, още повече че сигурно е наясно, че обединението чука на вратата и ще мине и без кавалерството на Тъпанчев.

Ох, сега ще слушаме хвалебствия и дитирамби за близначките от Милков и двете патици съвсем ще си повярват, вместо да се осъзнаят, че са се държали отвратително и безкрайно невъзпитано.  Rolling Eyes

# 1 937
Това е корупция. Ако ме слушаш и си траеш няма да те изгоня...
АМ постъпва тъпо страхливо и унизително. Горката жена.

# 1 938
И Томас се сви на охлюв, можеше да се намеси.
Каза си - притеснил се е, че ще го разлюби.

"Аз какво мога да направя? "
Всеки истински мъж щеше да удари с юмрук по масата, да повиши тон и да каже на Веско моментално да си наляга парцалите!

# 1 939
Отщя ми се да гледам, чувствам се ужасно омерзена.  Confused
Точно. Гади ми се... и от Томас!

# 1 940
Не мога да гледам тая гадост, защо не му я изгори поне.
И Нова буквално ми се сринаха.
И водещата с нейното :"Екшън!" увенчава простотията.

# 1 941
  • тук, на мястото си
Съжалявам за Стефания и Елена! Не беше честно, че  я върнаха когато скочи от гредата, но нямаше как, щеше да победи връзкаря Веселин.
Защо му позволяват да се държи така? Заради  една номинация да ми се прави на незнамкакво.

# 1 942
Добре, че беше промото и Добата, да ми стане весело след този епизод.

# 1 943
Тоя изрод трябва да бъде подведен под наказателна отговорност! В ББ за такова поведение гонеха или поне порицаваха!

# 1 944
  • Испания
Боклукът днес се скъсва от писане.

vesko.panchev

КАКВО ОЗНАЧАВА ОСУГУРИХ МУ МЯСТО - в една седмица има две битки за номинация. Мерника беше насочен към мен. Спечелихме благодарение на мен първата. Нали се сещате, че ако бяхме загубили двете номинационни битки кои щаха да са номинирани - много ясно че Аз и Томас. Затова когато сме спечелили първата МЕРНИКА остава само и единствено върху мен.

Както виждате, "аз" се пише с главно "А".

# 1 945
И как сега Томас ще бъде с близначките заедно  Mr. Green Grinning Grinning

Пак врели некипели, разбрали недоразбрали

Тупарев да внимава ако смята да нагласява резултатите

Според мен е пределно ясно, че ще ги нагласи. Самият факт че говорим за гласуване с СМС-и подсказва, че победител ще е Веско. То може петима души да гласуват за него, просто на останалите, ще им касират гласовете.

# 1 946
Според мен Анна-Мария се уплаши, което е нормално. Аз мислех, че този изрод ще я удари. А снимащите нямаше да се намесят. Това е ужас!

# 1 947
  • София
Господи боже. Тя верно ще му я изглади. На мен ако ми я бе дал, щях да я запаля.

Щях да я взема, да я отнеса в стаята горе и ....да я запаля.
Просто се почувства притисната, защото никой не я подкрепи и не му възрази категорично!

Весо Идиота Панчев изми лицето на Ана Мария и намаза със собствените си лайна своето... завинаги...  smile3550 smile3550 smile3550 smile3550 

# 1 948
Елена май е по-добрата от двете. И предния път Стефания отпадна от Роберта

# 1 949
Според мен АМ постъпи много несъобразително. Ако бе по-хитра, щеше да провокира Веско да я удари и веднага щяха да го изхвърлят!

В студиото много се разлигавиха....

Веско съвсем се е филмирал. Всичките битки тази седмица на славяните ги спечели Радостина.

Общи условия

Активация на акаунт