💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 126
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Другата България
Merri, под измъкне имам предвид, че той самият ще се почувства оправдан за поведението си, защото Ана Мария е слаб играч, че никой няма да му потърси реална сметка за нищо. Да, хората го обвиняват, но и доста го защитават в социалните мрежи.
Той СЕ чувства оправдан. Той се чувства такъв-прав още когато я започна Ана след отпадането на Март. Както виждаш, и отпаднали участници смятат, че е прав. И не е само Роберта, в това съм сигурна. Е/С също, а са жени, всичките. Та...направи си сама изводите.
Това, което аз всъщност недоумявам е, как психолозите на формата не са го надушили Веско. Сега като се усетя и върна назад, че неговото поведение през цялото време си е било типичното за насилник. Като се започне от позицията му в племето (харизматичен, лидер, мъжкар), мине се през всичките му сексистки прояви, та се стигне до розата към Роберта. Както казах - типичното начално поведение на прикрития насилник.
Та да, чуденето ми е как, по дяволите, са го допуснали този човек до формата и що са психолози са там?!? Или за тях е бил по-важен рейтинга, както обикновенно Rage
Според мен психолозите много добре са го надушили всъщност, както и много съфорумки тук. Знаели са, че извадят ли го от зоната му на комфорт, насилническото му Аз ще се покаже и го използваха, за да си направят шоуто на гърба на безсилната да се защити Ана Мария за съжаление. Още ми става мъчно за нея между другото, като си спомня неприкрития страх в очите и.
Напълно съм съгласна с това мнение.

# 2 266
Е сеир да има на гърба на някой. Май всички формати към това се придържат. Не мисля че догодина ако го има това предаване, бих го гледала. Фермата за пръв път гледах, но ги зарязах след няколко епизода. Тия ако се докопат до ефира догодина, не планувам да си го причиня. Не  че ще накривя на някой шапката де....

# 2 267
  • Пловдив
Март може само да си свирка сега. Даже и за най-голям злодей на формата не става вече. Батко му го измести по всички параграфи.

# 2 268
Гледам студиото от снощи.... близначките казват, че не знаят дали Добрин да го причислят към човешкия род. Ами правилно... той просто е едно ниво нагоре затова.

# 2 269
  • Другата България
Цитат
Всеки има шанс, всеки. Или се учи и побеждава или си отива, средно положение няма.
Поведението на вЕско не е славянско, не е човешко, не е мъШко, не е демократично, то е жалко и закостеняло. На умряло куче нож от уж голям силен мъж.
Пак казвам, предлагам да я утрепаме с камъни, тогава ще сте много спокойни.
Нека всеки си гледа своята чиния, там ще намери мн истини. Четете, учете и мислете и ако много си повярвате че сте велики се ударете по врата сами.
Нещо, под което се подписвам. Мисля, че отново е от мъж, отговор на многобройни нападки на...Ана от жени, разбира се. И повече няма да чета, веднъж досега бях писала, че ме е срам, че съм жена-когато женската тракийска коалиция заседаваше редовно на терасата в резиденцията. Сега ще го кажа за втори път. Sick

# 2 270
https://www.vbox7.com/play:3b8ad2fc05 - вижте и тук АМ си казва, че се е уплашала "не знех какво може да стане и затов реших да има мир"

# 2 271
Не мога да си го причиня това още веднъж!

# 2 272
Инж. Калина Великова Маринова Браво Веско, прекалено много се вдигна самочувствието на певицата, тя трябваше да излезе срещу близначките, те трябваше да останат. Анна-Мария все минаваше между капките, тя няма никакви качества, толкова достойни играчи си тръгнаха, заради тази мазна и слаба девойка.

Nina Simeon Инж. Калина Великова Маринова някой да каже истината въпреки че е срещу жена всеки трябва да се дакаже не да я подкрепяме защото е жена

Инж. Калина Великова Маринова Nina Simeon точно така, няма мъж, няма жена, всичко е достойнство.

Даниела Георгиева: След толков търпение му изби баланса

Таня Кьорова Веско поздрави близначките ,защото са достойни играчи ,а не куфари ,всеки получава отношението ,което заслужава Ана-Мария също

Милка Димитрова Lora Hristova не съм за Веско ,обаче не е прикрит
Поне си казва всичко и няма интриги помисли.Те за това "екипа " го номинираха..

Нели Петрова Таня Гичева Защо да е селяк?Много добре постъпи.Както са казали,каквото повикало,такова се обадило.Даже и е малко на тази интригантка.Да си ходи Ана ли Мария ли,каквато е та
----------
когато снощи влязох повечето коментари бях такива

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 14:31 от Лорд Сняг

# 2 273
Ето я и Бетифит с коментар под поста на "страшния пич". И тя е от специалните, на които това не може да се случи..

Тя тая Бети много я ласкаеше  всяко мъжко внимание! Ти си най-силната жена и сега ще наготвиш, изчистиш, изпереш, изгладиш....., пък ние тука ще си те обсъждаме как най-добре да те номинираме!

# 2 274
Моята любимка от детството кака Лара Heart е била в студиото Simple Smile

''ако някой започва да говори за себе си в трето лице вече е патология''.

# 2 275
  • Другата България
Значи снощи на въпроса в студиото кой искате или трябва да спечели забелязахте ли Е/С как не казаха име? Казаха кой е силен като състезател, но трябвало да спечели добър човек. Но име не. Защо според мен. Защото там според тях добри хора няма. Няма някой, който да не са осмели, критикували, за когото да не са злословили или коментирали. Томас и Веско, но само защото не са живели с тях. Та доста уклончив отговор, отново показващ това, че те смятаха себе си за най-достойни-като хора, като играчи, като състезателки, като всичко. Аз вече съжалявам, ако няма да има гласуване на отпадналите. Искам да има.

# 2 276
  • София
Добре де, и на мен АМ ми беше много неприятна, даже повече и от Весо. Но това няма значение за преценката ми, че той се държа отвратително и е примат и половина. Обектът няма значение.
Не го разбирам и това, че за да си кавалер, трябва отсреща да има "дами", за да се държиш възпитано, трябват не знам си какви други условия... Или си възпитан, или не си; или се държиш нормално, или си търсиш оправдания.

# 2 277
Значи снощи на въпроса в студиото кой искате или трябва да спечели забелязахте ли Е/С как не казаха име? Казаха кой е силен като състезател, но трябвало да спечели добър човек. Но име не. Защо според мен. Защото там според тях добри хора няма. Няма някой, който да не са осмели, критикували, за когото да не са злословили или коментирали. Томас и Веско, но само защото не са живели с тях. Та доста уклончив отговор, отново показващ това, че те смятаха себе си за най-достойни-като хора, като играчи, като състезателки, като всичко. Аз вече съжалявам, ако няма да има гласуване на отпадналите. Искам да има.

аз определено ще съжалявам, ако няма гласуване на отпадналите. В него Добрин би имал големи шансове. Иначе ще се опитат да наложат Веско с смс-и

# 2 278
Oт Инстаграм, цитирам:

vesko.panchev
Разбира се, че ще направя отделен пост за събитията, двете ми желания към Ана-Мария - гладенето на ризата, г-н Панчев и като цяло моята позиция по въпроса и прочие. Хората които ме познават знаят кой съм и колко много е нужно аз да покажа подобно поведение и лице. Това е в следствие на затворената среда, много събития, преживени моменти, ощетявания и провокации. Просто съм човек който търси добрия тон и съм много ама много търпелив и тактичен. Никога през живота си не съм търсил конфликт и саморазправа без да съм бил провокиран до ниво в което е наложително да покажа че трябва да се съобразяват, мерят приказки и действия. Така да започна от далеко... Племето Славяни беше ощетено поне в четири битки от които две номинационни от които крайният резултат беше, че загубихме достойни хора! Контузените играчи не се контузиха докато се разхождаха на плажа събирайки мидички! Тези неща и неправди стояха дълбоко в мен и не ми даваха мира. Много от нещата които се случват не се показват най-вече човешки отношения и тнт... Ана-Мария като беше при Траките нямах никакъв контакт с нея. Знаех, че пее чудесно и че е добро момиче. В битките всички знаехме, че тя почти не взима участие. Когато отиваха на плажа за втори път, аз я извиках и и казах че съм заровил жар и че само трябва да си разпалят огъня. Веднъж също им бях уредил хляб разбира се с риск. Винаги съм играл феърплей с противниците си и съм се стремял да бъда човек преди всичко! Както всички казват това е една игра, но за мен беше повече от игра! След като Ана-Мария дойде при нас за мен а и не само за мен тя направи поредица от грешни решения и действия някои по собствено желание други провокирани от самочувствието което Радостина и даваше. Първата беше, че се размени с Март. След като знаеш как си стигнала до тук остани с монинацията и се бори. Така ставаш герой, както сред нас така и за зрителите. Тогава почна много хвърчи за нещо за което нямаше принос а късмет. После извоюва в изцяло женска битка второ място като отстани Март. Върна се пя, подограва се, смя се ихидно на момче на което аз държах и подкрепях. Пак след супер късмет стана капитан и там вече започна да коли и беси наред.

vesko.panchev
Продължение —> Човекът стигнал до този етап на играта носейки го на гръб и с пълен късмет си повярва... Аз през цялото време я гъбарках тънко по ръба, докато тя ме нареждаше... Аз продължих да бъда найс и във всеки синхрон/интервю съм почвал с това колко много я уважавам като изпълнител но не и като достоен играч в Игри на Волята. Много сме си говорили и тя все повтаряше това е една игра и ще си я играе както ми е кеф. Казвах и предупреждавах я, че си е повярвала много и че се излага. Така беше до този епизод. Пръснаха я във социалните мрежи. Сега мен изкараха че едва ли не съм я убил. Аз исках по някакъв начин да и покажа, че не права. Имах желанието да ми изглади ризата за вечеря и да се обръща към мен на Г-н Панчев тя каза добре. Нито съм я псувал нито съм я заплашвал. Тя ако беше казала че няма да го направи аз също щях да бъда ОК, какво мога аз да и направя на нея? Аз съм говорил с нея многократно след това и съм и се извинил както и тя на мен. Това е

# 2 279
  • София
Каквото и да напише, от колкото и кладенеца вода да донесе, все тая - абсолютно нищо не е в състояние да оправдане постъпката на този питекантроп. Да се връща в дупката, от която е изпълзял!  Confused

Общи условия

Активация на акаунт