💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 465
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 295
В Инстаграм са отговаряли от продукцията на въпроси относно финала.От понеделник всеки ден по 1 участник ще отпада ,така до четвъртък.В петък директно от 21.00 ч в студиото в София ще е финала .Ще присъстват всички напуснали и ще се гласува само с СМС за последните четирима  останали .
Скрит текст:
Добрин,Веско и Юлиян са ясни ,ама кой е четвъртия? Пламен?  Thinking

Ама така не е честно Angry

Скрит текст:
Искам поне една игра, в която Добрин да измете терена с Веселин, иначе няма да гледам! Imp

# 2 296
Тупарев тъпанар !!!
Няма да има явно финална игра,която да определи последните двама финалисти. Ама защо да се вкарва в разходи, като може и да не ги прави. Съсипа един иначе не лош формат.

# 2 297
  • Пловдив
Финалът ще е тотално претупан, а гласуването само с смс-и възможно най- тъпия вариант. Четвъртия сигурно е Пламен.

# 2 298
  • София
Няма да има финална игра?! Колко тъпо. ББ си знае продуцентът, ББ си бае...

# 2 299
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте,

Вашата жалба е подадена успешно и вече се обработва от администрацията ни. За резултата от извършената проверка и предприетите действия ще бъдете уведомени своевременно.

С най-добри пожелания:
Екип СЕМ
Писах, че съм възмутена (и защо) от поведението на ВП срещу АМ, както и от това, че от продукцията НЕ са го дисквалифицирали на мига.
И аз, както някой по-назад предложи, предлагам новата анкета да е във връзка с подадените жалби. Интересно ми е колко са и дали ще има някакви последствия.

и аз съм навит да пуснем таква анкета
"А ти пусна ли жалба до СЕМ?"

# 2 300
Така е. Аз, ако бях на мястото на Ана Мария сигурно щях да се разплача даже.....
Трябваше да го прати на майната му, да му изсъска. Дори ако се беше разплакала, щеше да покаже повече характер, от това което направи. Беше жалка в опитите си да го иронизира и накрая се поддаде на провокацията му. Толкова беше втрещена, че вече не държи положението в малките си ръчички, толкова беше потресена, че той се върна, че не знаеше нито на кой свят се намира, нито как реагира. Не се чуваше какво говори изобщо.
Очакваше защита от словесните му нападки, не я получи и....Абе цялата сценка осмя и двамата. Не харесвам нито него, нито нея и не ме касае кой знае колко какво си казват един на друг. Бих се радвала и двамата да се разкарат от играта, плюс Радостина и Венцислава.

# 2 301
  • Canada
Царица-парица над всичко, не е важна играта, а да се съберат едни пари Confused Това по повод финала.
Пуснах жалба и аз, надявам се на адекватни действия от СЕМ. В СПАМ беше мейла за потвърждение.

Малодушието на Томас и Радостина е също толкова гнусно както поведението на анабола Confounded

# 2 302
Здравейте,
на 30-11-2019 в 0:45:06 от Вас е подадeна жалба със следното съдържание:
Скрит текст:
Уважаеми представители на СЕМ, Днес в "Игри на Волята"Участникът Веселин Панчев видимо агресира спрямо участничката Ана-Мария Крайчева. Той я принуди, чрез вербална и физическа агресия (размахване на юмруци,заплашително надвесване над нея, светнали очи) да му глади ризите и да се обръща към него с "г-н Панчев" защото е победител в днешната игра. Следва да се отбележи, че същата Ана Мария миналата седмица бе победител, но въпросният господин Панчев не я е наричала "г-жа Крайчева", нито й е гладил ризите. Неговата теза бе "аз съм победителят", от което излезе, че едва ли не се е сдобил с някакви специални привилегии да правораздава. До този момент в предаването "Игри на волята" е имало и други победители и никой не се държал по този начин. Цялото му държане бе изключително мутренско и обидно: "Ще ти покажа кой кара влака" "ТИ НЕ СИ ЛИЧНОСТ! Ти си турист. ТИ СИ КУФАР!" . Отричането на някого че е личност е отричането на Конституцията на България и на Хартата за правата на човека. Следва да се отбележи че таз вeчерашното поведение на г-н Панчев бе връхна точка на цяла седмица агресия срещу участничката Ана Мария. В понеделник той каза по нейн адрес "Ако бе мъж щях да я привикам на четири очи да решим проблема" и направи жест с юмрук. Днес на три ракии той поне десет минути размахваше юмрук на млада жена, която тежи наполовина на него. Срамно е, че НОВА ТВ не прекратиха веднага излъчването и не дисквалифицираха участника. Това е послание към децата и младежите - може да си сексист и насилник, но щом имаш правилните анаболи - всичко е "на шест" Отправям молбата си към СЕМ светкавично да се заемете със случая. Припомням, че за подобна агресия бе наказан г-н Волен Сидеров, а тук тя тя доби и фаза на унижаване на личното достойнство, т.е. следва наказанието да по-голямо. Призовавам СЕМ да влезе в дадените му от закона правомощия и да принуди НОВА да санкционира поведението на споменагия учстник Веселин Панчев
За да бъде зачетен като валиден, моля да го потвърдите като посетите интернет адреса посочен по-долу:
https://www.cem.bg/jalForm.php?id=3637&cc=3db11d259a9db7fb8965bdf25ec850b9
С уважение, колектива на СЕМ

# 2 303
Ето при кого е щита след игрите в понеделник 😎
Скрит текст:

Blush  Това според мен не е щита, а някаква дървена табела.
Скрит текст:
Поне така на мен ми се струва. Разбира се, това не значи, че Юлиян няма да вземе имунитет, аз всъщност се надявам да го прави всеки ден до петък, но това не е щита. Може и да греша де.

За третото лице приемам, въпреки че това беше инцидентно и умишлено. Но ок, приема се.:joy
:

Според мене calabaza е много наблюдателна и... права.
Скрит текст:

# 2 304
Това да не се окаже табелата с надпис "Веско Панчев"?
----
Grinning Grinning
Оххх, тази табела,  с надпси Веско Панчев, ще намери достойно място до волейболната топка на Том Ханкс от "Cast away"/Корабокрушенецът

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 16:06 от Лорд Сняг

# 2 305
Не е табела, щита е!

# 2 306
да, малодушието на двамата други участници е обидно. За да съм честен - именно то ме подтикна да пиша жалби. Някой трябваше нещо да предприеме. ако не участниците - зрителите.
Защото иначе ще се окже вярно, че сме робски народ и че както е казал Славейков "не сме народ, а мърша - ще кжа туй и тук ще свърша".
И ако Радостина може да бъде разбрана (но не и оправдана), защото е жена и Анабола можеше и нея да набие, то Томас бе длъжен да защити АМ. какъв кавалер е?

Поведението на Томас и Радостина снощи е описано най-точно от Иля Илф и ЕВгений Петров " Много свобода се даде на жената при съветската власт - каза някой в крайната кутийка отляво.
Отиде да се дави - казахав третат кутийк. В петт кутийка включиха примуса и започнаха да се целуват"

Двнадесетте стола.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 16:12 от Лорд Сняг

# 2 307
Едно мнение от ФБ относно финала, с което съм абсолютно съгласна:

Простотия до шия - това Биг Брадър ли е или Игри на воля?!
Ние от вкъщи ще определяме кой да спечели...ами тогава да ни бяха питали и по време на играта кого да гоним. Какви бяха тези битки, двубои, пандори, сега гласувайте да съберем парите и да ги дадем на еди кой си! Пълна пародия е тази игра, съжалявам участниците!

В оригиналния формат победителят се определя с финална игра + вот на зрителите, а ние май ще минем само с гласуване.

# 2 308
ТИ ЗАСТРАШИ ИМЕТО ВЕСКО ПАНЧЕВ!
ТИ ЗАСТРШИ ЕДИН АВТЕНТИЧЕН СЛАВЯНИН!
- и размахване на пръст!

ТИ ЗНЕШ ЛИ КОЙ Е ВЕСКО ПАНЧЕВ?!

# 2 309
От 5 минути не мога да спра да се смея с това видео на Рапунцел

https://www.instagram.com/p/B5fZWr0lmRx/

Общи условия

Активация на акаунт