💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 715
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте , да се запиша и аз с едно коментарче.
Едвали съм само аз, която всеки път почти на 90% разбира кой ще е победител, само от промото, което въртят.
Съдейки по скандалите, които ще се вихрят при траките в този епизод, очаквам да са изгубили териториалната битка. Юлиян винаги е толкова разпален след загуба.
Много ще ме е яд ако се окажа права..

Относно смяната на Ана Мария с Март и реакцията на Весо - то и аз да бях и аз щях да се сменя. Всеки гледа собствената си паничка, “герои” и “жертвени овни” не ни трябват. Ана хич не ми е приятна, но пък какво толкова.. в случая си е права за себе си.
Весо ми пада в очите с всяко предаване...
Добре че махнаха Март, че и той ми беше доста противен.. И безсмислен освен в игрите с плуване..

Извинявам се за дългия пост😊

# 286
Тази греда на която Март цапецна колко широка беше? Днес пробвах да мина с ръце зад гърба по една греда 8см на двора и нямах никакъв проблем. Голям смях с тези тримата в жълто  Mr. Green
Аз съм за Радостина - държи си ги на каишка всички  Sunglasses
Март е висок , най-вероятно е размер 44 на краката,което си е доста за да минеш по греда 8 см. Не е еднакво да ходи жена 50 кг с краче 37,38, и мъж 80кг с голям крак.
Даже трябва да му е и по-лесно! Като му гледам краците, поне с 46 размер е,  с тоя разкрач, трябваше с 4 крачки да я мине гредата, но той не можеше да запази равновесие на нея, не друго...

# 287
  • София
Тази греда на която Март цапецна колко широка беше? Днес пробвах да мина с ръце зад гърба по една греда 8см на двора и нямах никакъв проблем. Голям смях с тези тримата в жълто  Mr. Green
Аз съм за Радостина - държи си ги на каишка всички  Sunglasses
Март е висок , най-вероятно е размер 44 на краката,което си е доста за да минеш по греда 8 см. Не е еднакво да ходи жена 50 кг с краче 37,38, и мъж 80кг с голям крак.
Даже трябва да му е и по-лесно! Като му гледам краците, поне с 46 размер е,  с тоя разкрач, трябваше с 4 крачки да я мине гредата, но той не можеше да запази равновесие на нея, не друго...
Да ама ако ходи напред, пък той не можа нещо.
 Ето го и Юлиян и той като Веско, не си вдига чинията , не си ги мие.

# 288
Да, лъвовете мразим да мием чинии. Ей много лош Юлиян бе, не забравя.. и захапва отново. Ама скандала, ако е сега... може и да бият после, кой знае

Тук ясно, но и в резиденцията не видях да има съдомиялна?

# 289
Е, това че не можа, си е защото си не може нищо, а не му е виновен размера на обувките.

# 290
Той току що каза, че си е измил своята. Чужди чинии и аз не мия.

# 291
Точно като ситуацията с "децата" и "кажи добро утро". Венцислава си го провокира тънко Юлиян, той се връзва.

# 292
  • Испания
Ами, Венцислава започна. Пак.

Не е вярно, че лъвовете не обичат да мият чинии. Аз обичам.

Сега двете кукундрели са наред да лазят по нервите.

# 293
Тази Венца, що не накара Весо, Март или Томас да си мият чиниите, че и техните на жените да измият.
Сега се сетила, да казва и жали с кой ще живее Юлката.
Отвратителна, подмолна, гадна и не знам какво да напиша за тази. Рядко срещано долно същество.

# 294
Не се знае откъде е започнал разговора, дават развръзката. На мен пък  Юлиян е мега неприятен.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 20:23 от La_Valletta

# 295
Охо, 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, и ти ли си лъвче, добре дошла в прайда! Simple Smile

Аз много мразя да мия чинии, дори своите, както остава на още хора. Мързеливите хора са измислили съдомиялни машини. Но има моменти, в които човек трябва и може да се адаптира, но егото на Юлиян няма да позволи такова нещо. Виж ако беше Добата той е душичка Simple Smile

Лъвовете обичат да готвят щото го приемат като изкуство и грижа, и внимание, или поне аз Grinning Grinning ама на Веско бих му нахлюпила тигана с картофките.

# 296
Аз пък си мисля, че точно този скандал е изкуствено създаден... Тоест режисиран. Другият вариант е Венцислава да, харесва Джулката... Второто по ми се вярва 😁

# 297
Веско в играта го раздава добряк, но само  когато му се върви по водата, направи ли някой нещо, което не му се нрави и цялото му лице се изменя, чак малко зловещо ми изглежда и ме плаши. Това наблюдавам сега с Ана, същото се случи и когато Амелия номинира Томас. Нея уж я закачаши - сваляше, сега се разпява с Ана, а всъщност изглежда, че иска да им цапне един - Как тъпите женки ще му развалят схемите. Даже Амелия тогава го коментира колко е особен и как всъщност едва се сдържа.

# 298
  • София
Все се чудех как не се разболяват тия хора, все пак мокрят се в морето, после ги брули вятърът по плажа (последните епизоди ми изглеждаше хладно и ветровито), но Анчето ме успокои, че всичко е нормално, настинала е. Ми съчувствам й. Simple Smile Обаче колко се е въодушевила от победата си над Март... Grinning

Това с чиниите не го разбрах откъде тръгна, но аз и не им знам предисториите на Ю. и В., не съм гледала в началото. Общо взето драканици  тип ББ, каквито не харесвам.

# 299
Мега простотия на Венцислава да тръшка мръсна чиния докато Юлиян вечеря. Отврат

Чируз така не се чисти, пак издънки на продукцията

Общи условия

Активация на акаунт