💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 579
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 600
хехех .. ако играта е да задържат гредата опряна на тавана с главата си на Ана-Мария и давам между 60 и 90 сек.

# 601
  • Бургас

А крем за стъпала на д-р Шол им дадоха още миналата седмица.  Laughing
Видях, ама не разбрах, охлаждащ ли беше, за меки стъпала ли беше, против миризми ли? Все ще е останал някакъв артикул от линията неподарен, че да им го дарят тази вечер след капитанска.

# 602
  • Другата България
Това е Пламен, нали? Не е Добрин? newsm78

Значи довечера според мен и в двете племена ще се тегли чоп за пусто капитанство. И то с напълно еднакъв мотив и в двете племена-предимството при гласуване за елиминация/номинация. Голям страх ги тресе всички, основно двамата жълтурковци. Видяхме при тях радост за очите и ушите ми-Радостина се опълчи на големия лидер, направо подскочих от стола /а то пък после се оказа, че земетресение имало Laughing/. При траките пък всеки се предлага сам себе си, даже и Венца Shocked #Crazy, много напориста стана тази жена накрая бре, ще речеш, че досега не ѝ е давано поле за изява. Та с чоп ще са тези двамата, и Анка просто трябва да отпадне, няма как да не загуби всъщност, а дали ще отпадне днес- 33uu. Но хора, не знам за вас, но на мен и за мен най-дразнещото нещо вече не е Венцислава с нейния ...неразбиращ поглед на моменти и вечното стоене в сянка и на сухо, не са двете близначки с кудкудякането си и обидите и подигравките, дори не е и Веселото американче с големите гърди. Смехът на Анка Арията другари, този смях направо ме кара да получавам екстрасистули, тахикардия, аритмия и на моменти нарушено съзнание и предколапсно състояние. Няма такъв смях, аз даже не мога и да го охарактеризирам. Откачам, да си ходи вече тази девойка, или поне да си мълчи, че толкова си повярва от една победа за три месеца, че вече се вижда на Миланската скала с пачките в джоба.

# 603

Значи довечера според мен и в двете племена ще се тегли чоп за пусто капитанство. И то с напълно еднакъв мотив и в двете племена-предимството при гласуване за елиминация/номинация. Голям страх ги тресе всички, основно двамата жълтурковци. Видяхме при тях радост за очите и ушите ми-Радостина се опълчи на големия лидер, направо подскочих от стола /а то пък после се оказа, че земетресение имало Laughing/. При траките пък всеки се предлага сам себе си, даже и Венца Shocked #Crazy, много напориста стана тази жена накрая бре, ще речеш, че досега не ѝ е давано поле за изява. Та с чоп ще са тези двамата, и Анка просто трябва да отпадне, няма как да не загуби всъщност, а дали ще отпадне днес- 33uu. Но хора, не знам за вас, но на мен и за мен най-дразнещото нещо вече не е Венцислава с нейния ...неразбиращ поглед на моменти и вечното стоене в сянка и на сухо, не са двете близначки с кудкудякането си и обидите и подигравките, дори не е и Веселото американче с големите гърди. Смехът на Анка Арията другари, този смях направо ме кара да получавам екстрасистули, тахикардия, аритмия и на моменти нарушено съзнание и предколапсно състояние. Няма такъв смях, аз даже не мога и да го охарактеризирам. Откачам, да си ходи вече тази девойка, или поне да си мълчи, че толкова си повярва от една победа за три месеца, че вече се вижда на Миланската скала с пачките в джоба.
Коментираше се, че даже е Юлиян. На мен ми е странно, ако е Пламен защо втора поредна седмица е на капитанска..

# 604
Хахаха и мен много ме дразни смеха на Ана. Щом нечий смях ме дразни положението не е розово. Обаче ми доставя удоволствие, че Веско се дразни и побърква, затова мога да я изтърпя още малко.

# 605
Скрит текст:

Коментираше се, че даже е Юлиян. На мен ми е странно, ако е Пламен защо втора поредна седмица е на капитанска..

Защото във въздуха се носи мириса на едни 200к и страхът във всички е голям.

# 606
  • Другата България
Скрит текст:

Защото във въздуха се носи мириса на едни 200к и страхът във всички е голям.
Laughing thumbsup tooth Защото както казах вече, според мен са теглили чоп.
Не е Юлиян това. Не мога да го сбъркам него. Embarassed

# 607
Аз не мисля, че Юлиян ще остави нещата на случайността /да се тегли чоп/. Ако всички са искали да отидат на капитанска, той просто може да е подкрепил Пламен и за него да са станали два гласа.

# 608
  • Другата България
Да, и така може да е.

# 609
Благодаря за темата, колажа е уникален 😂 Не мисля, че трябва да критикува-кой как се отнесъл с другия. Ами, големи хора са, да се оправят. Аз, ако бях на мястото на Юлиян щеше за постоянно да се ям с близначките. Ами, заслужават си! И Веселин се държи секситски, защото му го позволяват.
На мен, нещо не не ми се връзват нещата и аз, като близначката се оплетох. Томас и Венцислава, не отпадат по сценарият. Пламен има имунитет. Близначките са живяли с Томас в колибата. В спойлера тримата най - силни остават. Анка, като капитан ще изпрати мъж. Така, че пълна загадка ми е кой отпада тази седмица. Моля, за спойлер! Не ми се иска да е трак🙄

# 610
  • Испания
За първи път виждам коментар от продукцията в нечий профил на участник /може би не съм се заглеждала/. И то какъв коментар! Освен ако фирмата, която рекламира Пламен, не е рекламодател на формата.

# 611
  • София
Може да няма вече отборни битки. Пламен печели имунитет, а останалите се борят всеки за себе си. Падналите сряда и четвъртък отиват на елиминация в петък. Абе, не знам, омотах се вече.

# 612
Ако днес никой не отпадне от играта след загуба на капитанската битка то дуела ще е между Веселин и Близначките ( номинирани вероятно заради слаба игра в загубената номинационна битка ). Веселин остава.

Ако днес има отпадане ето това предположение ми се струва най-добро
Да,  според развитието на събитията звучи логично, но според сценария има несъответствие в бройката. Преди Томас би трябвало да има още някого.
Вариант е Ана пада от Пламен, отпада от шоуто, съответно той става финалист и следва обединение.
Сряда и Четвъртък нямаме номинационни битки, а две битки за имуните, след това номинация и петък елиминация.
А, Венцислава бие Томас не като в елиминация,, а в битка първа за имунитет.

# 613
  • Другата България
За първи път виждам коментар от продукцията в нечий профил на участник /може би не съм се заглеждала/. И то какъв коментар! Освен ако фирмата, която рекламира Пламен, не е рекламодател на формата.

Най-добрия какво? Участник? Състезател? Вратар? newsm78

Значи пак гледах промото. Изключително нагло държание на "джентълменът", който НЕ обижда жените към Анка-закани, заплахи, е, за играта-билети ще ѝ подпечатва, ехидни подмятания, подигравки...така се прави Веско, пред нея усмихнат и нацепен, зад гърба ѝ змии и гущери. Тя може да си го заслужава, ама бъди мъжкар де, какъвто се биеш в гърдите, че си, изправи се пред нея и го кажи, а не така като Септември, пардон, като мишка.
От траките близначките, Венци и Добрин се самопредлагат за капитани. Естествено. Стратези. Grinning Юлиян и Пламен мълчат. Може би наистина Юлиян ще подкрепи Пламен и затова ще иде той.
Ако днес никой не отпадне от играта след загуба на капитанската битка то дуела ще е между Веселин и Близначките ( номинирани вероятно заради слаба игра в загубената номинационна битка ). Веселин остава.
Няма да са те. Нали уж живели с Томас в обединеното племе?

# 614

Или са го прецакали по някакъв начин с правилата.

Общи условия

Активация на акаунт