💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 596
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 510
Много наглеят Веско и Томас. Не съм виждала в друго предаване хора толкова да са си повярвали, че всички са им длъжни. В случая ме карат чак да симпатизирам на Радостина и Ана Мария което само преди седмица беше невъзможно.
Абсолютно! Не мога да я понасям, но сега и стискам палци... онези две говеда си го заслужават, дано двете не отстъпят!

Радостина не вярвам да отстъпи.Все пак това е на живот и смърт.Надявам се да успее да ги извърти по някакъв начин.В краен случай,  ако не се разберат най-добре да теглят чоп.

# 511
Аз не си представям как ще се срина психически, когато знам, че някой се опитва да ме срине психически!
Те и близначките така мислят, но на Юлиан му се получи.
Наистина ли не ви се е случвало в живота?
БигЛюбо- редактирай се, че имаш два последователни поста и ще те изтрият.

# 512
Ми не. Като знам, че е нарочно именно с цел да ме извади от равновесие, как и защо да му направя удоволствие да изляза от това равновесие?!

# 513
Аз не си представям как ще се срина психически, когато знам, че някой се опитва да ме срине психически!
Те и близначките така мислят, но на Юлиан му се получи.
Наистина ли не ви се е случвало в живота?
БигЛюбо- редактирай се, че имаш два последователни поста и ще те изтрият.

А на Венцислава и се получава с Юлиян, Simple Smile лекиииинко го троли от време на време.

# 514
Може да има много недостатъци Веско,  но в никакъв случай не се държи агресивно и не обижда жени.
Въобще. Никога! Joy
Може и да не съм прав.Може да съм пропуснал.Припомни ми поне един случай в който Веско е обидил жена и се е държал агресивно.

# 515
Обидно ли е Веско да ме праща да нагледам картофките- я да опита да изпрати американка. Обидно ли е да иска да яде повече, защото е МЪЖ? Обидно ли е да принизява жените до кухненски уред и дребен сексуален обект? В САЩ за по- малко от това ще го вкарат в затвора...
А излизането от равновесие не е доброволен акт, а химия на тялото и мозъка. Не е искам, не искам. Ако не ви се е случвало живеете на планински връх.

# 516
Цялото му поведение към жените е обидно, Любо, какво се правиш на изненадан и неразбрал! Ако имаш дъщеря и някой я гледа лакомо, докато я праща да мие чиниите и да му пече картофи, няма ли да го сметнеш за обидно? Не ми отговаряй....

# 517
  • Варна
Капитанска-Ана и Пламен- победител Пламен- награда имунитет и първи финалист/обединение/;
Номинационна1- губят траки- номинират Венцислава;
Номинационна2-губят славяни- номинират Томас /Ана капитана има 2 гласа/
Петък по сценарий.
Дали е възможно да е това?

# 518
  • Другата България
Капитанска-Ана и Пламен- победител Пламен- награда имунитет и първи финалист/обединение/;
Петък по сценарий.
Напълно. Само дето не виждам как ще номинират Венцислава .
Мари. ....линк? Скучая.

# 519
Не беше виновна близначката за загубата, със змията наваксаха и имаха минимална преднина преди да почнат да хвърлят ринговете.

Нали имаше една снимка на Стоян и Пламен, дето се казваше, че бил отпаднал на крачка от финала.

# 520
  • Варна
Мари. ....линк? Скучая.
Юлиян- Венцислава, Добрин- Венцислава, 2в1 и Венцислава-Юлиян и Пламен- капитан, избира Венцислава, а не Юлиян.

# 521
  • Другата България
Именно Добрин ми е под въпрос.

# 522
Скрит текст:
Петък по сценарий.
Мари. ....линк? Скучая.

Юлиян- Венцислава, Добрин- Венцислава, 2в1 и Венцислава-Юлиян и Пламен- капитан, избира Венцислава, а не Юлиян.

Ако сценария е верен този вариант е възможен само при победа на Ана-Мария в капитанската битка и внезапна смърт на загубилия ( т.е. отпадане на Пламен от Ана-Мария ).

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 00:55 от Bengun

# 523
Да,  според развитието на събитията звучи логично, но според сценария има несъответствие в бройката. Преди Томас би трябвало да има още някого.
Вариант е Ана пада от Пламен, отпада от шоуто, съответно той става финалист и следва обединение.
Сряда и Четвъртък нямаме номинационни битки, а две битки за имуните, след това номинация и петък елиминация.
А, Венцислава бие Томас не като в елиминация,, а в битка първа за имунитет.

# 524
Да Валия, напълно възможен вариант също.
Утре ще разберем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт