💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 649
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 450
охх дремнах този следобед и имах еротичен сън с Веско, никога не съм се срамувала повече от себе си SadSadSad Толкова антипатично ми е това същество....да не кажа , че е най-голямата чума в тоя формат
хахахаххахахахахахахха смея се с глаас! Любимият ми коментар хахахаахаххахах

# 451
  • София
Много наглеят Веско и Томас. Не съм виждала в друго предаване хора толкова да са си повярвали, че всички са им длъжни. В случая ме карат чак да симпатизирам на Радостина и Ана Мария което само преди седмица беше невъзможно.
Абсолютно! Не мога да я понасям, но сега и стискам палци... онези две говеда си го заслужават, дано двете не отстъпят!

# 452
Ха, разбрахте ли сега къде е била битката Венцислава - Томас Smiling Imp

Как разбрахме?

# 453
Сега я втасахме с еротичните сънища- ПУ, ПУ, ПУ- като се пее в една реклама “да си плюя в плазмичка”!(в песента е пазвичка).
“Моето момиче”, спешно иди да ти леят куршум и киприянови молитви 6 пъти на ден!

# 454
Здравейте!
Известно ли е как се казва къщата, в която настаняват победителите всяка седмица?
Извинявам се, ако въпросът е вече зададен!

# 455
Днешната игра беше забавна. Когато Веско хвърли змията от високото препятствие се притесних, че ще затрупа Ана-Мария ))). Добрин под мрежата пък  влачеше змията с все племе.

# 456
Ох толкова ми е смешно и забавно с вас, не мога да повярвам, че отначало си го гледах сама Grinning и не го коментирах с никого.

Колко жалко, че не съм гледала Сървайвър...сигурно е имало тема и за него!

Много ми е смешно за всичко тази вечер Grinning Grinning Grinning

# 457
БаУета си намери майстора в лицето на Радостина . По принцип не ми допада хич , но много ми харесва как им се опъва на тея принцеси Веса и Теса . Време беше някой да им покаже , че слънцето не изгрява за тях 🤦🏻♀

# 458
Не мисля, че загубата е по вина на близначките. За славяните последните рингове хвърляше само Веселин. Защо?

# 459
  • Пловдив
Добата страхотен както винаги Relaxed Яд ме е на близначките, че така въртяха очи на масата. Уж са умни момичета, а за толкова време така и не успяха да прогледнат и да го оценят този човек по качества.

Много интересно какъв ли ще е залогът на капитанската битка утре и дали загубилият няма да отпадне. А такова желание за капитанстване досега не е имало. Всеки иска да има решаващия глас на този етап от играта. И как така победилият ще е първият сигурен финалист Thinking Може би наричат финалисти тези, които попадат в обединеното племе. Ако е така, значи ще има обединение след капитанската.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 22:35 от milandria

# 460
На Александра очилата бяха огледални, но много бързо мина промото и не видях какво се отразяваше. Дали някой не е бил достатъчно наблюдателен?
Никакъв шанс да се види нещо.

# 461
  • София
Да, и аз върнах, за да видя .. нищо не се вижда.

# 462
Не мисля, че загубата е по вина на близначките. За славяните последните рингове хвърляше само Веселин. Защо?
Мисля, че когато са по-малко играчи в отбор, е важно в началото да се изредят всички, а после сами решават.

# 463
  • София
Защото се изредиха и после вече няма значение. А точно близначките се оакаха, първо едва развърза възела ,после не можа да вкарат ринга сума време, докато не е вкаран не може да хвърля друг . Така и не разбрах коя къде игра, не че има значение.

# 464
Чакай не разбрах.. Как първи финалист ? От една игра директно отиваш в челната тройка и пропускаш игрите до тогава и седиш  и гледаш как отпадат останалите 6-7 човека.... ?!??!?!?

Пс: бахти как не показаха нарочно кой ще е на капитанската .

Общи условия

Активация на акаунт