💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 576
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 645
Заговорихме тук за зодии вчера или днес беше, за Козирог и Веселинчо цъфна с публикация за Козирог. Слочаенос? Не мисла!
Не съм учудена за догадките за контакт на Анка с Ники Мартинов. По-скоро гаджето ѝ покрай Сървайвър може да се знае с него, та от там нещо.

# 646
  • Другата България
Каква изненада! Бомба! " "Открита война" при траки! hahaha
Там няма как да е иначе, с тия главни действащи лица, там каквото се мисли, се казва и от двете страни, скрито-покрито няма. Докато при славяните се свири на стратегическа и джентълментска струна-ахо-ихо пред теб, после зад гърба ти ножа ала Венцислава и ариведерчи Ани, came to reality!

# 647
  • Испания
Снощи голям смях ме напуши, като видях балерините с ризки на цЪФтенца.

Томас дали не брои хапките на Радостина?

# 648
Сичко живо по тия формати яде като невиждАло! Егати! Тая чиния на Радостина е толкова пълна, че аз не мога да повярвам, че жена с нейните размери може да изяде всичкото това нещо и то на вечеря. Ма това са си мои впечатления...

# 649
  • Другата България
Същото си го помислих и аз.
То затова се наляха всички и станаха закръглени-и мъже, и жени.
А Томас наистина гледа като отровен, все едно няма и за него, та на Радка в чинията зяпнал...

# 650
  • София
Е айде сега - 150 грама домати с краставици, две картофчета и 1 кИфте да има в чинията. Чак па толкова - дневния прием за жена като нея е 1800 калории, тук няма и 600....

# 651
аз бях потресена още в началото, когато сформираха племената по техните, продуцентски критерии. И "красивите" изведнъж се оказаха всички до един, с изключение на Йоана-100% сигурно, че са на този, на онзи, таткови, плеймейтки, актриси, фотомодели, блогъри, влогъри, мистъри, систъри, Лудогорец... Tired ooooh! Naughty свят да ти се завие.
Амелия на кой е била човек? :/

# 652
Амелия блогър и известен веган активист. Тя водеше парада на ония дето се бяха направили на пържоли и лежаха по улиците.

# 653
  • Другата България
Не се ли оказа, че и тя е някаква публична личност? Значи аз никога не съм се интересувала от славяните, много малко съм писала за тях, не съм ги следяла из социалните мрежи, така че не казвам, че е нечии човек. Всичко прочетено за тях, или почти всичко, съм изчела тук. А мисля, че беше известна с нещо преди предаването. Някаква детска градина ми се върти, но може и да греша.
Амелия блогър и известен веган активист. Тя водеше парада на ония дето се бяха направили на пържоли и лежаха по улиците.
Благодаря, Бела. Знам, че бях чела нещо и за нея.

# 654
Добата с падащите звезди  и черните дупки е върха.И Венцислава която  го   слуша.Grinning

# 655
  • София
Анка-капитанка с изявление

# 656
  • Canada
На мен друго ми се наби в очите вчера и страшно ме дразни. Славяните ги глезиха с езда, сърф, АТВ, археологически разкопки... само тестостеронните мъки на тримата балетисти дето не облекчиха Confounded

На траките им замазаха очите с една разходка с лодка и толкова. Прабългарите дори не помня намазаха ли нещо  Thinking

Това отявлено фаворизиране е ужасно дразнещо и показателно за капацитета на продуцентите, не на зрителите.

# 657
Bengun, аватара ти е супер)) Как бързо мъжете се ориентират към хубавото))
Обмислям да сложа и аз някой мъж-мечта със замечтан и реещ се поглед на моя))

# 658
О, не! Наистина ли...... тези ми бяха крайно противни.

А за Радостина и чинията й...защо да е много хм.. аз ям повече от нея доста често Grinning и размерите ми са по-малки от нейните даже.

# 659
Bengun, аватара ти е супер)) Как бързо мъжете се ориентират към хубавото))
Обмислям да сложа и аз някой мъж-мечта със замечтан и реещ се поглед на моя))

Нали ?
Казват, че красотата ще спаси света. Ясно е, че тази миска не е в редовете на спасителките, може би за добро Simple Smile
Иначе ми се стори подходящ аватар, сходен на нивото на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт