💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 589
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Анка-капитанка с изявление
Скрит текст:
Ох, горката, и на тази й стъпвали по гърба. Добре че са те двете с Радостина, че да издрапат мъжете по гърбовете им. То бива високо самочувствие и грешна самооценка, но това тяхното минава всякакви нормални граници.  Rolling Eyes

# 661
  • Другата България
На мен друго ми се наби в очите вчера и страшно ме дразни. Славяните ги глезиха с езда, сърф, АТВ, археологически разкопки... само тестостеронните мъки на тримата балетисти дето не облекчиха Confounded
Това не е сигурно, ама изобщо не е сигурно. Ние не сме видели, но ние колко още неща не сме видели.... Laughing
Анка-капитанка с изявление

Laughing Ама защо така бе Миме, пардон, Анче, ама нали като дойде в славянското племе беше във възторг, радостна, патетична, поетична, попя им, ама нали те бяха такива "джентълмени", така ви обгрижваха двете с мама, нямаха нищо общо с онези злодеи-грубияни траки, пратраки, прабългари, и по-конкретно с един, на когото искаше да натриеш носа? И кво стана сега? Май грубиянинЪТ, дето ти казваше всичко в очите и беше напълно предвидим е за предпочитане пред тази славянска двуличност, ох, красота?
Проглеждат те, един по един проглеждат, излизайки навън, и затова и няма да има гласуване на отпадналите. Много съм хепи аз от този факт. Sunglasses

# 662
Morella Allan Poe, за съжаление да. Хем знам някои неща за тия реалитита, хем се надявам да не е така.

Мери, с теб ли обсъждахме тази тема, душо, или бъркам?

# 663
Начи Анка до сега мълчеше и се съгласяваше, и я мислехме за глупава, сега гледам е решила да писателства и ще го подпечата това впечатление. Да вземе да млъкне докато не се е омазала съвсем, че словото не ѝ е силна страна...

# 664
  • Другата България
Laughing С мен душо, с мен, не бъркаш. Hug
Начи Анка до сега мълчеше и се съгласяваше, и я мислехме за глупава, сега гледам е решила да писателства и ще го подпечата това впечатление. Да вземе да млъкне докато не се е омазала съвсем, че словото не ѝ е силна страна...
Аз пък се радвам, че говори. Написах защо. Нека говори, не казва нищо невярно, напротив.

# 665
  • София
На мен друго ми се наби в очите вчера и страшно ме дразни. Славяните ги глезиха с езда, сърф, АТВ, археологически разкопки... само тестостеронните мъки на тримата балетисти дето не облекчиха Confounded

На траките им замазаха очите с една разходка с лодка и толкова. Прабългарите дори не помня намазаха ли нещо  Thinking

Това отявлено фаворизиране е ужасно дразнещо и показателно за капацитета на продуцентите, не на зрителите.
Аз помня, че прабългарите имаха разходка с лодка и посещение в аквапарк. Но, при тях бяха награди за няколко поредни победи, а не просто защото са в резиденцията.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 00:54 от gery1

# 666
Едно племе нали го водиха на аквапарк и вечеря- май прабългарите бяха.

Червилото на Анка и мен ме дразни. Кусур й ярко червено на стиснатите две мм. устнички.

# 667
  • Испания
Анка само потвърждава правилото: шушумигите винаги се определят като жертви на добротата си. За която и шушумига да се сетя от някой формат, все казва, че пати от добротата си.

# 668
Аз пък се радвам, че говори. Написах защо. Нека говори, не казва нищо невярно, напротив.
Не говоря за информацията от написаното, стилово и граматически е пълна скръб, а нали е представител на интелигенцията...

# 669
За каква доброта говори Ана Мария? Къде беше добротата й, когато номинираше нон стоп Наско поради лични причини, например? Отново със звънкия й смях... като хиена е. Невестулка. Абсурд. Каква доброта... чувствителността да не се бърка с доброта! Както и уязвимостта, наивността... еле глупостта!

# 670
  • Испания
Ама и вие! Угод няма! Да не пее Анка, да не пише! Какво да прави тогава? Дори не става само да стои и да хубавее, защото няма с какво.

# 671
Да се гръмне!

# 672
  • Другата България
Аз не задирям на тези неща, не може всички да са перфектни, всички се поизлагат с публикациите си тук и там, особено когато са автентични. Това не е толкова вжно за мен. По-важно ми е последното изречение : "Съдбата си знае работата". Ха сега? Че и усмивка? Направо ме хвърли в потрес, тази да не вземе верно да бие Пламен? Шъ умрЪ.

# 673
"Уважавам тези, които ми стъпиха на гърба. Съдбата си знае работата."

Съдбата се кове от човека с неговите мисли,постъпки и действия.
Ана-Мария е много безхарактерна, а в нейната професия липсата на характер е огромен минус.

# 674
Laughing С мен душо, с мен, не бъркаш. Hug

Значи помниш колко се ядосвах.

Абе пак се ядосах... ще пиша като ми мине, че да не ме изненада някой келяв адвокат от някоя продукция.

Общи условия

Активация на акаунт