💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 710
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Абсолютно режисиран ББ сценарий на Тупарев с добри актьори. Скандала на Венца и Юлката се получи, повярвах им.  Peace
Иначе Юлиян си каза, че си мие неговата чиния, но не е длъжен да мие на другите чиниите. Ако Венца го прави си е неин проблем и сама се слага в тази група от 19 век. Ами не го прави бе, жена. И така всеки ще си мие неговата си чиния, иначе ще яде в мръсна. Толкова е простичко. Ама трябва скандал да има, за да си запълнят двата безсмислени понеделнишки часа.  ooooh!

# 301
Ей големи злобарки тия близначки.

А Ана Мария прави четки на Томас.. той и Пламен можел да победи Юлиян Grinning

# 302
Кой го казва: като нямаш качества да си траеш... Laughing

# 303
  • София
Да, видяхме го Томас как отвя Юлиян на капитанската...  Laughing

# 304
  • София
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, напълни ми душата с титулния колаж... не намалява удоволствието да им гледам шашнатите смачкани физиономии.  Hug

Веско да излезел срещу Юлиян... Гадостина се докосна до най-страшните му сънища...  Joy

# 305
Ох,Веско горкия като го гледам ,едвам ги слуша и гледа  двете шматки  Satisfied

# 306
  • Испания
Пилешкият мозък е мнооооооооого зле.

# 307
Не мисля, че Томас ще му стиска да се изправи срещу Веско. Той и миналата седмица имаше възможност, но то достраша, мисля и сега ще бъде така.
Най-странното е, че не са ми безкрайно несимпатични "старите славяни". Може би защото новите са просто.....ужасното лицемерие на Радостина и истеричния смях на Анна Мария ми идват too much Wink

# 308
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Радостина е права, но на умника Веселин никой няма право да му казва каквото и да било, особено пък ако е жена. Жените в неговото обкръжение получават възможността само да са хубави и добри домакини.  Crazy

# 309
Може да е всякаква Радостина, но е най-мислещия член на Славяните в момента.

# 310
Е не са ли с 1 пилешки мозък?! Даже да не би да е рибешки...

# 311
Да, видяхме го Томас как отвя Юлиян на капитанската.  Laughing
Важното е че беше почесан по козинката и се възгордя още повече. Тя иска да го прикотка към тях с Радостина в гласуването.

Последно за чинниите, да всеки си решава, казах вече, че го разбирам Юлиян, но когато си с група хора колкото и да ти е трудно е добре да се сработите във всяко отношение. И това всеки да си мие чинията е още едно разделение. Могат на групи всеки път различни хора да мият, почистват след хранене. Както и да приготвят храната. Не е лошо.. няма и достойнството ти да погине.

# 312
  • София
Аз съм малко назад с гледането, ама двете кокошки много гадно дразнят Добрин с рибите.

# 313
  • Испания
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, напълни ми душата с титулния колаж... не намалява удоволствието да им гледам шашнатите смачкани физиономии.  Hug

Най-странното е, че не ми писва да го гледам и се връщам още и още.

# 314
  • София
Може да е всякаква Радостина, но е най-мислещия член на Славяните в момента.
Не най... единственият!

Общи условия

Активация на акаунт