💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 693
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 315
Е кавалер е Веско ,помогна им на жените ,а Томас се метна на коня си и чака вече  Joy

# 316
  • Испания
Е не са ли с 1 пилешки мозък?! Даже да не би да е рибешки...

С един, с един.

Радостина какво върти очите на Веселин. Ще припадна.

Голяма досада и скука днес.

# 317
Е кавалер е Веско ,помогна им на жените ,а Томас се метна на коня си и чака вече  Joy
Е, много е труден баланса... хем да си кавалер, да помагаш, когато трябва, а в други отношения да не изглежда, че си сексист. И на мъжете не им е лесно...

Веско е симпатичен на кон! Радостина с най-изправен гръб при езда! Много хубаво е това с кончетата Simple Smile

# 318
Генерал Панчев...  smile3540

# 319
Минал е покрай генерал!...
Венцислава пак дудне като някоя свекърва! Що не си гледа нейните риби, ми гледа да заяде Юлиян. Ей, проклето бе!

# 320
Не може да понесе критика Юлиян.

# 321
  • София
Когато не търпиш и минимална критика и искаш последната дума винаги да е твоя...

# 322
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Генерал Панчев в присъствието на жени винаги е кавалер. Във всички останали случаи, когато същите тези дами не присъстват, е зает да им крои шапките.  Laughing

# 323
  • София
Е всеки има и положителни качества, ей го нА Веско на кон се справя добре, окуражава и помага на другите.

# 324
Не може да понесе критика Юлиян.
Такива сме царете. Никой няма право да ни критикува Grinning Затова и щеше да ми е интересно да има Овен в предаването.. само Овен може да се състезава по първенство с един Лъв.

Няма да понесе и загубата тая вечер.. и аз няма да я понеса, чак не ми се гледа.

На кон почти всеки мъж изглежда по-мъжествен, със сигурност повече отколкото зад волан или със щанги. За мен де Simple Smile

# 325
Е, от време на време сваляйте я тази корона, да не ви стиска ))).

# 326
  • София
Днес забелязах, че близначките спят на едно единично легло при наличието на другго свободно в тяхната стая.

# 327
Днес забелязах, че близначките спят на едно единично легло при наличието на друго свободно в тяхната стая.
Те в колибата винаги спят така.

# 328
Веско е като магнит или ги трясва с някакъв феромон. Grinning Как почват жените да флиртуват, да се подхилват срамливо...Радост чак опна инвестицията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 329
  • София
Това с кончетата ми хареса. Веско също.
Аз също яздя и чувството е невероятно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт