💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 665
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Преди Томас ще отпада някой друг. А и кой ще прати сега Венцислава за капитан?!

# 481
  • София
Скрит текст:
Томас ще е от станата на славяните. Независимо от напъните си Радостина, не мисля, че има някакъв шанс да е някоя от тях.
Венцислава ще е от страната на траките. Тя отдавна дудне, че иска да бъде, но никой не й обръщаше внимание досега. Да, ама сега се напомпа, че победи в елиминационната и няма как да й откажат вече.
Капитанската ще се превърне в елиминационна и ето ти - първия финалист във "великолепната седморка".
Сега са 9.. В сценария май пишеше, че са 7 и че Венцислава е отстранила Томас - "вчера". Тоест, първо някой друг трябва да отпадне, за да останат 8, и тогава Венцислава да отстрани Томас.
Ооо, вярно, обърках сметките... Язък, струваше ми се желязна логика Sad

# 482
  • София
Много моля, тези неща за намерени сценарии и т.н. да ги пишете в скрит текст.

Кокошките определено имаха голяма вина за загубата на траките днес. Но както винаги бяха нагли, никога няма да си признаят. Добата имаше страхотно включване посред лекцията по астрофизика- аз сега да кажа ли, че ти си виновна за загубата днес?! Joy  А пък репликата за гостенките при славяните изби рибата. Не стига, че за пореден път за на изкуствено дишане и за първи път от много време печелят, ами и самочувствие имат. Ако не бяха пратили Радостина и Ана Мария при тях, племе нямаше да има. Радостина беше много добра днес.

# 483
Хора, относно рекламата, сега видях във фейсбук, че капитани са.. (не знам дали е вярно) Ана Мария и Пламен..

Та си мисля, дали е възможно Ана Мария да е първия финалист и Пламен да отпадне?
И, така в сряда и четвъртък номинирани ще са Томас и Венцислава, и ето ти отпадането на Томас.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 23:12 от DebSs

# 484
  • Другата България
Чета ви.
Още не съм гледала.
Аз залагам на Добрин.  За капитан.
Не вярвам да изпратят Юлиян предвид прочетеното. Със сигурност.
Може и Пламен.

# 485
Сега гледах показаното клипче от Сървайвър Филипини. Там участва и човек, когото познавам та се върнах в спомени, но седя и гледам и... разликата между двете предавания е две вселени. Никъв шанс ли няма да го върнат? 🤕

# 486
Хора, относно рекламата, сега видях във фейсбук, че... (не знам дали е вярно)
Скрит текст:
Скрит текст:
Капитани са били Ана Мария и Пламен.. (но пък той беше предната седмица и не ми се връзва да е отново.)

Та си мисля, дали е възможно Ана Мария да е първия финалист и Пламен да отпадне?
И, така в сряда и четвъртък номинирани ще са Томас и Венцислава, и ето ти отпадането на Томас.

Скрит текст:
Скрит текст:
Възможно е, да. Но мисля, че жените биха номинирали Веселин, а не Томас. Иначе има много логика в думите ти, но ще е шокиращо Ана-Мария да вземе втори скалп.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 23:05 от Bengun

# 487
  • София
    Сега гледах промото Анна Мария и Пламен ще са капитани

# 488
  • Пловдив
Уау, Ана Мария да не е била Томас на канадска борба, че са пратили нея капитан Stuck Out Tongue Winking Eye

# 489
  • Варна
дайте линк към това промо за утре, моля. bouquet

# 490
Днес нямаше Пандора, дали и занапред ще е така?

# 491
  • София
Уау, Ана Мария да не е била Томас на канадска борба, че са пратили нея капитан Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще теглят жребий, може би.
Няма промо, в рекламите на филма мина набързо за секунди.

# 492
  • София
Аз съм в тотален ступор тази вечер. Новината за "първия финалист" срина крехката ми психика и ся гадая, аджеба, кой ще да е тояТ първи финалист?!? Според моето летоброене утре би трябвало да се пада женска капитанска битка, ама май няма да стане така... хъм... и се оказа (както казват в едно друго реалити), че "нямам никаква идея" за възможни капитански конфигурации.
Преди това ми се наложи да преглътна горчивия хап на самопровала на пратраките в играта. Бясна съм на близначките за опитването, ама съм бясна и на Джулката, който великодушно реши да им разреши опитването. Тия тримата направо си се заслужават един-друг във вида, в който са. Единственият светъл лъч беше Добата, който влачеше змията по същия начин, както и Весо с топката по пясъка.
Още по-преди разбрах как се прави чироз, което би ми свършило страхотна работа, ако не виждах НДК-то на културата от балкона си. В София да си овесиш чирози на балкона гарантира междусъседска разправия ала Джулката - туинсовете... хъм...
Пък съвсем по-преди гледах нещо, от което бъкел не разбрах, освен репликата на АноМимата - аз съм на кон!
Е.. нимоаповичи...

# 493
  • Варна
Може да са ,,разиграли" капитанското място и късмета да е бил за Ана. Ези-тура, къса клечка, нещо такова.

# 494
  • София
Сигурно ли е, че е Пламен? След като е минало набързо... С Добата нали имат еднакви "прически"...

Общи условия

Активация на акаунт