💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 654
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 540
На мен ми беше предимно скучен вчерашният епизод. Харесвам всички животни, но нямам никакво отношение към ездата - само превключвах и се чудех кога ще почне интересното... Общо взето същото се отнася за чирозите.

# 541
  • Испания
ДобрЮтро!

# 542
Аз съм учудена, че чак сега започнаха да се карат за чиниите. В Тупаревите продукции обикновено втората седмица започват караниците за това кой мие и готви. След това обикновено започва обсъждането на личната хигиена. А приятно съм изненадана, че не им доставят непрекъснато каси с алкохол. В къщата май има някакъв, но май никой не налита като невидял.

# 543
  • София
Не беше виновна близначката за загубата, със змията наваксаха и имаха минимална преднина преди да почнат да хвърлят ринговете.

Абсолютно тя беше виновна.
1. Забави се много на възела, славяните бяха на повече от половин преднина по трасето, когато тя извади всички въжета.
2. Когато в един момент бяха ринговете 3х3 , беше нейн ред и тя отново се забави,  не можа да вкара ринга не знам колко време. Поне 20 пъти хвърля . Славяните дръпнаха тогава ,мисля че стана 5х3 и последните 3 Веско ги вкара доста бързо.

# 544
  • Другата България
Аз да се изкажа пространствено за Джулката Wink, пък за останалите си "любимци" по-късно. Да изясня какво имах предвид.
Значи първо за въпросните чинии, които както попрочетох из мрежата нощес са му навлекли най-много хейт. По-интересното обаче за мен е, че е основно от мъже Laughing. Това си беше чиста провокация от страна на Венцислава. Опит да се запише поредна черна точка в "историята му". Ако казаното беше от всеки друг-Пламен, дори Добрин, реакцията му нямаше да е такава. Всички знаем какво му е мнението за нея, това той го прие като "онова" и скандалът беше заформен. Аз лично мисля, че той в къщи и чинии мие, и прахосмукачка пуска, и пердетата качи. Laughing Защото един мъж е както го научиш. И ако него не е имало кой като малък, то сега има жена, на която поне по казано и показано държи, и според мен там нещата са различни. Дори смятам, по показано във визитката на Пламен, че той в къщи се държи по-настойнически и...сори, след 12 часа нощна думите ми бягат, абе като бей понякога със жена си.
Това обаче, което мен ме подразни беше реакцията на Юлиян към забележката на капитана за рибата и похвалата към Добрин, която Юлиян омаловажи. Его, огромно его-това му е проблемът на това момче. Стремежът винаги да е пръв, във всичко, и когато това не се случи, така пали-не от четвърт, а от раз, вика, святка, искри, и...после бързо омеква. Но не е ок. Никой не може да е най-добър евър, във всичко. Трябва да умееш и да губиш. И когато това стане, да поздравиш противника без да омаловажаваш и подценяваш постигнатото от него. Това трябва да се научи, защото от тук идват най-големите му проблеми.
И накрая-скандалът с близначките. Писах за него, няма да се повтарям. Прав беше за всичко казано за тях. За играта. Но защо по ягодите отново намесваш лични неща-това на колко години били, нямали никого, така щели да останат...кому е нужно това? Какво общо има със състезанието, с тяхната грешка там? Писала съм-Елена и Стефания са точно като него, с мнение за себе си, че са най-добри, най-силни, вечно искащи да се доказват и те, явно имат някакъв комплекс и са били подценявани. Оттук пък дойде техния проблем. Тяхното "дришльо" също беше.. поредната пилешка изява. Но остави ги да се излагат, да падат надолу, защо трябва да гониш тяхното ниво? Грозно беше.
А Пламен... Laughing Sunglasses Party преди дни говорихме с Bengun за социална игра. За мен тази на Пламен засега е по-успешна от тази на Веселин. Така го хързулна Юлката, така го изработи, тънко, фалцово, знаейки прекрасно колко му трябва, за да запали, и после седна срещу него мълчаливо, наслаждавайки се на поредните негативи, които "приятелят му" обира. Laughing Направо ми напълни душата!
Та те така, аз продължавам да подкрепям Юлиян, защото за мен той е най-подготвен, най-добре физически, най-комплексен, с най-много хъс и воля за победа и много, ама много спортна злоба. Подкрепям го като състезател. Но от друга страна, наблюдавайки последните седмици какво показва Добрин смятам, че ако стигне до финал-Добрин, и както знаем там плуване няма да има, и ако и Юлиян е там, то на последния ще му е доста трудна битката с Добчо. Разбира се, продължавам да смятам, че и ако Веселото американче е с тях то много, ама много зависи от игрите, нали ме разбирате.... Laughing
И след доброто утро лека нощ от мен, сори за дългия пост, но исках да изясня какво имам предвид защото бях сигурна, че ще има хора, които ще ми кажат познатото: "аз казах ли ти, а?" Wink.

# 545
Скрит текст:
За Пламен е интересно наблюдение - наистина той започна разговора прераснал в скандал, но не съм убеден, че го направи с умисъл за предизвикване на скандал. Докато Венцислава откровенно провокира такива за мен лично.
Пламен не е глупав. Той знае, че споменаването на това ще предизвика тази реакция и въпреки това го зачекна. Не го направи обаче, а опита да го потуши когато Добата го каза на близначките. Ще почна да вярвам на Милков, че Пламен е сивия кардинал...

Харесвам написаното от теб.
Също така намирам доняъде и основания за подобно твърдение.
Но за мен "сив кардинал" означава повече човек, който стоейки отстрани в племето има контрол над него. За мен Пламен няма контрол върху случващото се в играта. Даже и с победа на капитанската битка за него не се променя нищо в играта, защото така или иначе гласовете са 5 в това племе.  По скоро е много "хлъзгав" играч на този момент. И да, Пламен е способен на blind side в подходящия момент, което го прави интересен в моите очи. Също така харесвам, че опитва да е максимално информиран за настроенията в племето.

Редакция
А Пламен... Laughing Sunglasses Party преди дни говорихме с Bengun за социална игра. За мен тази на Пламен засега е по-успешна от тази на Веселин. Така го хързулна Юлката, така го изработи, тънко, фалцово, знаейки прекрасно колко му трябва, за да запали, и после седна срещу него мълчаливо, наслаждавайки се на поредните негативи, които "приятелят му" обира. Laughing Направо ми напълни душата!

Да, така е. Но не е фактор това - Юлиян е най-леката мишена за провокиране в играта. Отделно Пламен не печели нищо от тази провокация освен, че поляризира още повече "лагерите" в племето. Ако има вот на публиката Пламен е много далеч от Юлиян,Веселин и Добрин според мен, което прави социалната му игра неуспешна. Ако пък има вот от останалите осем участници то също няма шанс срещу Добрин и Веселин.

Отделно не мисля, че Пламен ще бъде във финалната тройка.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 10:06 от Bengun

# 546
Довечера,който победи отива на финал .Стори ми се ,че две жени се състезаваха.В един анонс снощи го дадоха след предаването по време на рекламите.Ама аз нали не следя рекламите и изпуснах Simple Smile

# 547
Някъде назад по страниците бяхте писали, че Веско е посветил тази седмица на Март. Предполагам, че Ана Мария ще отпадне и според мен има логика капитанската да е и елиминационна, че и без друго има бая хора да отпадат ако финалът е на 6-ти. От снимките си личи, че е отишла тя. На елиминационна ще са на практика 3 срещу 2 гласа и ще пратят все мъже. Което пак не се връзва със "седмицата на Март".
Интересно ми е и как броят близначките и как ще играят при обединение. До сега все играеха и двете освен при капитанските, защото видите ли се брояли като 1....

# 548
В индивидуалните игри би трябвало да играе само едната близначка. Броят ги за една, за да не могат да ги разделят в различни племена. Затова са и с един глас. Ако бяха като отделни играчи, по различен начин щеше да се развие играта.

# 549
Ама в игри участват и двете, това е абсурдно - един глас, двойна сила при игра. Като се броят за една, избират - в битка участва една от двете, а не и двете една след друга. Отгоре на това, другото племе числено е по-малко и играчи повтарят участие, а те са двама отделни човека с нови сили една след друга. То, не че няма още 100 недомислици, но това е едно от важните неща, които имат пряко влияние върху резултата и са сериозно недомислени.

# 550
  • София
Защо да е предимство като са повече хора? Вчера Веско мята рингове 4 пъти, а траките трябваше да се изредят всички. Едната близначка се забави половината време от цялото мятане, а сигурно и другата щеше да се забави толкова. Т.е. траките нямаха никакъв шанс на ринговете от момента в който АМ си вкара нейния случайно...

# 551
Защо да е предимство като са повече хора? Вчера Веско мята рингове 4 пъти, а траките трябваше да се изредят всички. Едната близначка се забави половината време от цялото мятане, а сигурно и другата щеше да се забави толкова. Т.е. траките нямаха никакъв шанс на ринговете от момента в който АМ си вкара нейния случайно...

Аз също очаквах АМ 3 часа да хвърля , чак се изненадах , че го улучи. Брех.

# 552
И тя си го каза - тук ще спечели не най-силният, а най-приспособимият (цитирам по памет).

То си е така на повечето места в реалния живот. Да не кажа - на почти всички.

# 553
Да. Всъщност славяните спечелиха благодарение на Ана-Мария. Нормално би хвърляла половин час докато уцели Grinning
Тук направо ги съжали и взе, че уцели от третия опит Sunglasses

# 554
За елиминации тази седмица очаквам да се изправят Веселин и близначките. Крайно време им е да излязат, да се поизпотят и те и да видят какво е. А не само акъли да дават. И аз мисля, че Пламен ще е този капитан с имунитета, но в случая по-важното е, че жена от отбора на славяните е капитан, което автоматично означава, че при падане в номинационна игра мъж ще е на пангара. Близначките тази седмица започнаха много кофти и по поведението им съдя, че така и ще продължат - ща стоят настрани, ще кръстят ръце и по този начин няма да са на 100 % в игрите, което ще доведе най-вероятно до загуба. Та заради лошата им игра тази седмица, те ще бъдат номинирани от Юлиян, Пламен и Добрин, който от край време не ги харесва. Няма да се учудя ако и Венцислава ги номинира. Това, че ако паднат се губят двама човека от племето, мисля, че няма да им попречи да ги номинират, тъй като с този имунитет и сигурен финалист се подсказва, че обединението е другата седмица. Така че, това са двама финалисти по-малко ако паднат. А мисля, че ще паднат от Веселин, тъй като той ще е другият номиниран - не ми се вярва траките да имат две загуби. Нека си ги поделят Grinning.

П.П. Анна Мария уцели не за друго, а защото беше първа и хвърляше безразборно, белким уцели нещо и то взе, че стана, т.е. тя имаше на разположение да улучи 8 мишени /защо мишените бяха 8, като думата победа е с 6 букви?/

Общи условия

Активация на акаунт