💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 579
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 615
Ако играта е наистина да се държи дъската допряна до горната греда е някакси нечестно. На Анка дъската е подпряна от главата й до горната дъска, а на Пламен е по къса и той я държи с ръце за да се допира. Така е ясно че Анка побеждава.  Но вече всичко очаквам. Щом Томас казва че не е успял да опознае Пламен, нищо чудно да отпадне днес.

# 616
  • Другата България
Скрит текст:
Ако играта е наистина да се държи дъската допряна до горната греда е някакси нечестно. На Анка дъската е подпряна от главата й до горната дъска, а на Пламен е по къса и той я държи с ръце за да се допира. Така е ясно че Анка побеждава.  Но вече всичко очаквам.
Щом Томас казва че не е успял да опознае Пламен, нищо чудно да отпадне днес.
newsm78 Това пък откъде дойде? За Томас? Стига бе, в сферата на научната фантастика е Анка да бие Пламен, просто не мога да си го представя. Аз не разбирам изобщо смисълът на тази игра, но ако е така както казваш, дали няма да е поредно нагледно показно как за един човек може да се направят не една, а няколко игри? Thinking

# 617
  • София
Аз имам инфо, че АМ е човек на Ники Мартинов, ама не е потвърдено.
Освен това от продукцията нямат интерес да имат чак толкова отчайващо слаб и некадаръен участник, защото така им олеква целия формат и скалъпиха онзи номер на Март. Не че той не си го заслужаваше. Освен това което споделих, то и самият Март прекали и колкото и да е с връзки, няма как да търпят такъв нагляр 2 седмици да си опъва крачето и да не ходи на битки, така че му го нахендриха.
Но това да измислят някоя игра, която да е точно като за АМ сега срещу Пламен не мога да го приема и ако тази скумрия отстрани Пламен ще ги оплюя задраво и не само аз, сигурен съм. Това ще е окончателното падение на формата.
Но не вярвам да стане, просто ми звучи НФ и Фентъзи в едно.

# 618
За първи път виждам коментар от продукцията в нечий профил на участник /може би не съм се заглеждала/. И то какъв коментар! Освен ако фирмата, която рекламира Пламен, не е рекламодател на формата.
Скрит текст:
Фен профил е, не е официалният.

# 619
  • Испания
Причиних си прехвърлянето набързо на днешния епизод на "На кафе". Да, Пламен играе с Анка.

Не знам защо беше необходимо да пускат кадри от довечера, докато Патрашкова говореше за снощи.

Анка си разплете плитката и наново си хвана косата, Пламен по никакъв начин не можеше да сложи това трупче между главата си и дървената рамка.

# 620
  • София
Ох,не знам вече.
Но си мисля,че след като довечера вече ще имаме първи член на обединеното племе,ако не и двама,защото ние чуваме само една част от изречението,то това означава че Пламен(нека да е той,продукцията ,молим ви) вече един вид не е тракиец и не би следвало да участва в последващите игри,номинации и т.н. на своето племе.
След което се очаква да последват две игри за личен имунитет и в петък да отпадне един участник,но също не изключвам и възможността загублият днес да си тръгне.
Това са написали на официалната страница във ФБ.
Тази вечер предстои ключовата капитанска битка и за двете племена. 👀💥
Решаваща за съдбата им ще е победата!🥇

# 621
Игрите са си игри, на всичките които участва изглеждаше мега зле. И на тази която отпадна Март също беше зле, просто имаше и по зле от нея.
Много зависи колко компонента има една игра и дали те са истински,  а не фиктивни.
Накртко не заслужава да стигне до тук, но има шанс срещу Пламен

# 622
  • Другата България
Аз леко започнах да се изнервям.
Значи един ще държи с глава, а другият с ръка, така ли излиза? Това какво е -справедлив регламент, честна игра, с ясни правила? Ако направят тази издънка просто няма и да гледам финала. Да дават на когото трябва каквото трябва, да му намерят и булка, да му купят апартамент в блока на Септември, за да са заедно и в близостта до НДК и да се свършва.
Много се надявам всички да разберат какво имам предвид с това, че винаги може да се измисли игра/игри за определен човек/хора.
Що се отнася до Анка и Мартинов, то нали Живко е бивш Сървайвър, изобщо не бих се изненадала.

# 623
За първи път виждам коментар от продукцията в нечий профил на участник /може би не съм се заглеждала/. И то какъв коментар! Освен ако фирмата, която рекламира Пламен, не е рекламодател на формата.

Профилът в Инстаграм на продукцията коментира на почти всички участници снимките. Simple Smile Виждала съм техни коментари под постове на Амелия-Мира, на Веско май също и на други хора. Не е само на Пламен. Simple Smile

# 624
  • Испания

Много се надявам всички да разберат какво имам предвид с това, че винаги може да се измисли игра/игри за определен човек/хора.

Това се писа от много хора и нееднократно.

Когато първия път спечели Атанас на елиминационна битка, точно това написах /че играта е направена специално за него/. Всички в темата скочиха, че не било вярно. И втората битка беше за него.

Така че нищо ново няма да се случи и сега.

Коментарът на поста на Пламен не е от официалния профил на предаването.

# 625
  • София
Много моля някой да ми каже на какво легло спи Весо в резиденцията?Сериозна съм...

# 626
  • Другата България
 Laughing Joy hahaha Не смятам, че си сериозна.
Не виждам как тук някой ще ти каже нещо, което ако попиташ самото американче в някой от профилите му, предполагам ще ти отговори на драго сърце. Дори може да го направи на английски. Crazy Пробвай, и го донеси тук да се посмеем. Сериозна съм.

# 627
Много моля някой да ми каже на какво легло спи Весо в резиденцията?Сериозна съм...
Леглото ли ви хареса ,ех.... Whistling

# 628
Нещо и аз не разбирам от снимката. Прочетох и видях, че сте прави. Пламен с ръка придържа трупчето, а Анка с главата си. Но Пламен е по-висок. Видно е (поне за мен), че трупчето на Пламката е по-късо и не стига до главата му. Не са ли еднакво направени, това е нечестно.
За Ники Мартинов писаха във фейса, че бил в кастинга за подбор на играчите. Също се мисли, че защитава Анка и е на нейна страна в студиото последното. Може с приятеля Анкин, щом са били двамата в Сървайвър по някакъв начин да са си подновили познанството, знам ли. За мен приятеля на Анка (не знам този с 2 деца и на 40 вече) е ходатайствал за нея. Също и добре я е ориентирал как да се държи там, какво да гледа, прави и как да избута по-напред. Няма начин тя да се е усетила за това. Анчето и доста време беше на лечение, избегна битки, номинации и т.н., това и беше спестено и е нечестно също.

# 629
  • Другата България
Това се писа от много хора и нееднократно.
Знам, чета ви, ама пак да си кажа.Angry

Общи условия

Активация на акаунт