💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 575
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Разбира се,че може да се нагласят игри.Аз съм без фаворит и гледам за наслада.Дуелът на Наско с Георги си беше наказателен за недопустимото му поведение и подпалването на знамето. Пандорите,тежката елиминационна битка:) с Март си беше наказателна,защото съм убедена,че той по някакъв начин е изнаглял спрямо продукцията за едни пари.Но ако днес видим Анка-първи член на финалното племе-това вече ще е прекалено.
Да,Ники Мартинов се познава с Живко,те бяха отхвърлени и мразени от племената си,може познанството им да е продължило и да е спомогнало за това Анка да мине кастингите,но чак да правят играта за нея-трябват протекции от по-висше ниво.
То всъщност аз никога не съм искала да побеждава чистата сила,все съм искала победителят да съумее да премине през всички с ум,социална игра,но и качествена игра на терен.Е как това да го сложа до Анка.Като я слушах последните седмици,тя май си вярва и чак в един момент ми става тъжно за момичето.

# 631
Аз само да питам остана ли някой, който не е човек на някой и не е с връзки? И защо тогава са тези кастинги? Не се заяждам, наистина ми е интересно дали са за параван?

# 632
Ти остави кикота на Анна, ами това грандиозно самочувствие дето придоби от сега за след малко. Тази смачкана като гнида  и невзрачна девойка, видиш ли се окрили и дори си вярва, че що пък да не вземе мангидите. О, небеса!  Блажени верующите!

И аз  постоянно се лъкатуша от неприязън към неприязън. Първо ми беше спешен набожния, викам си ще гледам после с кеф. Мне, нищо подобно. Веднага го замести кравешкия поглед. С кански усилия и той е минало, но сега пък певачката се не трае.

# 633
  • Берлин
Певачката като се приплюнчи, като замята езика,като се загледа с тоя налудничав поглед отвъд пространството и времето...много отвратителен типаж

# 634
АМ е по-хубава от мис България. Жалко, че е минала подходящата възраст, можеше да се включи за следващата година.

# 635
  • София
АМ е по-хубава от мис България. Жалко, че е минала подходящата възраст, можеше да се включи за следващата година.
Надявам се да се шегуваш!

# 636
  • Другата България
Разбира се,че може да се нагласят игри.Аз съм без фаворит и гледам за наслада.Дуелът на Наско с Георги си беше наказателен за недопустимото му поведение и подпалването на знамето. Пандорите,тежката елиминационна битка:) с Март си беше наказателна,защото съм убедена,че той по някакъв начин е изнаглял спрямо продукцията за едни пари.Но ако днес видим Анка-първи член на финалното племе-това вече ще е прекалено.
Да,Ники Мартинов се познава с Живко,те бяха отхвърлени и мразени от племената си,може познанството им да е продължило и да е спомогнало за това Анка да мине кастингите,но чак да правят играта за нея-трябват протекции от по-висше ниво.
+100, както се казва. Напълно съм съгласна с написаното. За Анка ако имаш предвид крайна финална победа-категорично не, не мисля, тоест, сигурна съм, че няма да е на финал. Но ако и Пламен отстрани за мен ще е много, ама много прекалено и затова не го вярвам.
Аз само да питам остана ли някой, който не е човек на някой и не е с връзки? И защо тогава са тези кастинги? Не се заяждам, наистина ми е интересно дали са за параван?
Юлиян. Grinning Не се заяждам и аз, не съм чула или чела нещо за него-че е с връзки. Пламен също. И за Радостина не съм чула. За Добрин също.
Скрит текст:
Ти остави кикота на Анна, ами това грандиозно самочувствие дето придоби от сега за след малко. Тази смачкана като гнида  и невзрачна девойка, видиш ли се окрили и дори си вярва, че що пък да не вземе мангидите. О, небеса!  Блажени верующите!
И аз  постоянно се лъкатуша от неприязън към неприязън. Първо ми беше спешен набожния, викам си ще гледам после с кеф. Мне, нищо подобно. Веднага го замести кравешкия поглед. С кански усилия и той е минало, но сега пък певачката се не трае.
Joy Кой е "набожния"?

# 637
Георгиос Merri_An

Аз изпитах силна неприязън само към Ямболският бек, не понасям такива типажи.
Неприятна ми е мъжката седянка също така, но далеч по-малко от Георги.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 18:29 от Bengun

# 638
  • Другата България
 hahaha Joy
Благодаря. Този дори го забравих вече. Embarassed

# 639
Мери, много ще се радвам ако е така. Значи все пак има обикновени хора минали през месомелачката. Просто като излизат тия неща наяве и остава едно разочарование.

# 640
  • Другата България
Мери, много ще се радвам ако е така. Значи все пак има обикновени хора минали през месомелачката. Просто като излизат тия неща наяве и остава едно разочарование.
Абсолютно, аз бях потресена още в началото, когато сформираха племената по техните, продуцентски критерии. И "красивите" изведнъж се оказаха всички до един, с изключение на Йоана-100% сигурно, че са на този, на онзи, таткови, плеймейтки, актриси, фотомодели, блогъри, влогъри, мистъри, систъри, Лудогорец... Tired ooooh! Naughty свят да ти се завие. Все "наши" хора. После един по един започнаха да излизат разни нещица за разни други участници-един бил в "Стани богат", друг при Слави, трети при хисарския поп...това може нищо да не значи, разбира се, но може и да значи много неща. Сега и Анка с нейния Живко....ами нормално, кой ще я вземе без Живко с нулевата си физическа подготовка и това, което е всъщност като състезател?
Забравих Роберта и Венцислава. За тях също смятам, че просто са минали кастингите и не се падат на никой никъде.

# 641
  • София
Аз веднага се сетих кой е набожният,но за кравешкия поглед при мен се бият двама-трима ,та кой е Simple Smile

# 642
  • Другата България
Септември според мен. Laughing
Скрит текст:
То всъщност аз никога не съм искала да побеждава чистата сила,все съм искала победителят да съумее да премине през всички с ум,социална игра,но и качествена игра на терен.Е как това да го сложа до Анка.Като я слушах последните седмици,тя май си вярва и чак в един момент ми става тъжно за момичето.
Абсолютно си вярва, и не малка вина за това има и Радостина. Тя постоянно я надъхва, особено след победата над Март, снощи отново я засипа с похвали и суперлативи за идеалното ѝ представяне в играта, и Анчето цъфти, и още повече си вярва. Сега, аз не мога да преценя това дали е искрена реакция от страна на Радка, или е поредната стратегическа постъпка с цел да я накара именно това-да си повярва, да се възгордее, да се опълчи и тя на двамата жълтурковци и те да насочат номинациите си към нея, поради което Радка да остане на заден план? Все си мисля, че е второто. Но Анчето се наду, възгордя, хили се с ОНЗИ смях постоянно, вярва, че може и на финал да отиде, и сега като чете в мрежата не искам да си представям какво ѝ е. Confused

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 18:55 от Merri_An

# 643
  • Испания
Игри на волята: България
 45 min

Довечера от 21:00💥 по NOVA ще видиш игри на нерви при Славяни и открита война при Траки.⚔️

Ще изпрати ли Веско Ана-Мария вкъщи?🔥

Предстои да разбереш
.😏

# 644
  • София
Ох, Ана-Мария с това червило... За ярък цвят трябва да имаш пълни, изписани устни,  при нея липсват такива...
Обаче не ми се мисли, ако някакси вземе, че спечели днес; то ще е самочувствие до небесата!!
Дано пък Томас не е опознал Пламен, защото самият той е отпаднал преди сливането.

Общи условия

Активация на акаунт