💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 649
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 675
  • Другата България
Ти пък! Те ако ще пращат адвокати, трябва на цялата мрежа да изпратят, ние тук просто си говорим на база видяно, нито изнасяме някакво инфо секретно, нито съчиняваме компромати, това, което виждаме-това коментираме. Споко, не се занимавай с такива мисли.

# 676
  • София
Начииии,много сте лоши(тва за леглото)
Веси-то не е мой тип,за леглото питам(потящ се човек)

# 677
Ти пък! Те ако ще пращат адвокати, трябва на цялата мрежа да изпратят, ние тук просто си говорим на база видяно, нито изнасяме някакво инфо секретно, нито съчиняваме компромати, това, което виждаме-това коментираме. Споко, не се занимавай с такива мисли.

Е, да де ама аз леко съм излязла изцяло от анонимност Grinning

# 678
  • Sunshine state
Едно племе нали го водиха на аквапарк и вечеря- май прабългарите бяха.

Червилото на Анка и мен ме дразни. Кусур й ярко червено на стиснатите две мм. устнички.
Водиха ги на вечеря, защото Роберта с кански мъки я спечели с онези прословути стени.

# 679
  • Другата България
Е, да де ама аз леко съм излязла изцяло от анонимност Grinning
Сега или тогава? Нещо не разбирам. newsm78

Цитат
Битката тази нощ е на живот и смърт.Капитаните от жените-съответно Анчето и Венчелистчето се борят в морето и тъй като знаем уменията на последната да плува,следва да влезе спасителен екип и да я реанимира.Замества я Пламен от Траките.Играта е да държат по дълго време на главата си една монета.И за да няма съмнения за достоверността на битката,от продукцията намазват главата на Пламен със зехтин.Така по съвсем обясними причини по добрият състезател печели битката и го провъзгласяват за" прима " в операта на музикалните инвалиди .Тя се превръща в непоклатим претендент за голямата награда.
Joy

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 20:03 от Merri_An

# 680
Роберта си извоюва победа и избра тази награда за племето.
Имаше и масажи за прабългарите, не помня кой беше спечелил и избра това. С лодка ги разхождаха май, ама тях или славяните без да са печелили нищо.
Траките бяха 2 седмици или 3 в резиденцията и само едно корабче видях да ги водят, бяха много весели там.
Вчера тези нещо не са спечелили, както и предишните дни, но все нещо имат за да се разтоварят. Снощи и аз си помислих същото, ама си викам, че сигурно само 4 коня имат хората и затова така, не че нещо са им любимци онези двамата)) То сърф така и не видях някой да се качи и направи нещо, ама..сега заложиха на сигурно, поне се качиха на конете. На Весо му отиваше обаче, вярно си е.
И аз почвам да се притеснявам за Пламен. Тази греда нещо, ако той с ръка я държи, а онази с глава подпира... не знам, това и от писанията.. Пламен е един от най-добрите там, след Юли е той, ама да отпадне от тази ще е драма направо, хората ще побеснеят.
Само на мен ли ми се вижда, че гредата на Пламен е по-къса и не стига до главата му от тази на Анка.((

# 681
Винаги съм си мислила, че хора които се занимават с култура, са хора възпитани, широко скроени с добро чувство за хумор и усет към естетика. Анка е всичко друго, но не и това.  Не знам къде пее и с какви хора общува, но все едно идва от най- затънтеното видинско влашко село. Червило, нокти, изплезения език, смях... Човек ли бе да го опишеш...

# 682
  • Испания
Поставям се на мястото на някой участник във формата. Предполагам, че е адски неприятно сега да чакат излъчването на поредния епизод, като не знаят какво е монтирано и какво ще бъде показано. Пък гледайки го, предполагам, че се изненадват много неприятно от коментарите на останалите.

Ако бях на мястото на някой от тях, сигурно щях да имам вече няколко счупени телевизора.

# 683
Смайли, права си за монтажа. Със сигурност сега, гледайки се отстрани е много по-различно от това, когато са били вътре.
Аз обаче тихичко си злобея вътрешно като си представям как Славянчетата, особено Март, са се надъхвали Ние сме мъже, ние сме мъжки мъж, Ураааа и накрая пускат предаването и са Ъъъъъъ, ко стана, брат Joy

# 684
  • Испания
Готови ли сте да си водите записки?

vesko.panchev

Териториална битка. Винаги ми е било неприятно когато губим хора от племето, но този път ми беше супер кофти, че Март го няма. Денят започна с много хубава изненада за нас, а именно разходка с коне. Не бих го нарекъл езда защото май само аз бях яздил преди. Между другото ездата е мое хоби. Беше супер зареждащо.
Битката - когато отидохме на плажа, видях битката и разбрах правилата си казах, че днес е нашият ден! Тънкият момент беше, че когато всички се изредят и вкарат обрач , останалите могат да се вкарат от един играч! Бях повел племето с конете исках да пренеса това и в играта, така и стана за мое щастие. Справихме се прилично. Посветих победата на Март Лачев!

# 685
Обрач... Sad
Глупак! Добре че теб те поведоха, та спечели!

# 686
  • Другата България
Laughing Обрач?
Ко туй нЯщо?
Схванал той "тънкия момент", не беше съвсем тънък, те го хапаха заради този момент, та затова бяга преди вятъра.
Преди коня, тоест. Sunglasses
Ах ти, хитрушан такъв! hug

# 687
  • София
Хаха, обаче в промото някой казва, че ще й подпечата билета от зеленото училище... Joy
И тия жени, дето само объркват плановете... Grinning

# 688
  • София
Офф, на мен хич не ми харесва факта, че Анка отново си е отключила профила в инстаграм.... Последният път като го направи беше преди елиминирането на Март..... Дотогава лично аз така и не я засякох с отключен профил.... Та се чудя дали не го отключва само когато има да се похвали с нещо... Rage

# 689
Оооох , ама Веско е много издухан горкия 🤦🏻♀ То бива да си заблуден , ама то неговото заблуждение е отвъд кухата Луна ! Нямам нищо против хората със самочувствие , стига да е адекватно и с покритие . Титан е той , титан ! Конските фъшкиики имат повече мисловна дейност от тази карикатура с перчем !
А Анка .... ох майкоуууу ... речникът ми е прекалено беден , че да я опиша 🤦🏻♀ С това червило като я видя , изплезения език и този смях като на настъпана катерица ... вече искам да припадам ритуално от дивана и да си повръщам върху краката !

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 00:34 от *ДескаТа*

Общи условия

Активация на акаунт