💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 521
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 840
Относно за 2-та гласа, които можеше да си избере.. Мисля, че при номиниране, този който ги е спечелил има 2 гласа в самите номинации... а евентуално, ако се стигне до равенство, капитанът пак ще реши кой да изпрати.. (все едно 3-ти глас)

# 841
Само ако гласовете са равни, капитанът има втори глас. В случая Анка ще има решаваща дума.
Е, хубаво де, ама Пламен като избра имунитет, няма право на два гласа и ако при тях има равенство на гласовете, кой ще реши?

# 842
  • Пловдив
Добре де, ако беше победила 🤦♀🤐, и спечелила два гласа, еквивалентно ли е на настоящото ѝ преимущество при загубата? Тя пак ще има два гласа при равенство. 🤔 Излиза, че битката за нея е била без значение!?

# 843
  • Пловдив
Мисля, че тази седмица ще отпаднат близначките. За съжаление. Даже ще ми е мъчно за тях. Ако го нямаше плажния сценарий щях да се надявам на Томас или Венцислава, но нали се падало другата седмица да са на дуел. Веско е почти сигурно на финал, така че и да го номинират, няма да напусне той.

# 844
Добре де, ако беше победила 🤦♀🤐, и спечелила два гласа, еквивалентно ли е на настоящото ѝ преимущество при загубата? Тя пак ще има два гласа при равенство. 🤔
А, де?! Спечелила, загубила - Анка все си има 2 гласа!

# 845
Много сте ми интересни- те само предполагат, че капитанът има някакво предимство. Продукцията им гледа сеира и си решава какво да прави.

# 846
  • Бургас
В промото се видя, че при номинациите бяха и двете племена... А по принцип победителите си тръгват, остават загубилите да се номинират. Явно нов регламент ще има.

# 847
Само ако гласовете са равни, капитанът има втори глас. В случая Анка ще има решаваща дума.
Е, хубаво де, ама Пламен като избра имунитет, няма право на два гласа и ако при тях има равенство на гласовете, кой ще реши?

Правото на капитана да избере кой да отиде на дуел при равенство в гласовете не е двоен глас.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 22:29 от Bengun

# 848
  • София
Е нали са 5 ,освен ако някой не реши да си хвърли гласа на вятъра.

# 849
Добре де, ако беше победила 🤦♀🤐, и спечелила два гласа, еквивалентно ли е на настоящото ѝ преимущество при загубата? Тя пак ще има два гласа при равенство. 🤔 Излиза, че битката за нея е била без значение!?

Да, за нея и Радостина изходът от битката не беше от значение.

Правото на капитана да избере кой да отиде на дуел при равенство в гласовете не е двоен глас.

# 850
Аз не разбрах само "мъжката" дума за 20 билки как ще се спазва? Щото Веско още с мекиците ги спечели и въобще не знам какво още  ми се могат по плажа, ами не са се изпоотказали при вида на разградския късокрачко!

# 851
  • Варна
Всеки епизод с Ана си заслужава гледането! Искам да се раздаде тази седмица, че следващата няма да има този шанс да се разгърне, както сега. Безценни са физиономиите, които тя предизвиква в тези славянски колоси на силата!
Играта беше изчислена по ръст, но не бяха изчислили, че Ана няма да си прибере краката и в разкрач няма да достигне дъъългото кубче. Simple Smile
Някой попита защо не предават играта, ами 5 секунди, с наместването- 2 минути! Нямат хората друго заснето, освен ББ. Simple Smile

# 852
В промото се видя, че при номинациите бяха и двете племена... А по принцип победителите си тръгнат, остават загубилите да се номинират. Явно нов регламент ще има.
Когато Алекс каза "решението е твое" беше без очила .. После смениха кадъра,  2-те племена бяха там, но Александра беше с очила.. Вероятно е кадър от преди играта да започне.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 22:31 от DebSs

# 853
Може Алекс да казва "Ти решаваш" на последния от траките, който трябва да гласува, особено ако гласовете са били 2:2

# 854
  • Sofia
Ей това Анче безценно бе!  Докъде я докарахме, най-слабият и смотан играч да решава съдбите на по-силните от него!?! И после ми кажете, че животът бил справедлив!

Общи условия

Активация на акаунт