💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 417
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 900
Гледах пак промото, странно е, че когато Алекс казва "Кой да отиде на елиминационна битка, решението е изцяло..." са строени и двете племена, ще има нещо различно този път при номинирането. Да не би и двете племена да гласуват? Не виждам причина и славяни и траки да стоят там за номинацията ако не вземат участие в нея. Само за публика да стои едното племе, едва ли...

# 901
Днес Панчо си показа върха на простотията с отношението си към Анка.  Чак не мога да си представя, тоя млад човек какъв примат е. И при това живее в чужбина. Как мъничко не се е облагородил. После в промото го гледам крещи като обезумял..Абсолютен кретен. Не се учудвам  че в профила си няма ни една снимка с поне една от “многото американки с които е бил”. Това с многото американки може да си го разправя в Разград по центъра като тръгне..Много глуповато момче. А казвахте,  че Добата имал дефицити, че Юлиян женомразец. Не сте прави. Тоя е определено за освидетелстване. Само се чудя защо на Марешка не се пробва така да  крещи и да определя кой слаб, кой силен.

# 902
Наско пусна лайф в инста 🤭, Анка Арията да коментира 😂
Не ми излиза. Само видях едно стори с рогат елен и таг капитан.
Рогат елен е еленът Рудолф. Така Юлиян нарече веднъж АМ- червенонос Рудолф

# 903
Безумно тъпо е режисирано това шоу.
- Примерно никога не показват изненадата на единия състезател в капитанска битка като види кой е другия. Ходят си двамата с по един кол на рамо един зад друг. Що ми е да гледам как ходят по някви треволяци, когато можеше да покажат как Пламен му се подгъват краката като вижда кой жълтее насреща му  Wink
- За разлика от едно предишно мнение аз го имам за шоу още отначало. И затова се ядосвам щото режисурата куца много здраво. Втори пример - какви са тия безумни, излишни приказки - ма по-добре ние щото сме домакини, ма тука се иска сила... Когато и седем годишно дете разбира, че от две възможности трябва да избере тази която му дава ненулев шанс за победа. Ма Анка била слаба, ма била се надценявала. Което е вярно впрочем. Но няма никакво значение. Всеки който е отишъл там, без значение колко е слаб иска да спечели. Дори без значение е дали се надценява. И най-големия убитак и некадърник иска да спечели, дори и да осъзнава че е убитак и некадърник.  Съответно би се самоелиминирал ако освен изреденото е и имбецил.  Само имбецил би казал - айде ти иди, не ща да теглим клечки. Съответно само имбецил би очаквал някой който не е имбецил да се самоелиминира. И тъй като нито АМ нито ВП са имбецили, ми се струва че остава само едно обяснение -- че всички тия приказки са режисирани защото продукцията смята зрителите за имбецили.

# 904
Всичко е режисирано. Не снощи, а предната вечер дават траките, сяда Юлиян на масата до Венцислава, поглежда на дясно, към камерата, и казва: "Да започвам ли/ Да започваме" и започва - ти си предател, ти ми заби не един, а два ножа и т.н. И това от нищото, без предистория, без нищо. Просто им казват , че сега ще снимат еди какво си, и следва първи дубъл, втори дубъл.....

# 905
Скрит текст:
Жалко за иначе страхотната игра, заслужаваше да бъде изиграна от двама можещи опоненти. Рекорда се държи от жена, балерина в Сървайвър Австралия, 68 мин.

За малко АМ да го подобри. Ех, значи.

Не, сериозно, вероятно и Ана-Мария е поставила рекорд - за най-кратка игра.

Шегата настрана - напълно възможно е. Ако не е рекорд вероятно е в топ5 от всички сезони по времетраене на игра. Ще се опитам да поровя за статистика, но проблема ми е незнанието на езика, на които са повечето сайтове посветени на играта.

# 906

Всяка да си сложи на главата нещо под рамката на вратата и отброи времето. Ако се задържи над 5 секунди да идва за новия сезон и да се записва. Ще образуваме племе БГ мама.

Готово.Забавих се с търсенето на правоъгълен квадрат Simple Smile ,но взех една ваза накрая и повече от 10 сек можех,ама не посмях Simple Smile
И аз ще се включа , ама сигурно ще съм най - младата,  като Стоенчо Grinning

# 907
Някой влиза в стаята където двама спят. Почва да ги буди. Те се отвиват, както са били завити през глава, че дори с дрехите им е било студено, ма една заспала физиономия, едно премигване... а микрофона им монтиран на блузката, батериите щипнати на дългите гащи - направо става и се хвърля в "битка".
фър-фър - канарчета Simple Smile))

# 908
Така уредът, който трябваше да задържат не е куб, а правоъгълен паралелепипед.
Веско снощи в яростта си ми беше много забавен. Беше като изваден от вицовете за старашинката:
Като говориш с мен, ще мълчиш!
На анкетата отговорих, че съм доволна, че Анка ги извади от зоната им конфорт.
Все пак и тя нещо да направи в тая игра, а не само да е зрител от първи ред.
Играта снощи беше смешка и страшка за Пламен. Незабравима му беше физиономията като отиваха към терена и той вървеше след примата на операта.
😂

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 07:35 от Билян@

# 909
Гледах пак промото, странно е, че когато Алекс казва "Кой да отиде на елиминационна битка, решението е изцяло..." са строени и двете племена, ще има нещо различно този път при номинирането. Да не би и двете племена да гласуват?
Въобще не гледай дали кадрите отговарят на произнесените реплики, тъй като често не е така. Последният пример е с "директна дисквалификация".

Безумно тъпо е режисирано това шоу.
- Примерно никога не показват изненадата на единия състезател в капитанска битка като види кой е другия.

Е, че за да покажат първата  среща на двамата капитани, трябва да дадат как слизат от колите/бусовете, с които са ги докарали до снимачната площадка... Тъй че не очаквай подобно нещо. 😉

# 910
  • София
Незнам продукцията мерила ли ги е или са разчитали всеки да си каже колко е висок.
Ако е второто и анка е излъгала 1-2см ето ти автогол Simple Smile
Е точно това си мислех и аз, като добавим и че не си събра краката, а ми се струва и леко непохватна, всички тия неща и до там 5 секунди.

# 911
Нещо не ми се вярва близначките да отпаднат тази седмица. Пазят си ги за атракция от предаването. Пък и кой ще къса нервите на Юлиян. Аз до сега да съм полудяла там и избягала.
Всяка да си сложи на главата нещо под рамката на вратата и отброи времето. Ако се задържи над 5 секунди да идва за новия сезон и да се записва. Ще образуваме племе БГ мама. Можем да вземем и мъжете тук от темата, ама да си мият чиниите , да ни готвят и да печелят заради нас. Ние ще ръкопляскаме и ще се изтягаме да се печем и правим тен. Така 2 месеца. Дали плащат за престоя там? Или само победителя взима тези пари, а другите...щото не държа да съм победител, добра душа съм, но до финала да стигна кат Анка поне))
Не може така, нощес издялках дълъг куб и си го сложих на главата откъм таблата на леглото. В долния край на леглото опирах крачка на пръсти- и изкарах 8 часа. Къде съм аз, къде сте виЙ!

# 912
Незнам продукцията мерила ли ги е или са разчитали всеки да си каже колко е висок.
Е точно това си мислех и аз, като добавим и че не си събра краката, а ми се струва и леко непохватна, всички тия неща и до там 5 секунди.

Само за едно не си права. Не е леко непохватна, а много тежко непохватна Sunglasses

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 08:21 от Bengun

# 913
  • София

Само за едно не си прав. Не е леко непохватна, а много тежко непохватна Sunglasses
Бях снизходителна към Анчето,не знам що толкова и повярваха някой пък и тя самата!
Иначе съм жена.

# 914

Жалко за иначе страхотната игра, заслужаваше да бъде изиграна от двама можещи опоненти. Рекорда се държи от жена, балерина в Сървайвър Австралия, 68 мин.

Значи и прима балетиста Веско имаше шанс на тая игра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт