💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 525
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 960
Като цяло - Юлиян не може да понася някой да не е силен в игрите, или да показва слаба психика. Предполагам че това е в резултат на травмата в детството, самият той се е изградил като "вълк сред вълци" и очакав и другите да са такива, за това го дразни като вижда слаби хора - все едно мъже или жени.
Точно това е причината! Мъжът до мен е израсъл по подобен начин като Юлиян, работи от 5-ти клас и в това отношение е същият! Не понася някой да се оправдава и да хленчи, че не може нещо си. Но не е груб като Юлиян.

# 961
Мери Ан, съгласен съм с теб. Добрин е "скрита лимонка", мнозина го подценяват, само защото не говори много, а не говори защото сред тези откачалки и простаци изглежда леко странен с желанието си да опази природата и с разговорите за астрофизика (то и на мен ми е интересна природата и се вълнувам от астрофизика -това прави ли ме глупав?). Това не значи, че е глупав. Добре си спомням, как Наско му се подиграваше, и той започна да си мълчи оттогава, защото се обиди.

В Колелото на времето на Р. Джордан имаше разказ, как всички играят една игра, как трябва да бъдеш боядисан в червено и другите те стрелят със стрели и който успее да остане незасегнат, става вожд на племето. Добре, но някой се изхитрил боядисал опонентите в червено, а сам си останал небоядисан, спечелил играта и станал вожд. Струва ми се, по сходен начин, сега всички са боядисали Юлиян в червено - не само траките, но и славяните - а, не забелязват Добрин, който с тихи стъпки се прокрадва към финала, и никой не го стреля със стрели.

# 962
  • Другата България
Именно. "Аз жени тук не виждам". Това го бях забравила. Peace Но винаги е признал, когато някоя от тях се е представила добре и я е поздравил за това. Аз също смятам, че ако Марешка или Амелия бяха при прабългарите, а Радка при славяните щяхме да гледаме съвсем други отношения тези месеци.
Радостина отново ми напълни душата с явния си отпор на двамата "домакини" и това, че ясно си изяви позицията и не им "клекна". Накрая ще започна да ѝ симпатизирам на тази жена, отново само като състезател.
И пак за Пламен. Значи досега винаги е казвал, че при номинация се води само и единствено от това кой какво показва в игрите и какъв състезател е. Тоест, номинира слабаци. Сега обаче, при възможност за двоен глас изведнъж дава пример с Юлиян. Laughing Ама защо бе пич? Защо най-силния? Нали уж най-слабите да са аут? Може би защото както каза някой вече мирише на едни 200 хилки? Thinking

# 963
Играта стигна до такъв етап, че вече всеки мисли само за себе си. Ако бях на мястото на Пламен, вероятно бих номинирала Юлиян. Ясно му е, че ако трябва да се бие срещу славяните, ще е изпратен мъж. Ако траките паднат, бих номинирала Добата. С един двоен глас ще елиминирам силен играч.

# 964
Пламен страхотно ме дразни от самото начало. Все няма мнение, все иска да е добре с всекиго. В началото казваше на Юлиян, че не е окей да говори така на жените, ама някак тихичко, не смееше да излезе срещу него и да му се опълчи. После при траките му се пишеше приятел, но не гласува за него и даде възможност на Венца да го накове, зад гърба му говори също. Ходи при женската коалиция, после ходи при Юлиян. Мазен ми е.  нещо като "Св.Троица" Веско, Март и Томас. Юлиян е груб, обаче в 90 процента от времето е прям и откровен, което ми допада.
към момента най-опасни са Добрин и Юлиян - единият е най-силен, а другият най-комплексен. Близначките, Веско и Пламен също не са подценяване, но отстъпват леко. Венца, Тина и Томас отстъпват с много, а Ана Мария дори не се побира в категориите.

въпреки това Пламен стратегически постъпи - Добрин засега никой не желае да го номинира и с неговите два гласа пак нямаше да е достатъчно, а Юлиян е доказал, че може да се връща от номинации и на този етап все още не разумно да го имаш за враг.

Освен това ако ще гласуват накрая други участници е добре конкурент да ти е Юлиян - никой няма да гласува за него-

# 965
  • Другата България
Играта стигна до такъв етап, че вече всеки мисли само за себе си.
Скрит текст:
Ако бях на мястото на Пламен, вероятно бих номинирала Юлиян. Ясно му е, че ако трябва да се бие срещу славяните, ще е изпратен мъж. Ако траките паднат, бих номинирала Добата. С един двоен глас ще елиминирам силен играч.
Така е, спор няма. Само че аз мисля, че от самото начало Пламен мисли само за себе си. Точно както Юлиян. Laughing И можеше да го покаже по-категорично. Не в битките-там нямам забележка. В социалната игра имам предвид.

# 966
Силвия няма да елиминираш Добрин, дори с двойният глас, защото никой друг няма да гласува за него. Ако траките паднат Юлиян ще гласува или за Венца или за близначките, близначките - за Юлиян, Венца за Юлиян, Добрин или за Венцислава или за Юлиян (не е тъп - усети се веднага че прабългарите станаха 3 души на 2 траки) и дори Пламен да номинира с два гласа Добрин - пак ще номинират Юлиян. така че на този етап нямаше смисъл от двойния глас. А от имунитета имаше. вече са на етап на който всеки е за всеки и Пламен се застрахова. Освен това сега е сигурен финалист
Но не мисля, че ще отпаднат траките. Убеден съм че в края на седмицата отпада Томас. Дали спойлерът е истински и се изправя срещу Венца или е бил фалшив и се изправя срещу Веско - предстои да видим.

# 967
Заслужен финалист стана Пламен -браво!
Анка отново счупи тъпомера и с поведение, и с възможности за игра, и с преценка за себе си.
Веско просто показа по-голяма част от себе си вече открито ,преди само загатваше и ние се досещахме;
Юлиян се наигра при номинирането-трябваше да отиде той и да е пръви финалист ... но нали и той хитрец го раздава;
Най-интересното, което предстои за мен е, когато  паднат славяните как момичетата ще номинират Веско и Томас;
Няма идея обаче ако паднат траките кой ще е номинирания; Май пак Юлиян ;
Тога може би ще видим Веско срещу Юли?!

# 968
Веско срещу Юли искам да гледам на  Големия финал.
Може и Юли срещу Добрин, а Веско-Юли  - на Малкия финал.
нека Томас да отпадне, за да се приключи с мъжката коалиция  окончателно .И веднага след него - Ана Мария и Венцислава

# 969
  • Другата България
А аз все си мисля, че или ще има нещо извънредно в регламента относно отпадане, или някой от спойлерите ни някъде няма как да е верен. Защото не мога да натъманя това  ако всичко прочетено досега е вярно, кой ще отпадне в петък. По мои сметки и версии дотук трябва да са Анка или Радка. Но пък ако както писах Анка решава при славяните при тяхна номинация това няма как да стане, а и Анка ще е финалистка според мен. Остава Радостина. newsm78 Ама не виждам как ще стане това, изобщо не го виждам.

# 970
Според мен /и взимайки в предвид именно спойлерите/ в петък ще отпаднат близначките. Кой ще се изправи срещу тях, идея нямам. Ако е от славяните най-вероятно ще е Веселин, тъй като на Томас повече симпатизират жените, а ако са срещу някой от траките по-скоро залагам на Венцислава, но не и на Юлиян.

# 971
и според мен има някаква врътка с финалистите. Ако ги обединят веднага след като станат 8 души - т.е. другата седмица - Пламен не печели нищо изключително. Просто един човек отпада таз седмица и другите стават финалистии.
Втората възможност е да няма 8 финалисти ами да речем 4-ма  и сега да започнат елиминации- 1 отпада, а един получава имунитет. но пък не знам ще им стигне ли времето? Накрая трябва много бързо да се развият нещата за 2-3 дни, защото иначе ще се играе на Нова година.

Убеден съм че докато Ана Мария е при славяните те ще си падат като круши. териториалната игра я спечелиха колкото заради Радостина, толкова заради грешка на траките.

# 972
  • Другата България
Според мен /и взимайки в предвид именно спойлерите/ в петък ще отпаднат близначките. Кой ще се изправи срещу тях, идея нямам. Ако е от славяните най-вероятно ще е Веселин, тъй като на Томас повече симпатизират жените, а ако са срещу някой от траките по-скоро залагам на Венцислава, но не и на Юлиян.
newsm78 За тях първо си помислих и аз, ама нали някой, който следеше на Томчо излиянията писа, че живял с тях в обединеното племе и се изчаквали, за да влизат в една тоалетна? Thinking Ако помня правилно?

# 973
Оказа се, че ги е видял на терена за игра да ползват една и съща химическа тоалетна.

# 974
  • Другата България
Оказа се, че ги е видял на терена за игра да ползват една и съща химическа тоалетна.
Shocked Това съм го пропуснала. Благодаря ти.
Значи в такъв случай са те и според мен. Ако са те, жалко от една страна, защото са много силни състезателки. От друга-вече от кудкудякането им само, единствено и основно за Юлиян ми стана досадно. И то не защото е за него, а защото се повтарят, потретват, подиграват, а всъщност са същите като него. Ако е така и отсега си представям в петъчното студио какво ще е.... hahaha Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт