💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 459
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 990
  • Другата България
За мен не е грешка. Юлиян га бе казал "ИСкам да съм капитан" Венца и близначките щяха да гракнат в един глас, че е егоист.Особено - близначките. Добрин със сигурност нямаше да го подкрепи,  защото Юлиян е от прабългарите,  при това - опасен конкурет; а на гласа на Пламен не е  на сто процента сигурен, че може да разчита в подобна ситуация.
А така изпраща "доброто ченге"Пламен, който е в добри отношения с всички и никой не е против, а Пламен няма да го номинира. отработена стратегия.

Не е така. При първото гласуване за избор на капитан всеки гласува за себе си, Пламен гласува за Юлиян. Ако Юлиян беше гласувал за себе си ставаше капитан без да има драма, но той предпочете да гласува за Пламен.
Напълно съгласна. Peace
При това ако не се лъжа, втория път Добрин беше за Юлиян. Добата не дели хората на наши и ваши, още по-малко на племена.
Така че остави първото гласуване, на второто направо ако беше се съгласил, отново ставаше капитан. Аз вече го казах-грешка от страна на Юлиян, написах защо според мен, съгласна съм и с това
Скрит текст:
Здравейте!
Гледам предаването на запис винаги, защото по това време се къпем и приспиваме с малките и уж така не пропускам нищо, но все пак да питам:
Аз ли не съм видяла или Анка така и не разказа цялата елиминационна игра и прословутият пъзел, който била наредила?  Първо това хич не беше пъзел и второ- ако им беше разказала, че и на гредата, и накрая на "пъзела" е трябвало да боравят само с крака, всички щяха да разберат как е "победила" Март!  Не го харесвах, но покрай нея ми стана чак жал за скалъпената в негов ущърб игра...
То има ли нещо нескалъпено тук?  Всяка игра е такава според мен. Ето например при снощната би трябвало не само ръста, ами и едва ли не размера на обувките да се прецени, за да се изчислят с точност сантиметрите при изправяне на пръсти... Разкрача хич не й го броя. Беше жалка картинка тя...
Та и елиминационната, и снощната..резултатите от тях водят до нов "блясък" в сценария и нови скандали, което предвид предполагам падащия рейтинг е в плюс...
Относно Юлиян според мен наред с всичко реши и сили да пази. Все пак победата тук не беше много важна. Вярно, щеше да има имунитет, но може би той се подготвя за битки и пази сили, защото тепърва предстоят и няма да му помогне един еднократен имунитет. Все повече ми се издига в очите това момче. Има си мнооого трески за дялане, но покрай останалия материал ми е втори по симпатия след Добрин.
Не съм сигурен дали можеш да гласуваш за себе си.Досега няма нито един такъв случай. това е като с номинациите - не можеш да номинираш себе си, Алекс пита "кого номинираш"?
Хайде събуди се. Grinning
За капитанската говорим, не за номинационната.

# 991
Не съм сигурен дали можеш да гласуваш за себе си

Всеки от тях гласува за себе си с изключение на Пламен и Юлиян ( и кокошките си размениха също гласове ).
Това е избор на капитан в племето, не е официална номинация. Вот за себе си, "камък,ножица,хартия",жребий - всичко е позволено Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 15:13 от Bengun

# 992
А представяш ли си ако беше се изявил Юлиян като капитан и бе паднал, как щяха да го освиркат че е егоист.  че те го освиркват когато бие, а ако беше паднал ......Те и сега дебнат повод да го пратят на елиминация. Правилно постъпи. Той отдавна си каза, че всички битки, които не са елиминационни не са важни за него.

И пак всички са вторачени в Юлиян. Пламен например защо не се предложи сам? Добрин защо не се предложи?

# 993
И пак всички са вторачени в Юлиян. Пламен например защо не се предложи сам? Добрин защо не се предложи?
страх и неувереност + мириса на 200к

Правилно постъпи. Той отдавна си каза, че всички битки, които не са елиминационни не са важни за него.
Уважавам мнението ти, но вече споделих, че за мен е голяма тактическа грешка.
Ако имаше поне един добър стратег при Траките Юлиян можеше да е на дуел с Веселин тази седмица като последица от решението му.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 15:21 от Bengun

# 994
  • Другата България
За петъчна елиминация, с уговорката, че няма да има изненади и промени в регламента в 98-та минута, аз лично предвиждам следното:
Довечера:
Вариант 1: Загуба на траки, номинация на близначки с гласове на Пламен, Добрин, Юлиян.
Вариант 2: Загуба на траки, номинация на Юлиян с гласове на Венцислава, близначки, Добрин/Пламен /в промото Юлиян спомена нещо от рода на "всичко е фалш"/. Въпреки че за Пламен не ми се иска да го допусна.
Вариант 3: Загуба на славяни, номинация на Веселин ясно как-с капитанския глас на Анка. Там изненади не предвиждам. Няма как двете жени да номинират Томас, просто изключено.

Утре: Същото като за днес, изобщо не искам да повярвам, че траките може да загубят две номинационни битки, но не го изключвам по ред причини. Тогава поне според мен е напълно възможно и сестрите, и Юлиян да са номинирани и да се изправят един срещу друг.

Иначе за битката в петък при горния мой сценарий виждам Веско с/у близначките. И отсега тръпна за това каква ще е играта, с какви и колко компонента. Laughing
Същото важи и при битка Юлиян-близначки.

# 995
аз го наричам благоразумие. Не е нужно да хабиш сили, когато знаеш, че тъй или иначе си нон-стоп на пангара и при една грешка пак ти ще бъдеш номиниран от собственото си племе, колкото и да си старал, а в следващата игра  със сигурност няма да си в същата кондиция, защото тя е само след ден. нека друг вземе "златния глас". Ако бие той е без значение, а ако загуби за теб е от значение само доколко си подготвен за елиминацията.

и аз съм склонен да допусна че Веско ще се падне или срещу близначките или срещу Венцислава. Колкото и да дебне Пламен, Юлиян, все още има нужда от него защото не знае какви ще са правилата до обединението.

Много ми се иска Веско срещу Томас, но ми звучи нереалистично.

Юлиян не мисля, че някой ще го изпрати на дуел срещу Веселин докато не се обединят племената.  за да не тръгне рязко племето надолу ако отпадне. колкото и да го мразят всички са наясно, че то дърпа траките напред.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 15:25 от Лорд Сняг

# 996
...
Вариант 2: Загуба на траки, номинация на Юлиян с гласове на Венцислава, близначки, Добрин/Пламен /в промото Юлиян спомена нещо от рода на "всичко е фалш"/. Въпреки че за Пламен не ми се иска да го допусна.
...
Тук аз по скоро залагам, че на номинация ще е Венцислава с гласовете на Юлиян, Пламен, Добрин и дори близначките, които едва ли ще искат да отидат на елиминационна с Юлиян. Но не вярвам траките да паднат и на двете игри.

# 997
Мъже в сауната на клюки и уговорки, брррр, много ми е гейско

# 998
да, и аз съм склонен да заложа на номинация на Венцилава. Юлиян отдавна й точи ножа. Пламен не я харесва, макар да не го показва открито., близначките не харесват повече Юлиян, но те не харесват също и Венца и Пламен, а Пламен има имунитет. не са тъпи, виждат, че печелят заради Юлиян, може да гласуват за Венца. Добрин едва ли ще гласува за Юлиян. Венца ще гласува  за Юлиян себе си, най-много и близнаките за него, но мнозинството ще я изпрати на номинация.

# 999
  • Другата България
...
...
Тук аз по скоро залагам, че на номинация ще е Венцислава с гласовете на Юлиян, Пламен, Добрин и дори близначките, които едва ли ще искат да отидат на елиминационна с Юлиян. Но не вярвам траките да паднат и на двете игри.
Не мога да повярвам, че близначките ще номинират всеки друг, различен от Юлиян. Не, сигурна съм в това. Тези двете не просто не го търпят, те органически го мразят, то си личи по всичко, не го дишат, само той им е в устата, забравиха и Сандо, и Добата, те стават и лягат с мисълта за него. Това с двойния пилешки мозък просто ще го помнят докато са живи. Така че номинацията на сестрите ще е за него. Ако има две номинации тракийски, и Юлиян вече е номиниран, втората им може и да е за Венца. Но при първа възможност ще е Юлиян, категорично.
Това промо снощното ме кара да смятам, че някой от Пламен и Добрин ще го номинира Юлката. Това с "фалша". newsm78
Но пък Венцислава да победи близначките... newsm78 и това ми звучи малко невероятно.
Скрит текст:
аз го наричам благоразумие. Не е нужно да хабиш сили, когато знаеш, че тъй или иначе си нон-стоп на пангара и при една грешка пак ти ще бъдеш номиниран от собственото си племе, колкото и да си старал, а в следващата игра  със сигурност няма да си в същата кондиция, защото тя е само след ден. нека друг вземе "златния глас". Ако бие той е без значение, а ако загуби за теб е от значение само доколко си подготвен за елиминацията.

и аз съм склонен да допусна че Веско ще се падне или срещу близначките или срещу Венцислава. Колкото и да дебне Пламен, Юлиян, все още има нужда от него защото не знае какви ще са правилата до обединението.

Юлиян не мисля, че някой ще го изпрати на дуел срещу Веселин докато не се обединят племената.  за да не тръгне рязко племето надолу ако отпадне. колкото и да го мразят всички са наясно, че то дърпа траките напред.
Понякога ме изумяваш с нещо написано. Те са на финал почти, играта отдавна е индивидуална, ти ми говориш за племена! Кой някой да го изпрати? Разбира се, че всеки би го изпратил, та на всички той им е в устата, който може, би го разкарал. С всякакви средства. В момента тази възможност има Пламен, да видим дали ще го направи.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 15:39 от Merri_An

# 1 000
Винаги играта може да се нагласи спрямо участниците в нея и да победи този, който продуцента иска Grinning

# 1 001
Това е мое мнение, но изцяло е базирано на спойлери.
Скрит текст:
Мисля, че тази седмица си заминава Юлиян. Според сценарият, който беше намерен Венцислава и Томас няма да си заминат тази седмица. Веско също казват, че е финалист. Ана-Мария и Радостина няма как да са номинирани, което значи, че ще си отиде някой от траките. За близначките не мисля, че някой ще гласува, номиниран отново ще е Юлиян. Единствения вариант е Юлиян да е срещу близначките, което някак не го виждам. Всички гледат спойлера, че Веско, Добрин и Юлиян са финалисти, но забравят, че имаше и спойлери, че Юлиян си отива малко преди финал.

# 1 002
# 1 003
...
...
Не мога да повярвам, че близначките ще номинират всеки друг, различен от Юлиян. Не, сигурна съм в това. Тези двете не просто не го търпят, те органически го мразят, то си личи по всичко, не го дишат, само той им е в устата, забравиха и Сандо, и Добата, те стават и лягат с мисълта за него. Това с двойния пилешки мозък просто ще го помнят докато са живи. Така че номинацията на сестрите ще е за него. Ако има две номинации тракийски, и Юлиян вече е номиниран, втората им може и да е за Венца. Но при първа възможност ще е Юлиян, категорично.
Това промо снощното ме кара да смятам, че някой от Пламен и Добрин ще го номинира Юлката. Това с "фалша". newsm78
Но пък Венцислава да победи близначките... newsm78 и това ми звучи малко невероятно.
Скрит текст:

Юлиян не мисля, че някой ще го изпрати на дуел срещу Веселин докато не се обединят племената.  за да не тръгне рязко племето надолу ако отпадне. колкото и да го мразят всички са наясно, че то дърпа траките напред.
Понякога ме изумяваш с нещо написано. Те са на финал почти, играта отдавна е индивидуална, ти ми говориш за племена! Кой някой да го изпрати? Разбира се, че всеки би го изпратил, та на всички той им е в устата, който може, би го разкарал. С всякакви средства. В момента тази възможност има Пламен, да видим дали ще го направи.

Почти  - не почти - не са. И не знаем кога ще е финал, когато сценаристите си го нагласят.  Ако искат финалът може да е между трима човека или четирима и да няма обеденине. нали  се сещаш, че ако изгонят Юлиян сега рязко ще потънат всички бивши траки, Веселин ще почне един по един да ги гони на битка за елиминация - без Добата може би. просто ще излиза срещу някой от тях и ще го елимина. реално той има само Юлиян и Добрин за конкуренция. А при положение че са петима траки и четирима славяни въобще не проблем да останат четири на четири, сценаристите да забавят още малко сливането да започнат да падат траките без Юли. Засега поне, колкото е индивидуална играта, толкова е и колективна иначе нямаше да корят Стефания, за решението й което навреди на екипа.

Ако има предателство към Юлиян очаквам да е от Пламен.

# 1 004
  • София
Не ми се вярва. За мен Юлиян е сто процентов финалист. На мнение съм, че близначките ще отпаднат тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт