Не съм те прочела вчера, но днес съм напълно съгласна. Но няма да го гори Весо. Щото чучело ще има със сигурност, Милков и тези двете няма и да отворят дума за друго, нито ще ги пита някой за Сашо и първата тракийска коалиция, нито за Радостина и Анка и всички подигравки с тях, нито за Добрин-анатема, въпреки, че за него най-заслужават критика. Не, никой няма да ги пита за нищо друго, освен за Юлиян - в студиото, и при Гала, и при Патрашкова, и в "Събуди се" и в "Легни-стани"-другата, финална седмица ще е посветена на Юлиян. Какво съвпадение!
Сигурно е гадно да отпаднеш преди финалната права, ама тия си го заслужиха, отвсякъде. Нетърпими момичета, жалко за това, че бяха най-силни от жените.
Тя Венца, че не е симпатична, не е, ама по-смело го давай, не остана за кога...
Но Радостина, Радостина я виждам поне в шестицата. Значи тя най-после намери как да се подвре под крилото на един мъж-като лустросва егото му, постоянно, методично, и понеже същия е с ...ограничено количество мозъчни гънки не схваща, че това е тактика от нейна страна, а вири нос, омагьосан от нея, та защо да не я довлече максимално напред? Той Томчо като отпадне още в понеделник Веско остава самотен, кой му остана? Една Рада, друг си няма.
Да изработи Анчето ли мислиш? Хммм, не ми се вярва. Препоръчани теми