💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 364
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 230
иначе ако говорим за сратези най -добри стратези дотук се оказаха Гадостина, Пламен и Добрин.

Злодейда - прикрепи се към Сандо,  издърпа Ана Мария и Добрин, създаде "Малката коалиция", изгони Илиян за да се сдобие с надмощие, усети се, че Наско е полезен и спря изгонването му, после създаде "Женската коалиция", насочена срещу Юлиян, като се опита да придърпа Добрин и Пламен. В новия си отбор превърна смешката Ана Мария в капитан и я контролира, така както контролираше  капитана Сандо. И в единия и в другия случй Тина паразитира върху гърба на капитана, върху който се прикрепя.

Пламен - реши да го играе "доброто ченге". При прабългарите  го играеше "опозиция"  на Юлиян, но никога не стигна до края. При траките се показа кто "приятел" на Юлиян, на няколко пъти стана ясно, че го дебне. Двамата са в комбина, но взаимно си точат ножовете. Ситуацията е подобна на ситуацият на Георги-Юлиян, но Пламен не е толкова тъп, като Георги, да сглупи, да излезе отпред и да почне да се тупа по гърдите, защото знае че това е най-сигурният начин да го отстрелят.. Той е оставил Юлиян да обира негативните емоции, а той се пази да не се скара с някого.

Добрин започна много силно като изтегли четири кола и направи добро представяне на стената срещу Георги и Март. После въведен от Тина във войните на траките той сякаш изчезна. И  то - за близо два месеца. Имаше го в миманса - и толкоз. И тъкмо го бяхме отпсали той грейна като слънце. Последните 3-4 игри печели битките на траките, почти сам, показа че не и тъп, а само се прави на глупав и е скрита лимонка. Неговата стратегия е много интересна, защото всички го подценяват много - дори и Юлиян.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 23:42 от Лорд Сняг

# 1 231
  • Другата България
... А пък в петъчното студио очаквам да има клада с чучело на Юлиян, което преди да го изгорят двете сестри...
Аз да си повторя мантрата от вчера: искам в петъчното студио Весо да гори чучело на Джулката... хъм... колегите на Пламен ще дебнат около студиото...
hahaha Joy Party Не съм те прочела вчера, но днес съм напълно съгласна. Но няма да го гори Весо. Щото чучело ще има със сигурност, Милков и тези двете няма и да отворят дума за друго, нито ще ги пита някой за Сашо и първата тракийска коалиция, нито за Радостина и Анка и всички подигравки с тях, нито за Добрин-анатема, въпреки, че за него най-заслужават критика. Не, никой няма да ги пита за нищо друго, освен за Юлиян - в студиото, и при Гала, и при Патрашкова, и в "Събуди се" и в "Легни-стани"-другата, финална седмица ще е посветена на Юлиян. Какво съвпадение! Flutter bowuu Сигурно е гадно да отпаднеш преди финалната права, ама тия си го заслужиха, отвсякъде. Нетърпими момичета, жалко за това, че бяха най-силни от жените.
Добата...ах, Добата, казах ви аз и за него, аз казах ли ви, а? Добата започва да се ориентира милия, тоест, опитва се, ама в стремежа си да се хареса дори и на тези, които го подиграваха здраво пак сгреши. Имай позиция, какво ти зависи от тях, едно голямо нищо! Не бил преброил...ах ти, хитрец такъв! smile3508 clock fiuuuuuu Тя Венца, че не е симпатична, не е, ама по-смело го давай, не остана за кога...

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 23:44 от Merri_An

# 1 232
  • София
Аз залагам Анка на елиминация и в петък да си ходи тя. Радостина ще я пожертва, за да се скрие зад Весо.

# 1 233
  • Другата България
Аз не искам да съм лош пророк, но досега чувството не ме е лъгало, или рядко. Според мен траките утре отново ще паднат. Сигурно ми се иска, колкото и гадно да звучи, предполагам, че звучи гадно всъщност. Защото искам Юлиян номиниран и двубой между тримата. Дали искам много?

# 1 234
  • Испания
Не ми пука за никого от тези тюфлеци и ми е все едно кой ще си тръгне и кой ще спечели.

На мен ми е мъчно за Стефан Данаилов.

# 1 235
Ана мария не може да си отиде, защото е капитан. Тя е сигурен финалист. Ако се стигне до равенство, нейният глас е решаващ. Трябва всички да се обединият срещу нея, за да я номинират. Радостина и друг път я е оплювала насаме, но пред хората застваше зад нея. Та се държеше така и със Сандо - докато не му отряз глават го плюеше пред камерите,  иначе го подкрепяше. Сандо бе много изненадан от това какво е говорила за него. Да не бъде изненадан и Ана Мария
Арията все още й трябва н Злодейда докато стне сигурен финалист и започнат битките за имунитет. После бързо ще я отсвири. Вече й замриса на пари и започна да се дистанцира от нея.

# 1 236
  • София
Ана мария не може да си отиде, защото е капитан.
Тя е сигурен финилист.
Анка няма имунитет, капитанството не дава такъв.

# 1 237
Анка няма имунитет, но при равни гласове, нейният глас - на Ана Мария -  е решаващ. Тина трябва да е много тъпа, за да номинира Ана Мария, а не някой от мъжете. Така че ако са -2-2 ще номинират някой мъж.

Не чухте ли какво каза Злодейда. "Ти си проваляла много битки, но аз единствена съм те подкрепяла". И я убеждаваше как трябва да се държат една за друга.

# 1 238
  • София
Вече гледам понякога, кога със закъснение, кога "на живо", започнала съм го, ще го издържа още 1 седмица. Вълнувах се, нервирах се, но май вече ми е все едно ( за мой срам ще кажа, че съм изгледала всички реалити на продукцията). И знам, че мачът е свирен още преди да започнат снимките. Всеки получава своите 5 мин. слава, дано да успеят да ги осребрят. Не мога да повярвам, че ще го кажа, но ми все едно кой ще спечели - Анка, Венца, Радка, Томас, Веско (честито бро и жена си намери - Радка е твоят човек).
 Само за протокола да си кажа- за Юлиан съм, може би малко за Добрин, но не и за Пламен.

# 1 239
  • Другата България
Ана мария не може да си отиде, защото е капитан.
Тя е сигурен финилист.
Анка няма имунитет, капитанството не дава такъв.
Така е. Не дава. Ако Радостина се извърти и гласува срещу нея, Анка е пътник.
Но това няма да се случи, убедена съм. Всъщност аз съм все повече убедена, че славяните ще бият и утре.

Не прочетох някой да е коментирал грозните викове и крещенето на Веселин по време на играта към Анка. Отново отврат, на едно ниво с кудкудякането на двете сестри го сложих. "Мъжко" отвсякъде, та направо се омъжило. Sick Но Радостина, Радостина я виждам поне в шестицата. Значи тя най-после намери как да се подвре под крилото на един мъж-като лустросва егото му, постоянно, методично, и понеже същия е с ...ограничено количество мозъчни гънки не схваща, че това е тактика от нейна страна, а вири нос, омагьосан от нея, та защо да не я довлече максимално напред? Той Томчо като отпадне още в понеделник Веско остава самотен, кой му остана? Една Рада, друг си няма.

# 1 240
  • София
Не знам, много странни ми дойдоха откровенията на Радостина. Намислила е нещо.

# 1 241
  • Другата България
Не знам, много странни ми дойдоха откровенията на Радостина. Намислила е нещо.
newsm78 Да изработи Анчето ли мислиш? Хммм, не ми се вярва.

# 1 242
Аз също мисля, че утре траките пак ще паднат, както предполагах, че ще се случи и днес. Тез обещания във Весовото дневниче за шоу не са случайни.

# 1 243
  • Испания

Не прочетох някой да е коментирал грозните викове и крещенето на Веселин по време на играта към Анка.

Веселин копира системата на близначките, ама крещи като овчар.

# 1 244
  • Другата България
Не прочетох някой да е коментирал грозните викове и крещенето на Веселин по време на играта към Анка.
Веселин копира системата на близначките, ама крещи като овчар.
Embarassed Embarassed Embarassed Сори, пропуснала съм. Така е, когато имам много за четене, изпускам. Да, типичен овчар. Но си беше преднамерено отвсякъде към точно този играч.

Общи условия

Активация на акаунт