💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 357
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 485
Хайде сега и в ролята на Президент се вкара тоя селяк!
Ще го видим утре.....

# 1 486
Това,че АМ пее и т.н не означава че има “други качества”. Броят се качествата,които ще ти помогнат в игрите, а не това колко добре пееш и готвиш - това е за друг формат...

# 1 487
  • Испания
Сега разбрахте ли кой е Веско Панчев от Разград  Laughing ,никакво номиниране от ескурзианти и туристи  newsm62

Да. Ама него го номинира шофьорът на автобуса.

# 1 488
Много си е повярвал този смешник. Чак ми е неудобно да го слушам. Ужас. Пълен комплексар.

# 1 489
  • Брюксел / София
Браво на Елена! Не ги търпя близначките, но Елена победи с обратния захват. Браво, че се сети и браво, че издържа! Най-накрая някаква полза от застъпените рамена.
И не е справедливо близначките да отпаднат преди АМ, но това е играта. И късметът на АМ работи.

# 1 490
Сега ще стане забавно, ако Радостина номинира Томас.

# 1 491
Ето как се засичат близначките с Томас, Радостина ще се извърти и утре близначките елиминират Ана-Мария.

Редакция:
Не се извъртя, Ана-Мария е късметлийка.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 21:56 от Bengun

# 1 492
Чудя се кой ми е по-отвратителен - Веско или Ана Мария ... голяма ми е дилема ! И двамата са еднакво отблъскващи .
Тая кифла наистина ли продължава да си мисли , че тя има качества за там ?!?! 😳

Евала на Елена !

# 1 493
  • София
Веселин ТъПанчев защо така страхливо подхожда към евентуално участие в елиминациите?  Laughing Нали е много силен и бла-бла, да отиде и да им покаже какво може.

# 1 494
  • Брюксел / София
Ето как се засичат близначките с Томас, Радостина ще се извърти и утре близначките елиминират Ана-Мария.
А, дано, но надали!

# 1 495
ще е много нелогично ако номинира Томас. ИЛи ще номинира Веско или ако е размислила - АМ

# 1 496
  • София
Аз не разбирам каква полза има Рада да остави Весо в играта!? Явно подобна стратегия е много сложна за ума ми... Sunglasses

# 1 497
  • София
Мдаа, ще изхвърлят туристката.

# 1 498
  • София
ще е много нелогично ако номинира Томас. ИЛи ще номинира Веско или ако е размислила - АМ
Няма никакъв смисъл да номинира Томас, в такъв случай гласът й ще отиде напразно, а Радостина може да е всякаква, но не е глупава.

# 1 499
  • тук, на мястото си
Ами ако Ана -Мария елиминира близначките утре ?

Общи условия

Активация на акаунт